سوئیس بهشت دوست داران کوه نوردی در آلپ است در غرب اروپا قرار گرفته است. مجاورت سوئیس با کشورهای زیبا و توریستی هر ساله باعث جذب تعداد زیادی از توریستان این کشور می شود؛ سوئیس از سمت جنوب به ایتالیا، از غرب به فرانسه، از شمال به آلمان و از شرق به اتریش و لیختن اشتاین متصل شده است. از جاذبه های گردشگری آن می توان رشته کوه های آلپ، کوه های ژورا و فلات سوئیس نام برد. در واقع طبیعت زیبا، صنعت غذا، جاذبه های تاریخی و کوهستانی این کشور باعث توریستی شدن سوئیس شده است. با تور سوئیس در قصران گشت می توانید از شهرهای مهم و جذاب مانند ژنو، زوریخ، لوگانو، لوزان و برن پایتخت این کشور دیدن کنید و از خدمات به صرفه و با کیفیت پکیج های تور، سفری به یادماندنی را برای خود و همراهان عزیزتان رقم بزنید. 

شهرهای سوئیس:

برن:

برن؛ پایتخت کشور سوئیس از گرانترین و زیباترین مناطق گردشگری این کشور است. این شهر پنجمین شهر پرجمعیت آن و جزو میراث جهانی یونسکو به شمار می رود. بهترین فصل برای سفر به برن فصل تابستان است تا هوای مطبوع آن و منظره زیبایی از شکوفه های رنگی در سطح شهر چاشنی سفرتان شود. با قدم زدن به سمت رودخانه Aare و پل Nydegg می توانید خرس های قهوه ای که نماد برن هستند را در آن جا ببینید. در برن اولین بازارهای محلی با غرفه های گل، میوه و سبزیجات شکل گرفته است که هر هفته به مدت ۳ بار برگزار می شود. این شهر تاریخی آثار و موزه های تاریخی بسیار دیدنی را در بردارد؛ از جمله موزه هنر، موزه آلپاین، موزه اینشتین، موزه تاریخ طبیعی، موزه تاریخ، کلیسای برن، کلیسای فرانسوی.

زوریخ:

زوریخ بزرگ ترین شهر کشور سوئیس و از گران قیمت ترین شهرهای دنیا است؛ این شهر نزدیک ترین منطقه به استراحت گاه های توریستی آلپ هست؛ به همین دلیل دروازه آلپ نام گذاری شده است. خیابان های سنگ فرش شده زیبای این شهر موقعیت مناسبی را برای گشت و گذار شما برای تماشای بوتیک ها، رستوران ها و کافه های زیبای آن فراهم کرده است. زوریخ با داشتن بیش از۵۰ موزه و ۱۰۰ گالری مهد تمدن، فرهنگ و تاریخ این کشور است؛ از جمله موزه ملی سوئیس، موزه هنرهای زیبا، موزه ساعت بایر، موزه ریتبرگ، موزه جانورشناسی در زوریخ قرار دارد.

لوگانو:

لوگانو نهمین شهر بزرگ سوئیس است که در جنوب آن واقع شده است. بخش شرقی این شهر هم مرز با ایتالیا است؛ به همین دلیل بسیاری از مهاجران ایتالیایی در این نواحی زندگی می کنند. لوگانو در میان کوه ها و دریاچه لوگانو احاطه شده است که زیبایی طبیعی خاصی به این شهر بخشیده است. این دریاچه از میراث جهانی یونسکو به شمار می رود. این شهر همانند دیگر شهرهای کشور سوئیس دارای کلیساها، کتابخانه ها و موزه های دیدنی زیادی است که توجه گردشگران و توریستان خارجی زیادی را به خود جلب کرده است. این شهر به دلیل جاذبه های طبیعی خود در فصل های گرم مانند تابستان امکانات و تفریحاتی از جمله کوه نوردی و قایق سواری را برای توریستان فراهم کرده است.

لوزان:

شهر لوزان با زیبایی های طبیعی فراوان بزرگ ترین شهر استان canton of Vaud است که اکثراً به زبان فرانسوی صحبت می کنند. این شهر ساحلی در مجاورت دریاچه ژنو واقع شده است. لوزان از سال ۱۹۹۷ میزبانی کمیته بین المللی المپیک را برعهده دارد که از این رو باعث افزایش سفر ورزش دوستان و توریستان زیادی به این منطقه شده است. همچنین در سال ۲۰۲۰ که چیزی کمتر از ۱ سال نمانده است المپیک زمستانی جوانان در این شهر برگزار خواهد شد. بهترین فصل سفر به لوزان به دلیل آب و هوای کوهستانی، تابستان است. از جمله آثار تاریخی این شهر کلیسای جامع، موزه تاریخ لوزان، موزه بلونی چامبی، قلعه سنت مییر و منظقه فلون می باشد.

ژنو:

ژنو دومین شهر پرجمعیت در سوئیس است که در میان دریاچه آلپاین قرار گرفته است. این شهر از لوکس ترین شهرهای سوئیس به شمار می رود به طوری که هفتمین شهر گران دنیاست. ژنو با جاذبه های طبیعی مثل کوه ها، دریاچه ها، ارتفاعات سرسبز از جمله فواره Jet d’Eau، باغ گیاه شناسی، دریاچه ژنو و باغ Jardin Anglais گردشگران زیادی را به خود جذب کرده است. در قسمت غربی دریاچه ژنو به دلیل نزدیکی با فرانسه، تعدادی از ساکنین این منطقه به فرانسوی صحبت می کنند. از جمله آثار تاریخی و مشهور این شهر زیبا می توان به کلیسای Saint-Pierre، موزه هنر و تاریخ، کاخ ملل، موزه آریانا، اسکله Mont-Blanc اشاره کرد.

جاذبه های گردشگری و دیدنی سوئیس:

ایستگاه راه آهن یونگفرایوخ:

یونگفرایوخ؛ ایستگاه راه آهن در منطقه Bernese Oberland در شهر برن واقع شده است که از جاذبه های طبیعی پایتخت سوئیس محسوب می شود. مسیر ریلیjungfrau  از قلب مرتفع ترین ایستگاه ریلی اروپا در ارتفاع ۴۳۵۴ متری عبور می کند که چشم اندار بی نظیری را داراست. این منطقه را بام اروپا نام گزاری کرده اند. اگر به این مناطق کوهستانی زیبا سفر کنید، بلندترین ایستگاه راه آهن دنیا را می بینید.

قلعه چیلن:

قلعه چیلن یا شیلون در یکی از جزیره های دریاچه ژنو در شهر ویتو قرار دارد که از جمله پربازدید ترین قلعه های دنیا به شمار می رود. در قدیم از این قلعه برای دیدبانی به منظور حفاظت از مسیرهای آلپ استفاده می شد. در این قلعه ۲۵ ساختمان در ۳ حیاط قرار دارد که یکی از زیباترین معماری ها و آثار تاریخی این کشور است. از جمله قسمت های برجسته و دیدنی این قلعه، سالن های بزرگ، کلیسای کوچک و اتاق های زیرزمینی گوتیک است که با نقاشی های قرن ۱۴ تزئین شده اند.

بازارهای مد landquart:

از تجربه خرید به شیوه سوئیسی در فضای باز یک روستای زیبا پر از کلبه های کوهستانی با پس زمینه کوهستان لذت ببرید. بیش از ۷۰ فروشگاه با اجناس مد روز دنیا ارائه دهنده بیش از ۱۶۰ برند بین المللی است. از میان آن ها می توان به برندهایی نظیر آرمانی، هوگو، لاکوست، آدیداس، نایکی ، پوما، دیزل، تامی و .. اشاره کرد. بوتیک های این منطقه که نزدیک شهر زوریخ است (با فاصله ۱ ساعت) همه روزه برای خریداران باز هستند.

دریاچه لوسرن:

این دریاچه کوچک با جاذبه های طبیعی شگفت انگیز در نزدیکی شهر زوریخ واقع شده است که قدمت آن به قرون وسطی باز می گردد. ساختمان های تاریخی، خیابان های ساحلی، اسکله های تفریحی و پل های زیبا از جاذبه های این منطقه به شمار می رود. همچنین یکی از معروف ترین معابد این شهر به نام پل چیل در قرن ۱۴ در نزدیکی این دریاچه ساخته شده است.


مدارک موردنیاز ویزای سوئیس:

کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی به همراه مهر وزارت خارجه و تائیدیه دادگستری شده باشند:

  1. مدارک شغلی:
  • برای دانشجویان: ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل.
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه ها: اصل و ترجمه رسمی حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر.
  • برای دانش آموزان: اصل و ترجمه رسمی گواهی اشتغال به تحصیل.
  • برای صاحبان شرکت های خصوصی (مدیر عامل، رئیس هیئت مدیره، نائب رئیس هیوت مدیره، عضو هیئت مدیره و …)؛
  • اصل و ترجمه روزنامه رسمی (تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت) معتبر همراه با مهر.
  • برای کارمندان شرکت های خصوصی:
  • الف: ترجمه رسمی و کپی از روزنامه رسمی و آخرین تغییرات مدیریتی شرکت.
  • ب: اصل و ترجمه رسمی گواهی اشتغال به کار که نشانگر سمت، مدت اشتغال و علت سفر متقاضی باشد و به وسیله مدیرعامل اشاره شده در روزنامه رسمی بند اول امضاو تایید شده باشد. (امضای اسکن شده یا الکترونیکی مورد قبول نیست).
  • ج؛ ارائه اصل و ترجمه سابقه بیمه تامین اجتماعی با حداقل ۱ سال پیوستگی قبل از سفر همراه با مهر سازمان تامین اجتماعی.
  • برای کارمندان بخش دولتی: اصل و ترجمه آخرین حکم کارگزینی / اصل وم ترجمه آخرین فیش حقوقی به همراه مهر.
  • برای بازنشستگان: اصل و ترجمه رسمی آخرین حکم بازنشستگی / اصل و ترجمه آخرین فیش حقوقی.
  • برای کسبه: اصل و ترجمه اصلی جواز کسب معتبر / اصل و ترجمه رسمی کارت بازرگانی برای تجار.
  • برای پزشکان: اصل و ترجمه رسمی پروانه مطب معتبر / اصل و ترجمه رسمی کارت نظام پزشکی معتبر.
  • برای مهندسان؛ اصل و ترجمه رسمی پروانه مهندسی / اصل و ترجمه رسمی کارت نظام مهندسی.
  • (در صورت عدم اشتغال در شرکت) مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارائه گردد.
  • در صورت عدم اشتغال در شرکت باید مدارک ساختمان سازان را هم ارائه دهند.
  • برای ساختمان سازان: اصل و ترجمه ی گواهی ساختمان معتبر در سال جاری / اصل و ترجمه ی قراردادهای کاری در سال جاری / اصل و ترجمه پایان کار ساختمان در سال جاری.
  • برای وکلا: اصل و ترجمه رسمی پروانه وکالت معتبر / اصل و ترجمه رسمی کارت وکالت.

      نکته: برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین می گردد ارائه مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی می باشد. مانند ارائه اجاره نامه رسمی معتبر همراه با هولوگرام.

  1. مدارک بانکی و مالی:
  • برای حساب های کوتاه مدت یا جاری: حداقل ۶ ماه از افتتاح آن گذشته باشد: گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل به همراه ریز پرینت ۳ ماه آخر مطابق با نام و نام خانوادگی درج شده در پاسپورت. (به زبان انگلیسی و تبدیل ارز به یورو).
  • برای حساب های بلند مدت: (حداقل ۱ ماه از افتتاح گذشته باشد): حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین املل بانک مربوطه.
  • حداقل مانده حساب:‌ به طور مثال حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست ۷۰ میلیون تومان باشد، بدیهیست در صورت سفر خانواده ۳ نفره حساب سرپرست خانواده می بایست حداقل ۲۱۰ میلیون تومان موجودی داشته باشد. برای هر نفر متقاضی به صورت مجردی سفر می کنند می بایست مانده حسابی به مبزان خداقل ۱۰۰ میلیون تومان داشته باشد.
  • نکته:
  • گردش حساب ۳ ماهه آخر به زبان انگلیسی الزامی می باشد.
  • افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارت خانه ها نمی باشد.
  • به هیچ عنوان پس از گرفتن تمکن مالی تا زمان اخذ ویزا وجه مذکور از حساب برداشت نگردد.
  1. سند ملکی: ترجمه اصل سند مالکیت به نام مسافر. ارائه اصل سایر اسناد ملکی (در صورت موجود بودن).
  2. سایر مدارک:
  • اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار همراه با امضای صاحب گذرنامه + کپی گذرنامه های گذشته در صورت داشتن ویزای شینگن در ۵ سال اخیر، انگلستان، کانادا، آمریکا یا استرالیا (صفخه اول و ویزاهای مورد نظر).
  • دو قطعه عکس ۴/۵× ۳/۵ گرفته شود در ۶ ماه اخیر و متفاوت با عکس پاسپورت، رنگی و تمام رخ با زمینه روشن.
  • ترجمه شناسنامه.
  • نکته: ارائه کپی از تمام مدارک در اندازه A4 به همراه اصل مدارک هنگام ثبت نام الزامی می باشد در صورت عدم وجود کلیه مدارک خنگام ثبت نام، مسافر موظف به تکمیل مدارک خود خداکثر تا دو روز پس از تاریخ ثبت نام می باشد.
  • در صورت داشتن سابقه عدم صدور روادید (ریجکتی) توسط سفارت خانه های عضو پیمان شنگن و عدم اعلام آن به شرکت قصران گشت، کلیه مسئولیت ها اعم از پرداخت تمامی هرینه های مربوط به عهده آژانس همکار و مسافر می باشد.
  • سایر موارد مهمی که می بایست به کارشناسان ما اعلام گردد:
  • هرگونه مراجعه به سفارت خانه های حوزه شنگن از قبیل گرفتن وقت و حتی عدم مراجعه در زمان وقت گرفته شده.
  • پس گرفتن مدارک از سفارت خانه ها قبل از صدور ویزا.
  • پس دادن مدارک از سوی سفارت و اعلام اینکه درخواست آن ها در صورت ادامه روند کنسولی رد خواهد شد، لدا بهتر است مدارک را پس بگیرند.
  • ریجکت شدن درخواست مسافر حتی با وجود اعلام سفارت به این موضوع که ریجکت در سیستم ثبت نشده است.
  • نکاتی در خصوص رضایت نامه محضری و مدارک برای فرزند زیر ۱۸ سال:
  • در صورتی که یکی از والدین همراه خانواده سفر نکندارائه رضایتنامه محضری و ترجمه آن الزامی می باشد.
  • اگر یکی از والدین ویزا داشته باشد و حتی نام ایشان در واچر قید شده باشد، ارائه رضایت نامه محضری و ترجمه آن الزامیست.
  • حضور پدر و مادر روز سفارت برای امضای ویزا فرم فرزند زیر ۱۸ سال الزامی است.
  • کپی صفحه اول پاسپورت امضا شده پدر و مادر در مدارک الزامیست.
  • تبصره: اگر پدر و مادر هر دو به اتفاق فرزند زیر ۱۸ سال سفر می کنند می توانند با دادن رضایت نامه محضری به یکدیگر شرایطی به وجود بیاورند که در صورت ریجکت شدن یکی از آن ها، افراد دیگر احتمال ریجکتشان کمتر شود و بتوانند سفر کنند.
  • ترجمه رسمی مدارک به زبان انگلیسی همکراه با مهر دارالترجمه ، که حداکثر در ۳ ماه اخیر ترجمه.
  • مسئولیت بررسی ممنوع الخروج بودن مسافر به عهده شرکت قصران گشت نمی باشد و در صورت تایید ممنوه الخروجی، مسافر مشمول پرداخت هزینه تور به طور کامل می باشد.
  • این شرکت اعلام می دارد که هیچ گونه ضمانت صد در صدی برای صدور ویزا ندارد و تصمیم نهایی کاملاً به عهده کنسول سفارت سوئیس بوده و هر گونه ادعای دریافت ویزای تضمینی کلاه برداری محسوب می گردد.

لطفاً مدارک درخواسته شده به دترتیب زیر به بخش ویزا ارائه شوند:

  • اصل گذرنامه معتبر با حداقل شش ماه اعتبار و حداقل 4 صفحه خالی.
  • فرم تقاضای ویزا که بطور کامل به زبان انگلیسی تکمیل و دو کادر صفحه چهارم توسط شخص متقاضی امضا شده باشد.
  • دو قطعه عکس جدید با زمینه روشن.
  • کپی A4 گذرنامه ( بسیار واضح).
  • کپی A4 ویزاهای سه سال اخیر کشورهای شنگن، انگلستان، آمریکا و کانادا.
  • ترجمه شناسنامه متقاضی.
  • گواهی تمکن مالی و گردش حساب ۳ ماهه از بانک مربوط به زبان انگلیسی (تمکن مالی برای هر نفر حداقل 70 میلیون تومان باشد).
  • ((برداشت از موجودی حساب قبل از اخذ ویزا باعث ریجکتی می شود)).
  • ترجمه سند و اصل فقط یک ملک (در صورت موجود بودن).
  • رزرو هتل برای کل مدت سفر.
  • مدارک شغلی برای افراد شاغل: طبق توضیحات در ابتدا.
  • برنامه دقیق سفر.
  • کپی A4 رزرو بلیت رفت و برگشت به سوئیس.
  • کپی A4 بیمه مسافرتی.
  • نامه ریجکتی (درصورت داشتن سابقه ریجکتی از کشورهای اتحادیه شنگن).
  • ضمانت نامه حسن اجرای تعهدات برای هر نفر اعضای خانواده که به اتفاق سفر می کنند حداقل ۷۰ میلیون تومان و برای اشخاصی که به صورت مجردی سفر می کنند حداقل ۱۰۰ الی ۱۲۰ میلیون تومان به نام شرکت قصران گشت اخذ می گردد. (این مبلغ بنابر شرایط مسافر ممکن است تغییر یابد).
  • هزینه صندوق سفارت: در داخل یک پاکت نامه قرار داده شود.
  • ۱/۰۹۹/۰۰۰ تومان برای افراد بالای ۱۲ سال (بزرگسال).
  • ۶۸۰/۰۰۰ تومان برای کودک ۶ تا ۱۲ سال .
  • برای کودکان زیر ۶ سال رایگان است.
  • علاوه بر هزینه صندوق سفارت، مبلغ ۲۶/۵ یورو به ازای هر پرونده به VFS می بایست پرداخت گردد.
  • مبلغ ۴۰۰/۰۰ ریال به بالا بر اساس سن و مدت زمان اقامت مسافر بابت بیمه مسافرتی اخذ می شود

نکته بسیار مهم: مسافر حداکثر ۳ هفته قبل قبل از سفر وارد VFS می شود لذا خواهشمند است مدارک حداقل ۴ هفته جلوتر به کارشناسان ما تحویل داده شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد مبالغ و شرایط ارائه ضمانت بازگشت از سفر با کارشناسان فروش ما در شرکت قصران گشت تماس حاصل نمائید.