ویزای مراکش

ویزای مراکش:

توريستي: فتوكپي پاسپورت، يك قطعه عكس، فتوكپي شناسنامه، گواهي اشتغال به كار، فيش حقوقي و حساب بانكي (كه حداقل طي 4 ماه اخير دست نخورده باشد.) يا سند مالكيت حساب بانكي، گواهي شغلي معتبر

برای اخذ ویزای مراکش  و اطلاعات بیشتر با آژانس تماسبگیرید.

تور مراکش                            تماس با ما

 

Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا