ویزای سوئد :

برای ورود به سوئد یا هر کشور عضو منطقه شنگن، برای دیدار خویشاوندان یا دوستان، گردش توریستی، سفر بازرگانی، شرکت در کنفرانس یا عبور از این کشور (ترانزیت) افراد موظف به داشتن ویزا می‌باشند. ویزا مجوزی است که از طرف کنسولگری هر کشور، به فرد داده می‌شود و باید قبل از ورود به منطقه شنگن در پاسپورت درج‌شده باشد.

مراحل گرفتن ویزا برای دیدار از خویشاوندان و دوستان به قرار زیر است:

۱. باید پاسپورت فرد درخواست کننده، حداقل سه ماه پس از تاریخ انقضای ویزا معتبر باشد.

۲. مقامات سوئد تشخیص داده‌اند که هر مسافر هر روز به ۴۰ یورو (۳۷۰ کرون) طی مدت اقامت در سوئد نیاز دارد. این مبلغ در برخی موارد از جمله در مورد اطفال خردسال، یا در مواردی که هزینه مکان و غذا از قبل پرداخت شده باشد و یا اینکه متقاضی ویزا نزد خویشاوندان یا دوستان سکونت نماید کاهش پیدا می‌کند. فرد می‌تواند صورتحساب بانکی در ایران و یا مدرک دیگری که بر طبق آن دعوت‌کننده در سوئد تعهد کرده باشد که تمام مخارج را درطول مدت بازدید او تقبل می‌کند ارائه دهد.

۳. یک بیمه پزشکی نیز لازم است تا مخارج زیر را تحت پوشش قرار دهد:

خدمات پزشکی اورژانسی

خدمات درمانی بیمارستانی اضطراری

انتقال به وطن به دلایل پزشکی

این بیمه بایستی مخارجی بالغ بر ۳۰۰۰۰ یورو را تحت پوشش قرار دهد و در کلیه کشورهای شنگن اعتبار داشته باشد.

۴. برای درخواست ویزا فرد می‌بایستی فرم درخواست ویزای شینگن را تکمیل نماید.  این فرم نزد مقامات سوئد در کنسول گری این کشور موجود می‌باشد.

۵. متقاضی می‌بایست فرم «ضمیمه خانوادگی(Bilaga D ) را نیز پر کند.

۶. فرد دعوت‌کننده می‌بایستی فرم «دعوت نامه» (Bilaga E) را تکمیل کند. همچنین یک گواهی مشخصات فردی (personbevis) با عنوان دعوت‌نامه (Inbjudan) را از اداره مالیات شهر خود دریافت کند و به همراه فرم تکمیل شده (Bilaga E) برای فرد متقاضی ارسال کند.

۷. پرداخت هزینه تقاضای ویزا به کنسولگری سوئد به میزان ۶۰ یورو (حدود ۵۵۰ کرون سوئد).

صدور ویزا معمولاً دو هفته طول خواهد کشید ولی مدت رسیدگی به مدارک در مقامات اداری سوئد در خارج از کشور متفاوت است. برای اطمینان از اینکه ویزا را به موقع دریافت کنید بایستی درخواست خود را حداقل دو ماه قبل از سفر به سوئد به کنسولگری ارائه دهید. لازم به ذکر است که در تعطیلات تابستانی (از ماه ژوئن تا اوت) به علت بالا بودن تعداد درخواست کننده‌ها این زمان طولانی تر خواهد بود.

مدت ویزا محدود است و طی یک دوره شش‌ماهه حداکثر سه ماه اعتبار دارد. در صورت داشتن دلایل ویژه فرد می‌تواند برای مدت طولانی‌تری (حداکثر یک سال) ویزا دریافت کند، ولی در این صورت ویزا برای ورود و ماندن در سوئد اعتبار دارد. (به طور مثال یکی از دلایل ویژه این است که فرد متقاضی لازم باشد در طول یک سال چندین مرتبه برای دیدار فرزند خود به سوئد سفر کند.)

در صورت تمایل می‌تواند مدت ویزا را با مراجعه به اداره مهاجرت در سوئد تمدید کرد. در این صورت می‌بایست یک هزینه دیگر از قرار ۱۰۰۰ کرون برای افراد بزرگ‌سال و ۵۰۰ کرون برای کودک زیر ۱۸ سال پرداخت کرد.

 


Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا