مدارک مورد نیاز ویزای مجارستان:

کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی به همراه مهر وزارت خارجه و تائیدیه دادگستری شده باشند (مدارک صادر شده به انگلیسی پذیرفته می شوند).

  • تمام کپی ها در سایز A4 و یک رو گرفته شوند.
  • اصل پاسپورت امضاء شده با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ سفر و ۲ صفحه خالی رو به روی هم + کپی از تمام ویزاهای شنگن، کانادا، آمریکا و انگلیس موجود در پاسپورت.
  • اصل پاسپورت های قدیمی + کپی از ویزاهای شنگن، کاناد، آمربکا، انگلیس، استرالیا موجود در آن ها.
  • اصل شناسنامه ها.
  • دو قطعه عکس جدید 4/5 * 3/5 (۳ ماه اخیر) رنگی با زمینه سفید، مستقیم رو به دوربین، ۸۰ درصد عکس صورت باشد و در هیچ پاسپورت یا ویزای قبلی استفاده نشده باشد.

مدارک شغلی:

  • پزشکان، مهندسین، وکلا: پروانه مطب، نظام مهندسی، وکالت، کارت های صنفی مربوط.
  • کارمندان دولتی: حکم کارگزینی با مهر + ۳ فیش حقوقی آخر با مهر + گواهی اشتغال به کار.
  • کارمندان شرکت های خصوصی: گواهی اشتغال به کار + لیست سوابق بیمه با مهر سازمان تامین اجتماعی + قرارداد کار و ۳ فیش حقوقی آخر با مهر (در صورت وجود).
  • کسبه: جواز کسب یا کارت مباشرت (در صورت داشتن کارت مباشرت 
  • اعضای هیئت مدیره شرکت‌ها : گواهی اشتغال به کار + روزنامه رسمی (آگهی تاسیس و آخرین تغییرات)
  • سازندگان ساختمان: پروانه ساختمان یا پایان کار 
  • موجر: اجاره نامه معتبر با کد رهگیری + سند املاک مربوطه 
  • بازنشستگان: حکم بازنشستگی یا آخرین حکم افزایش حقوق + ۳ فیش حقوقی آخر با مهر

تمام گواهی ها باید حتما خطاب به سفارت مربوطه و در یک ماه اخیر صادر شده باشند و در خصوص اشتغال باید نام و مشخصات و شماره پاسپورت، سمت و تاریخ شروع به کار ، تاریخ مرخصی و میزان حقوق ذکر شود

  • دانشجویان و دانش‌آموزان : گواهی اشتغال به تحصیل در سال تحصیلی جاری یا ثبت نام سال آینده با تاییدیه‌های مربوطه.
  • سند ملک (در صورت عدم وجود سند ملک، جهت دریافت اطلاعات برای شرایط گرفتن ویزا با کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید)

مدارک مالی:

  • نامه تمکن به انگلیسی، گردش  ۳ ماه آخر همان حساب به انگلیسی با مهر و امضا بانک صادر شده در کمتر از ۱۴ روز قبل از تاریخ انگشت نگاری.(به ازای هر نفر حداقل ۵۰ میلیون تومان – سایز پرینت بانکی A4‌ باشد)
  • در صورتیکه فرزند زیر ۱۸ سال بدون یکی از والدین سفر می‌کند، رضایت نامه محضری از هرکدام از والدین که در سفر نیستند الزامی است.(ترجمه رضایت نامه با تاییدیه دادگستری و امور خارجه مورد قبول است)
  • برای تایید رضایت نامه،علاوه بر اصل رضایت نامه، اصل شناسنامه کسانی که اسامی آن‌ها در رضایت نامه ذکر شده الزامی است.

 

ارائه اصل تمامی مدارک به شرکت قصران گشت الزامی است. تمام مدارک ارائه شده تا پایان سفر نزد شرکت قصران گشت باقی می‌ماند.

در صورت صلاحدید کارشناسان و یا سفارت مربوطه، مسافر موظف به ارائه مدارک تکمیلی است.

لزوم ارائه ضمانت بانکی جهت بازگشت از سفر و مبلغ آن به ازای هر نفر پس از بررسی مدارک متقاضی به ایشان اعلام می‌گردد.

قابل توجه متقاضیان محترم:

با توجه به این نکته که کلیه مدارک ارائه شده توسط شرکت مجری و سفارت مورد استعلام قرار می‌گیرد، توصیه می‌گردد کلیه مدارک مستند و قابل استعلام باشند.