ویزای سوئیس

اخذ ویزای توریستی کشور سوئیس، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به ‌صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می‌بایست کنسولگری و یا سفارت مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود بازخواهد گشت.

این پکیج شامل:

- رزرو هتل با ارائه سربرگ ویژه وقت سفارت

- رزرو پرواز

- بیمه مسافرتی

مدارک لازم:

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه

2 قطعه عکس 4*3(جدید، رنگی، تمام رخ، با زمینه روشن)

کپی از تمام صفحات شناسنامه

کپی از تمام صفحات سند مالکیت به نام فرد متقاضی

گواهی تمکن مالی صادره از امور بین‌الملل بانک به همراه ریز پرینت سه ماه آخر برای دارندگان حساب‌های جاری

کپی از قراردادهای سپرده های کوتاه‌مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب های سپرده

حداقل مانده موجودی حساب حداقل 50000000 میلیون تومان می‌باشد

مدارک شغلی:

برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیئت علمی

برای صاحبان شرکت های خصوصی (مدیرعامل، عضو هیئت‌مدیره ...): کپی از روزنامه رسمی تأسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت

برای کارمندان بخش دولتی: کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی

برای کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر از تأمین اجتماعی

برای کسبه: کپی از جواز کسب/ کارت بازرگانی

کپی از گذرنامه فعلی و ویزاهای قبلی (آمریکا – کانادا – شنگن – سوییس – انگلیس – استرالیا)

آدرس سفارت سوئیس در تهران:

الهیه - خیابان بوستان - خیابان شریفی منش - کوچه یاسمن - پلاک 13

تلفن: 22008333 دورنگار: 22006002

روزها و ساعات کاری: شنبه تا چهارشنبه 7:30 تا 15:30 - پنجشنبه‌ها: 7:30 تا 13:30


Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا