ویزای لتونی:

انواع مختلفی از ویزا برای لتونی وجود دارد که دارندگان آن می توانند تا پایان مدت اعتبار ویزای اخذ شده ، در کشورهای اروپایی اقامت یا تردد نمایند. این ویزاها عبارتند از ویزای توریستی لتونی ، ویزای تجاری لتونی ، ویزای دیداری لتونی ، ویزای پزشکی لتونی ، ویزای کنفرانس لتونی ، ویزای ورزشی لتونی و ویزای هنری لتونی.

مدارک ویزای لتونی :

1- اصل و کپی رزرو پرواز

2- اصل بیمه مسافرتی به همراه کپی آن

3- اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی و ترجمه رسمی ( همراه تائیدیه قوه قضایی و امورخارجه )

4- اصل و کپی پاسبورت ( کپی از صفحه اول و سایر صفحات حاوی ویزای شنگن ) که حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد

5- دو قطعه عکس 4 × 6 که حداقل مربوط به 6 ماه اخیر باشد ( پشت سفید و بدون روتوش )

6- اصل گواهی اشتغال به کار به زبان فارسی و ترجمه رسمی آن ( همراه با تائیدیه قوه قضایی و امور خارجه )

7- گواهی موجودی حساب بانکی و اثبات تمکن مالی صادر شده به زبان انگلیسی

8- اصل سند ملکی و ترجمه رسمی آن

9- فرم تکمیل شده روادید

10- رزرو هتل همراه با تائید آژانس مسافرتی مبنی بر پرداخت هزینه هتل ( رزرو اینترنتی قابل قبول نخواهد بود )

11- اصل و کپی تائیدیه آژانس مسافرتی 12- اصل و کپی دعوتنامه رسمی

ارائه درخواست روادید لتونی بدین معنی نیست که متقاضی قطعا" ویزای لتونی را دریافت خواهد نمود ، حتی اگر وی شرایط ویزای لتونی را بدرستی داشته باشد. مدارک بالا مربوط به ویزای توریستی لتونی می باشد و برای کسب اطلاع از مدارک لازم جهت ویزای تجاری لتونی ، ویزای دیداری لتونی ، ویزای پزشکی لتونی ، ویزای کنفرانس لتونی ، ویزای ورزشی لتونی و ویزای هنری لتونی با مشاوران مورد تایید مجموعه از طریق ایمیل یا تلفن تماس حاصل نموده و از شرایط و نحوه کار مطلع گردید.


Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا