اخذ ویزای انگلیس از طریق بستگان:


بعضی از روش‌های دیگر مهاجرت به انگلستان هم هستند که شما لزوماً به قصد کار و تجارت در انگلستان برای ویزا اقدام نمی‌کنید. این نوع ویزاها عبارت از موارد زیر هستند:


شریک زندگی (زوج)


آمدن به انگلستان یا اجازه برای ماندن در انگلستان به عنوان زن یا شوهر (همسر)، نامزد، زوج ازدواج نکرده/هم‌جنس فردی که در انگلستان زندگی می‌کند یا مهاجر است و یا برای کار یا تحصیل به انگلستان آمده است. البته موظف هستید تا اگر چنین رابطه‌ای به پایان رسید، آن را گزارش دهید.


فرزند


اگر شهروند بریتانیا باشید یا اجازۀ اقامت موقت یا دائم در این کشور را داشته باشید، می‌توانید فرزند خود، از جمله فرزندخواندۀ خود را به انگلستان بیاورید.


اقوام وابستۀ سالمند


یکی دیگر از انواع ویزاهای کشور انگلستان اخذ ویزای اقوام وابسته ی سالمند است . در این حالت باید اجازه برای ماندن در انگلستان یا آمدن به انگلستان را به عنوان پدر یا مادر، پدربزرگ یا مادربزرگ و یا سایر وابستگان سالمند فردی که در انگلستان زندگی می کنند را دریافت کنید .


ازدواج

در بیشتر کشور های جهان طبق نظام حقوق بین الملل خصوصی در صورت ازدواج بین زوجین فرد می تواند برای اخذ اقامت اقدام کند که کشور انگلستان هم شامل این قانون می شود. در نتیجه اگر فردی با یک فرد انگلیسی ازدواج کند می تواند برای دریافت تابعیت انگلستان اقدام نماید .

 

شهروندی انگلستان


اگر سن شما بالای 18 سال باشد و 5 سال گذشته را هم در بریتانیا زندگی کرده باشید (اگر همسر شما شهروند بریتانیا است، این مدت می‌تواند 3 سال باشد) می‌توانید برای اخذ شهروندی بریتانیا اقدام کنید

.


Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا