ویزای اسپانیا

 

 

ویزای اسپانیا

چگونه ویزای اسپانیا بگیریم

اسپانیا کشوری زیبا، جذاب و فوق‌العاده برای گذراندن تعطیلات است. این کشور جزء مقاصد اول گردشگری مردم جهان به شمار می‌رود و سالانه میزبان 75 میلیون گردشگر خارجی است. ایرانیان زیادی نیز اسپانیا را به عنوان مقصدی برای تفریح، کار و ادامه تحصیل خود انتخاب می‌کنند. قبل از به سفر به اسپانیا حتماً باید ویزای مناسب با نوع سفر خود به این کشور را در مبدأ تهیه کنید. از آنجا که اسپانیا در اروپا واقع شده است، ویزای اسپانیا همان ویزای شینگن نیز محسوب می‌شود. این ویزا در سه مدل گردشگری، ویزای کار و تحصیل، ویزای اقتصادی (ترانزیت) برای متقاضیان صادر می‌شود.

ویزای توریستی یا گردشگری اسپانیا؛ در حال حاضر با مراجعه به کنسولگری اسپانیا برای تعیین وقت سفارت و مراجعه به سفارت اسپانیا در تهران به همراه مدارک لازم برای مصاحبه قابل اخذ است.

ویزای توریستی یا گردشگری اسپانیا به چه کسانی تعلق میگیرد.

ویزای توریستی یا گردشگری اسپانیا به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد اقامت کوتاه‌مدت در اسپانیا به منظور تفریح یا بازدید را داشته باشند. ویزای توریستی اسپانیا برای مدت مشخصی صادر می‌شود و به مسافر اجازه‌ کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان ویزا را نمی‌دهد.جهت تقاضای ویزای اسپانیا، حضور متقاضی در سفارت این کشور در تهران الزامی است و از تمامی متقاضیان مصاحبه صورت می‌گیرد. برای دریافت فرم تقاضای ویزا و تعیین وقت مصاحبه، باید به دفتر کنسولی سفارت اسپانیا در تهران مراجعه کنید. امکان تعیین وقت از طریق تلفن وجود ندارد. در حال حاضر آقای نیکولاس دیازپاچه مسئول کنسول‌گری اسپانیا جهت اعطای ویزا هستند.

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. در زمان مصاحبه، فرم تقاضای ویزا را باید همراه با دیگر مدارک ارائه دهید. دقت داشته باشید که اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید. فرم تقاضای ویزا در دو نسخه باید تکمیل شود.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی اسپانیا
مدارکی که باید علاوه بر فرم پر شده درخواست ویزا، در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید به شرح زیر میباشد
پیش از همه توجه داشته باشید، که از همه‌ مدارک باید یک کپی هم موجود باشد. اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت اسپانیا می‌ماند. کلیه‌ مدارک فارسی باید ترجمه‌ رسمی انگلیسی شده باشند. در صورت عدم پذیرش شما برای ویزای اسپانیا، مدارک بازگردانده نخواهد شد.هزینه برسی مدارک برای هر نفر 60 یورو است که به صورت وجه نقد در داخل سفارت از شما دریافت می‌شود.

شناسنامه ایرانی

اصل گذرنامه

اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. دو سری کپی از صفحات یک تا سیزده گذرنامه نیز باید همراه مدارک باشد.

سه قطعه عکس رنگی
توجه داشته باشید، در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز باید در مدارک موجود باشد.
عکس مورد نظر باید ویژگی‌های ضروری ذیل را داشته باشد: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، در ابعاد ۴*۶ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد. طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

آدرس محل کار و منزل به طور دقیق

اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی
برای کارمندان بخش دولتی
ترجمه‌ آخرین حکم کارگزینی
برای کارمندان بخش خصوصی‌
گواهی اشتغال به کار
برای صاحبان شرکت‌های خصوصی
ترجمه‌ روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها
کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
برای مشاغل آزاد
ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی
مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی

پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.


ترجمه‌ سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی


بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد اسپانیا.

در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌ شده‌ هتل در اسپانیا برای کل مدت اقامت.
بیمه نامه بین‌المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ

متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور اسپانیا داشته باشد.

زمان لازم برای دریافت ویزای توریستی اسپانیا
بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته به طول می‌انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است که شما واجد دریافت ویزا هستید یا خیر.

نکته مهم در تعیین وقت سفارت
به خاطر داشته باشید، به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و همچنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری نیاز داشته باشد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.

راهنمای انتخاب بلیط مناسب برای سفر به اسپانیا

هم اکنون پرواز مستقیمی بین اسپانیا و ایران وجود ندارد و شما باید برای تهیه بلیط، از پرواز غیر مستقیم استفاده کنید. پرواز ترکیش ایرلاین که یک توقف در ترکیه دارد و سپس راهی مادرید می‌شود. البته از طریق خطوط هوایی مختلفی دیگری مانند پروازهای امارات، قطرو لوفتهانزا نیز با یک توقف می‌توان به اسپانیا رسید.

سفارت اسپانیا کجاست؟

سفارت اسپانیا:

آدرس: تهران، دروس، بلوار شهرزاد، خيابان کماسايي، کوچه اول شرقي، پلاک 10

تلفن: 22568681 – 22568682 – 22568683 – 22568684 (021)

فکس: 22568017 – 22568018 (021)

روز و ساعات کاري: يکشنبه تا پنجشنبه، ساعت 9 الي 16

آدرس پست الکترونیکی: emb.teheran@maec.es

 

مطالب مرتبط:

تور اسپانیا

بازگشت به صفحه ی اصلی

 

نظرات کاربران
ارسال نظر
نام و نام خانوادگی :
پست الکترونیکی :  
متن :
 
ارسال
ارسال نظر
نام و نام خانوادگی :
پست الکترونیکی :  
متن :
 
ارسال
> Yandex.Metrica


Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید



 تور برزیل         تور استرالیا 
  تور فرانسه آلمان
 تور یونان
 تور آنکارا 
  تور فرانسه ایتالیا
 تور کانادا   تور آفریقا
  تور پرتغال اسپانیا
 تور انگلیس    تور دبی   تور یونان ایتالیا
 اخذ ویزا
  تور استانبول   تور یونان فرانسه

نشاني دفتر مركزي :

تهران، شهرک غرب، بلوار پاکنژاد بالاتر از چهارراه دریا،ساختمان کسری

دفتر ترکیه (آنکارا) :

Turkey: Sehit CengizTopel Mah.Ziya Oralay Cadesi, Yuksel Apt. No 22/4 06630 Cankaya / Ankara

برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا