مــدارک لازم بــرای ویزای اسلوونی

- اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور. (امضاء شده)
– لطفاً از ثبت نام مسافرینی که اخیراً تقاضای آنها برای ویزای شنگن رد شده است خودداری فرمائید.
– اصل گذرنامه باطل شده. (در صورت وجود)
– فتوکپی از صفحات مشخصات گذرنامه و ویزاهای قبلی شنگن ، انگلیس ، آمریکا و اسلوانی به علاوه یکسری فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش.
– اصل فرم درخواست ویزا امضاء شده توسط مسافر.
– تکمیل فرم مشخصات فردی .(به طور کامل)
– 2 قطعه عکس 4×3 رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو.
– اصل و فتوکپی فارسی از شناسنامه مسافر.
– اصل و فتوکپی فارسی از کارت ملی مسافر.
– ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار یا روزنامه رسمی یا پروانه کسب اتحادیه و گواهی اشتغال به تحصیل .( توسط دارالترجمه)
– در گواهی اشتغال به کار باید سمت و میزان درآمد مسافر ذکر شده باشد.
– برای افراد محصل، گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.
– برای افراد بازنشسته، حکم بازنشستگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامی است.
– پرینت انگلیسی حساب جاری 6 ماه گذشته با مهر و امضاء .(توسط بانک)
– ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر. (توسط دارالترجمه)
– ترجمه انگلیسی رضایت نامه پدر خانواده جهت مسافرت همسر و فرزندان.
– با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.
– ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا