اطلاعاتی در رابطه با مهاجرت به کانادا

 

 

اطلاعاتی در رابطه با مهاجرت به کانادا

آیا تا به حال به کانادا به عنوان مقصد مهاجرتی خود فکر کرده اید ؟

اطلاعاتی در رابطه با مهاجرت به کانادا

آیا تا به حال به کانادا به عنوان مقصد مهاجرتی خود فکر کرده اید ؟

با توجه به مهاجرپذیر بودن کشور کانادا راه های متعددی برای رفتن وجود دارد. در مقاله ای که قصران گشت برایتان تهیه کرده انواع روش های اخذ اقامت کانادا در سال 2018 و اطلاعات لازمی درج شده است که امید است برای شما همراهان عزیز مفید باشد

کشور کانادا با مساحت 9984670 کیلومتر مربع، دومین کشور وسیع جهان است. در این کشور پهناور تنها در حدود چهل میلیون نفر زندگی می کنند، در نتیجه تراکم جمعیت در کانادا کم و فاصله شهرها از یکدیگر نسبتاً زیاد است. کانادا، شمالی ترین کشور قاره آمریکاست و تنها یک همسایه (ایالت متحده آمریکا) دارد. وسعت زیاد، بارندگی کافی و بهره برداری مناسب، باعث شده از نظر تولید و صادرات محصولات کشاورزی و منابع طبیعی، کانادا در جایگاه بالایی قرار گیرد.معادن و ذخایر طبیعی فراوانی در این کشور وجود دارد و از این نظر نیز کانادا جایگاه ویژه ای در جهان دارد.

روش های مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق سیستم ورود سریع ( express entry )

تشخیص این که آیا شما صلاحیت لازم سیستم ورود سریع برای اخذ اقامت کانادا دارید یا خیر اولین و مهم ترین مسئله ای هست که می بایست بررسی نمایید.

شما بابت موارد ذیل امتیاز دریافت خواهید کرد :

· ملیت

·سن

·مهارت های زبانی

· تحصیلات

·تجربه کاری

·توضیحاتی در خصوص پیشنهاد شغلی

سن ( بیشترین امتیاز داده شده به این بخش : 110 )

کاندیداهای مهاجرت به کانادا از طریق سیستم ورود سریع که بدون همسر یا پارتنر قانونی اقدام می کند در این بخش نهایتا 110 امتیاز اخذ می نماید. کاندیداهایی نیز که با همسر یا پارتنر مشترکشان اقدام می نمایند نهایتا تا 100 امتیاز اخذ خواهند کرد. متقاضیانی که تمایل دارند از طریق سیستم ورود سریع اقدام نمایند که 45 سال یا بیشتر سن دارند، بابت سنشان هیچ امتیازی دریافت نخواهند کرد.

سطح تحصیلات فرد ( بیشتر امتیاز مربوط به این بخش 150 می باشد. )

کانادا به عنوان یک کشور فوق العاده مهاجرپذیر تمایل بالایی به جذب نیروهای متخصص و کارآزموده دارد. به همین دلیل کانادا از طریق سیستم ورود سریع به کسانی که سطح تحصیلات آکادمیک دارند امتیازاتی را اختصاص می دهد. افرادی که متقاضی این روش هستند و همسر یا پارتنر  قانونی ندارند نهایتا 150 امتیاز بابت تحصیلاتشان اخذ خواهند کرد. و کاندیداهایی که همسر یا پارتنر دارند نهایتا 140 امتیاز خواهند گرفت.در واقع کاندیداهایی که هنوز از دبیرستان فارغ التحصیل نشده اند تحت این بخش هیچ امتیازی دریافت نخواهند کرد.

 

توانایی زبانی ( بیشترین امتیازی که فرد در این خصوص اخذ خواهد کرد 160 می باشد. )

زمانی که صحبت از موارد مورد نظر دولت کانادا می شود، توانایی فرد برای برقراری ارتباط از اهمیت فوق العاده بالایی برخوردار می باشد. دانش زبانی فرد در زبان انگلیسی و فرانسوی تحت 4 عنوان بررسی خواهد شد :صحبت کردن ، شنیدن، خواندن و نوشتن. متقاضیان سیستم اکسپرس انتری بابت هر کدام از این ها نهایتا 34 امتیاز خواهند گرفت در نتیجه بالاترین امتیازی که فرد مجرد می تواند دریافت دارد در این بخش 136 امتیاز خواهد بود. متقاضیانی که  همسر دارند بابت هر کدام از بخش ها نهایتا 32 امتیاز اخذ خواهند کرد نتیجتا بیشترین امتیازی که این افراد می توانند دریافت دارند در این بخش 128 خواهد خواهد بود.فرد با دانستن زبان فرانسوی به عنوان زبان دوم اگر مجرد باشد نهایتا 24 امتیاز می گیرد که مجموعا با امتیازات قبلی اش 160 امتیاز خواهد شد.اگر هم متاهل باشد با بیشترین امتیازی که به عنوان زبان دوم اخذ می کند در کنار امتیازات زبان انگلیسی اش نهایتا 150 امتیاز دریافت می کند.

توانایی و تجربه کاری فرد

متقاضیانی که همسر یا پارنتر دارند نهایت امتیازی که دریافت میکنند  بابت این مورد 70 و افرادی که مجرد هستند در این خصوص 80 امتیاز اخذ می دارند. اگر همسر فرد نیز تحصیلات آکادمیک داشته باشند نهایتا 10 امتیاز به همسرش اضافه خواهد کرد. دانش زبان انگلیسی یا فرانسوی همسر فرد متقاضی هم نهایتا تا 20 امتیاز به وی اضافه خواهد کرد و تجربه کاری اش نیز حداکثر 10 امتیاز.

توانایی انطباق پذیری ( بیشترین امتیازی که فرد در این خصوص اخذ خواهد کرد 100 امتیاز خواهد بود. )

متقاضیانی که مشخص باشد راحت تر و سریع تر با فرهنگ و جامعه کانادا هماهنگ خواهند شد نهایتا 100 امتیاز اخذ خواهند کرد. امتیاز این بخش به افرادی داده خواهد شد که سابقه کار یا تحصیل در کانادا را دارند یا اقوام درجه یکشان در این کشور تبعه هستند در نتیجه عملا بهترین و سریع ترین راه برای اقدام از طریق اکسپرس انتری ابتدائا تحصیل در کانادا خواهد بود.

یک سری موارد دیگر نیز از جمله داشتن پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای کانادایی نیز برای شما امتیازاتی خواهد داشت که جزییات آن در مقاله دیگری که به طور اختصاصی در مورد سیستم ورود سریع نوشته شده است توضیح داده شده است.

مهاجرت به کانادا از طریق سیستم امتیاز بندی ایالتی

سیستم امتیاز بندی ایالتی نسبت به سیستم ورود سریع سهل گیرانه تر است اما نکته ای وجود دارد این است که بین 3 تا 4 سال طول می کشد.

برنامه ویزای استارت آپ

این نوع ویزا به افرادی داده می شود که :

·    نو آوری دارند

·    می توانند برای کانادایی ها کارآفرینی کنند

·    می توانند در عرصه تجارت جهانی نیز رقابت کنند

آیا ایده تجاری نوآورانه ای دارید ؟

اگر حمایتی بابت ایدتان را بتوانید از سازمان های مربوطه دریافت دارید قادر خواهید بود از طریق اخذ این ویزا به کانادا مهاجرت نمایید.

دلایل متعددی وجود دارد که کانادا بهترین مکان برای راه اندازی تجارت است :

·    بهره از یک اقتصادی قوی

·    مالیات های کم

·    هزینه های پایین تجارت

·    سطح بالای زندگی

مهاجرت از طریق خود اشتغالی

افرادی که می خواهند از این طریق اقدام به مهاجرت نمایند می بایست :

·    تجربه کاری در زمینه فعالیت های فرهنگی یا فعالیت های ورزشی

·    قصد ایجاد یک تحول بزرگ و چشم گیر در فرهنگ یا زندگی ورزشی کانادایی ها

مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

در صورتی که شما با یک فردی که پاسپورت کانادایی دارد ازدواج کنید به شما در ابتدا اقامت کانادا و در نهایت پاسپورت این کشور داده می شود.


مهاجرت به کانادا از طریق تولد فرزند

با توجه به این که سیستم اعطای تابعیت در کشور کانادا تابع سیستم خاک می باشد وقتی کسی در این کشور متولد شود تابعیت کانادایی می گیرد و به والدینش ویزای 6 ماهه داده می شود تا در این فرصت نوع اقامت خود را تحصیلی یا کاری کنند و بتوانند در این کشور بمانند.

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

بیش از 130000 دانشجو هرساله برای تحصیل و تعداد بیشتری برای یادگیری زبان انگلیسی و فرانسه به کانادا می آیند. برای تحصیل در کانادا، در بیشتر مواقع شما نیازمند اجازه ی تحصیل یا ویزای اقامت موقت می باشید، اگرچه همه نیازمند این مدارک نیستند.

دانشجويان و متخصصان مى توانند از طريق ويزاهاى تحصيلى و كار كانادا مراتب مهاجرت دائم خود را فراهم آورند. پروسه صدور ويزا سريع بوده و امكان أخذ ويزا به مراتب بيشتر است. بر أساس برنامه مهاجرتى دارندگان تجربه كار كانادايى، اين گروه مى توانند وارد سيستم اكسپرس انترى شوند و أقامت دايم كانادا دريافت كنند حتى اگر زبان انگليسى يا فرانسه نمى دانيد ، مى توانيد از طريق تحصيل زبان خارجه شوارد كانادا شويد.

از مزایای تحصیل در کانادا این است که این کشور با توجه به مهاجرپذیر بودنش تعداد سال های تحصیل شما را به عنوان سال های اقامتتان در نظر می گیرد. به عنوان مثال اگر شما دو سال دوران فوق لیسانس خود را در کشور کانادا بوده اید دو سال بعد از فارغ التحصیلی تان هم اقامت کانادا را دارید و در واقع دولت این اجازه را به شما داده تا در کانادا بمانید و دنبال کار بگردید تا در نهایت نوع ویزای خود را از تحصیلی به کاری تغییر دهید.

در دوره های دانشگاهی هزینه تحصیل شما سالی بین 10 تا 16 هزار دلار کانادا می باشد و مدارس کانادا هم برای دانش آموزان بین المللی بین 25 هزار تا 45هزار دلار کانادا سالیانه هزینه در برخواهد اشت.

هزینه زندگی فرد هم ماهیانه بین 800 تا 1000 دلار کانادا می باشد.

دانش آموزان و دانش جویانی که به کانادا می روند هم می توانند از خوابگاه های مدارس و دانشگاه ها استفاده نمایند هم می توانند از طریق پروسه های home-stay با یک خانواده کانادایی زندگی کنند. این خانواده ها مورد تایید دولت کانادا می باشند و با خانواده اصلی دانش جو یا دانش آموز در ارتباط مستقیم خواهند بود.

 

مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی

از طریق UN می توانید درخواست پناهندگی برای کشور کانادا کنید. منتهی پناهندگی در کانادا مثل سایر کشورها پروسه بسیار خطرناکی دارد و غیرقانونی است و در واقع روشی نیست که مورد تایید باشد. به عنوان مثال شما ممکن است مدتها در شرایط نامناسب کمپ های پناهندگی زندگی کنید، کمپ هایی که به لحاظ بهداشت و ... وضعیت زندگی را برای شما دشوار میکنند.


 

اگر قصد مهاجرت به کانادا را دارید و پس از مطالعه مقاله بالا سوالاتی برایتان باقی مانده ،  پیشنهاد ما این است که قبل از شروع هر اقدامی با مشاوران ما در قصران گشت تماس بگیرید:

02188697080

 

نظرات کاربران
ارسال نظر
نام و نام خانوادگی :
پست الکترونیکی :  
متن :
 
ارسال
ارسال نظر
نام و نام خانوادگی :
پست الکترونیکی :  
متن :
 
ارسال
> Yandex.Metrica


Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید



 تور برزیل         تور استرالیا 
  تور فرانسه آلمان
 تور یونان
 تور آنکارا 
  تور فرانسه ایتالیا
 تور کانادا   تور آفریقا
  تور پرتغال اسپانیا
 تور انگلیس    تور دبی   تور یونان ایتالیا
 اخذ ویزا
  تور استانبول   تور یونان فرانسه

نشاني دفتر مركزي :

تهران، شهرک غرب، بلوار پاکنژاد بالاتر از چهارراه دریا،ساختمان کسری

دفتر ترکیه (آنکارا) :

Turkey: Sehit CengizTopel Mah.Ziya Oralay Cadesi, Yuksel Apt. No 22/4 06630 Cankaya / Ankara

برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا