نکات مهم درباره مراحل ثبت‌نام و مدارک مورد نیاز جهت رزرو تورهای انگلستان قصران گشت

مرحله اول:

 1 چک نمودن مدارک خود جهت واجد شرایط بودن اخذ ویزای انگلستان با کارشناسان فروش تور انگلستان در آژانس قصران گشت.

 2 تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر (فرم تقاضای شرکت در سفر در وب سایت قصران گشت موجود می باشد.)

 3 ارسال فرم تقاضای شرکت توسط ایمیل یا مراجعه حضوری به آژانس قصران گشت.

 تبصره: تا زمان دریافت مدارک و بررسی حائز شرایط بودن و همچنین واریز وجه ریالی مبلغ تور، بدیهیست مراحل ثبت‌نام شما

 بصورت رزرو اولیه خواهد بود.

 مرحله دوم:

 تکمیل مدارک مورد نیاز جهت در خواست ثبت‌نام تور انگلستان بر طبق چک لیست سفارت مربوطه:

  مدارک شغلی:

 برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها:

 کارت بین المللی دانشجویی، گواهی اشتغال به تحصیل، اصل حکم استخدامی و فیش حقوقی شش ماه آخر

 برای دانش آموزان:

 گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت دانش آموزی

 برای صاحبان شرکت های خصوصی (مدیرعامل، عضو هیئت مدیره ...):

 اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت، گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و سابقه کار و

 مشخصات فردی (نام و شماره پاسپورت ...) تاریخ شروع به کار همراه با تائیدیه روی سربرگ شرکت. (با قید مرخصی)

 برای کارمندان شرکت های خصوصی:

 کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت، گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، سابقه کار، حقوق

 و مزایا و مشخصات فردی (نام و شماره پاسپورت ...) تاریخ شروع به کار، میزان حقوق، تاریخ شروع و اتمام مرخصی و

 اینکه آیا این مرخصی با حقوق است یا بدون حقوق (با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان لاتین) لیست بیمه از اداره تامین

 اجتماعی (سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر)

 برای کارمندان بخش دولتی:

 آخرین حکم کارگزینی / فیش حقوقی شش ماه آخر

 برای بازنشستگان:

 آخرین حکم بازنشستگی / فیش حقوقی شش ماه آخر

 برای کسبه:

 اصل جواز کسب / اصل کارت بازرگانی

 برای پزشکان:

 اصل پروانه مطب / اصل کارت نظام پزشکی

 برای مهندسین:

 اصل گواهی ساختمان / اصل قراردادهای کاری / اصل پایان کار ساختمان

 برای وکلا:

 اصل پروانه وکالت / اصل کارت وکالت

 ****** برای کسانی که منبع درآمدشان از طریق مختلف تامین می گردد ارائه مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی می باشد

 ؛ مانند ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده بلند مدت ایشان به آن واریز می گردد حداقل زمان

  افتتاح حساب بلند مدت می بایست 3 ماه قبل از تاریخ سفر مسافر باشد.

 2 مدارک بانکی و مالی

 برای حساب های کوتاه مدت یا جاری:

 زیر پرینت 6 ماه آخر همراه با نام و نام خانوادگی کامل مسافر و تائیدیه بانک مربوطه.

 برای حسابهای کوتاه مدت کپی از قراردادهای سپرده کوتاه مدت + ریز پرینت

 همچنین برای کلیه موارد می بایست میزان درآمد شخصی حسابهای بانکی در آنها مشخص باشد.

 برای حسابهای بلند مدت:

 کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه.

 حداقل مانده حساب:

 بطور مثال حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست 40 میلیون تومان باشد، بدیهیست در صورت سفر خانواده سه نفره

 حساب سرپرست خانواده می بایست حداقل 120 میلیون تومان موجودی داشته باشد.

 ******* نکته: افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمی باشد *****

 حضور مسافر در سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی می باشد، همچنین داشتن دوبار ویزای شنگن قبلی و ترجیحا

 ویزای انگلستان الزامی می باشد.

 3 سند ملکی: اصل سند مالکیت بنام مسافر. (در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره نامه)

 سایر مدارک:

 اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار همراه با اصل گذرنامه های گذشته در صورت عدم وجود گذرنامه های گذشته تکمیل فرم

 تعهد نامه الزامی می باشد.

 چهار قطعه عکس 5/ 4 * 5 / 3

 اصل شناسنامه ها

 اصل سند ازدواج

 اصل کارت ملی

توضیح : ترجمه رسمی تمام مدارک فوق همراه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه الزامی است. 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت برگه عبور از سفارت ایران در ترکیه (افرادیکه گذرنامه ایشان نزد کنسولگری انگلیس جهت اخذ روادید می باشد.)

 اصل شناسنامه

 اصل کارت ملی

 4 عکس 4*6 رنگی (جدید، تمام رخ، بدون کلاه و عینک و با زمینه سفید و همچنین از همراهان (در صورت وجود

 همراه ) عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد )

 قبل از هر اقدام لازم است به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران مراجعه تا از گذرنامه، شناسنامه، کارت ملی کپی برابر

 اصل تهیه تا در مراجعه بعدی مورد استفاده قرار گیرد.

 اصل بلیط تائید (ok) شده (با محاسبه زمان تعیین شده) پس از اطمینان از صدور برگ عبور به مقصد ایران و تصویر آن.

 در خواستنامه تکمبل شده برای برگ عبور در دو نسخه (فرم مخصوص که شخص با مراجعه به نمایندگی از مسئول مربوطه

 دریافت می نماید.)

 رسید گذرنامه که توسط کنسولگری انگلستان در استانبول صادر شده است.

 توجه: مدارک کامل شده پس از تحویل به این نمایندگی در صورت کامل بودنو تایید حداقل پس از یک روز کاری برگ عبور صادر

 خواهد شد.

 دریافت برگه عبور از استانبول:

 متقاضی قبل از وقت مصاحبه‌ی انگلیس خود به کنسولگری ایران واقع در آدرس زیر مراجعه می‌کند و بعد از تحویل مدارک به

 سفارت انگلیس (تله پر فرمنس) برای دریافت برگه‌ی عبور دوباره به کنسولگری ایران مراجعه می‌کند.

 ANKARA CAD. na: 1. 34410 CAGALOGLOU ISTANBUL TURKEY

 کد پستی: 34410

 Istanbul.mfa.ir

 جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد مبالغ و شرایط ضمانت بازگشت از سفر با کارشناسان فروش ما در آژانس قصران گشت تماس

 حاصل نمایید.



Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا