مدارک لازم برای اخذ ویزای ویتنام:

  • ۲ قطعه عکس زمینه سفید ۴×۶.
  • اصل پاسپورت فعلی و قبلی.
  • کپی از تمام صفحات ویزا، مهرهای ورود و خروج به صورت جداگانه.
  • کپی و اصل شناسنامه و کارت ملی.
  • مدرک کار روی سربرگ دارالترجمه رسمی قفط با مهر مترجم – نیازی ب تایید دادگستری و امور خارجه نیست.
  • گواهی تمکن مالی به زبان لاتین با مهر بانک (حداقل موجودی برای هر نفر ۴۵٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان).
  • مدت زمان لازم برای اخذ ویزا توریستی ویتنام (عادی) ۳ هفته (۱۳۰ دلار) و اخذ ویزا توریستی ویتنام (فوری) ۲ هفته (۱۵۰ دلار).
  • اخذ ویزا توریستی ویتنام (عادی) ۳ هفته (۱۳۰ دلار) و اخذ ویزا توریستی ویتنام (فوری) ۲ هفته (۱۵۰ دلار) زمان می برد.

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای توریستی ویتنام:

برای ارائه مدارک خود نیازی به ترجمه کردن آنها ندارید و این اولویت را سفارت کشور ویتنام برای شما فراهم کرده است.

  • اصل پاسپورت با دارا بودن حداقل ۶ ماه اعتبار.
  • عکس ۳*۴ با زمینه رنگی، از روبرو و بدون روتوش.
  • فرم تکمیل شده درخواست اخذ ویزا که می بایست به صورت دقیق،صحیح و خوانا پر شود.پرینت گردش حساب سه ماهه آخر سال.
  • مدارک شغلی.
  • کپی و اصل کارت ملی و شناسنامه.
  • بلیط رفت و برگشت به ویتنام.
  • رزرواسیون هتل در ویتنام.
  • گواهی تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت ویتنام با تایید و مهر بانک مربوطه.
  • پرداخت تمامی هزینه های مربوط به اخذ ویزا.