ویزای توریستی قبرس

ویزای توریستی قبرس، به متقاضیانی داده خواهد شد که به قصد بازدید و تفریح، می‌خواهندبه این کشور سفر کنند. ویزای توریستی اجازه‌ی کار و یا اقامت طولانی‌‌مدت را به فردنمی‌دهد و تنها به صورت ویزای یک ماهه صادر خواهد شد .
در صورت تقاضای ویزای توریستی، مصاحبه انجام خواهد شد و حضورمتقاضی الزامی است
 .
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است؛
 . 
توجه‌: چنان‌چه خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام ازاعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید
 . 
فرم تقاضای روادید در دو نسخه باید تکمیل شود
 .
مدارک موردنیاز مدارکی که باید در هنگام انجام مصاحبه(علاوه بر فرم) همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است
 : 
توجه : از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی روادید شمادر سفارت قبرس خواهد ماند
 . 
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند
 . 
 شناسنامه؛ به همراه کپی تمامی صفحات . 
گذرنامه
 ؛ 
توجه: حداقل اعتبار گذرنامه باید شش ماه بعد از پایان ویزای درخواستی باشد. کپی باید از هشت صفحه‌ی اول و همین‌طور صفحاتی که در آن‌هامهر ویزا خورده، تهیه شود
 . 
دو قطعه عکس
 
؛عکس‌ها باید رنگی، زمینه‌روشن، سایز 3 در 4 سانتی‌متر و جدید باشند .
 اسناد ومدارک مبنی بر مالکیت هر گونه ملک و گواهی موجودی حساب بانکی . 
 معرفی‌نامه از محل کار .. 
برگه‌ی رزرواسیون قطعی هتل
 . 
بلیط رفت و برگشت
 
.

Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا