ویزای بلاروس:

اتباع ایرانی با گذرنامه معتبر، در صورت داشتن روادید جمهوری بلاروس می توانند به قلمرو جمهوری بلاروس وارد و یا از آن خارج شوند.

 

در جمهوری بلاروس انواع روادید ورودی ذیل پیش بینی شده اند:

-B ترانزیت

-C کوتاه مدت

-D بلند مدت

 

روادید ترانزیت بمنظور گذر از قلمرو جمهوری بلاروس صادر و به مدت 2 شبانه روز از زمان ورود فرد خارجی به جمهوری بلاروس اعتبار دارد. روادید مذکور درصورت موجود بودن روادید معتبر کشورهای هم مرز جمهوری بلاروس در گذر نامه متقاضی و نیز تائید مسیر عبور از قلمرو جمهوری بلاروس ( تائیدیه بلیط ، برگ ماموریت و غیره) صادر میگردد.

روادید کوتاه مدت (یکبار ورود، دوبار ورود و کثیرالمسافره) مطابق با مدت درخواستی و حداکثر برای 90 روز با اهداف ذیل صادر می گردد:

-انجام سفر تجاری: بر اساس دعوتنامه شخص حقوقی ثبت شده در جمهوری بلاروس، بر روی سربرگ و با قید عنوان کامل مرجع دعوت کننده، آدرس پستی و تلفن آن و همچنین تعهد رعایت مقررات اقامت در قلمرو جمهوری بلاروس توسط فرد خارجی، با مهر و امضای  مسئول دارای اختیار طرف دعوت کننده.

-مهمانی: در صورت وجود اصل دعوتنامه از شخص دعوت کننده 
( اعم از تبعه جمهوری بلاروس یا اتباع خارجی دارای اقامت دائم یا موقت )، مطابق با فرم مخصوص که توسط مراجع اداره اتباع و مهاجرت وزارت کشور جمهوری بلاروس صادر شده باشد.

-جهانگردی: جهت دریافت روادید جهانگردی نیاز به داشتن دعوتنامه از شرکت جهانگردی معتبر بلاروسی مطابق با فرم مخصوص و با قید انوع خدمات جهانگردی که ارائه خواهند شد، رزرو هتل و غیره می باشد.

-تحصیلی: این نوع روادید بر اساس اصل دعوتنامه موسسه آموزشی جمهوری بلاروس صادر می گردد. روادید مذکور بمدت زمان کوتاه، بمنظور ورود اولیه دانشجو جهت مراجعه به موسسه آموزشی مربوطه برای دریافت اقامت تحصیلی بلند مدت ارائه میگردد.

روادید بلند مدت جهت ورود مکرر به جمهوری بلاروس با مدت اعتبار 1 سال و حق اقامت تا 90 روز در سال در صورت وجود اسناد و مدارک  تائید کننده همکاری دراز مدت فی مابین اشخاص حقوقی دو کشور صادر می گردد.

مدت زمان لازم برای صدور روادید عادی از 3 تا 5 روز کاری است. صدور روادید فوری با پرداخت هزینه مضاعف و ظرف یک شبانه روز در زمان اداری انجام می شود.

 جهت دریافت روادید مدارک ذیل باید به بخش کنسولی سفارت ارائه گردند:

 

1. دعوتنامه از شخص حقیقی یا حقوقی و شرکت های توریستی معتبر؛

2. یک نسخه فرم درخواست روادید ورودی به جمهوری بلاروس (به زبان انگلیسی یا روسی)، همراه با یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید یا آبی  با ابعاد عکس 3.5×4.5 ، که از تاریخ عکس نباید بیشتر از 6 ماه گذشته باشد؛

3. سند مسافرت به خارج (گذرنامه)؛

4. تصویر گذرنامه؛

5. بیمه نامه مسافرتی که دارای مشخصات ذیل می باشد:

الف.  حاوی نام سازمان بیمه خارجی و ذکر محل استقرار آن، تلفن تماس سازمان بیمه خارجی یا شرکت کمک رسان و نیز نام، نام خانوادگی، نام پدر(درصورت دارا بود) تبعه خارجی (بیمه گذار)؛

ب. تحت پوشش بودن فعالیت سازمان درخاک جمهوری بلاروس؛

د. دارای اعتبار در طی دوره سفر یا اقامت موقت تبعه خارجی به جمهوری بلاروس؛

ج. دارای اعتبار مبلغ بیمه تحت پوشش حداقل 000 10 یورو.

6.  قبض پرداخت عوارض صدور روادید (پرداخت عوارض از طریق حواله به حساب بانکی سفارت در بانک ملی ایران شعبه کاشف انجام می پذیرد).


Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا