لهستان

توريستي: گذرنامه با حداقل يك سال اعتبار، تكميل فرم سفارت، 2 قطعه عکس
دعوتنامه براي ويزاي توريستي لازم نيست ولي چنانچه موجود باشد در تسريع كار كمك خواهد كرد
تجاري: دعوتنامه براي همكاري تجاري داشته باشد


Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا