تور سوئیس
جزئیات تور

تور سوئیس

مدت تور 5 روز و 4 شب تاریخ شروع و پایان 7 دی 1397 - 11 دی 1397
کلاس پرواز اکونومی
ایرلاین
نام هتل درجه هتل خدمات دو تخته یک تخته سه تخته نفر اضافه کودک زیر 2 سال کودک بالای 2 سال سفارش
هتل د لا پیکس 850 یورو + هزینه بلیط 1250 یورو + هزینه بلیط 830 یورو + هزینه بلیط کودک با تخت 4-11 سال (600یورو) + هزینه بلیط 100 یورو + هزینه بلیط کودک 2 تا 4 سال (بدون تخت ) 370 یورو + هزینه بلیط


خدمات تور:

4شب اقامت در هتل ۴ ستاره تاپ

صبحانه

ترانسفر از فرودگاه به هتل و بالعکس

یک روز گشت کامل

ورود به سفارت هر پنجشنبه

 

توجه:

این تور شامل تاریخ های  زیر نیز می باشد:

-چهارشنبه ۱۴ آذر

-چهارشنبه ۲۸ آذر

-چهارشنبه ۲۶ دی

برنامه سفر:

روز اول                        تهران- میلانلوگانو

 

09:55  ورود به فرودگاه میلان-مالپنزا و کنترل پاسپورت و ثبت مهر ورود و تحویل بار. در ادامه حرکت از فرودگاه میلان با اتوبوس اختصاصی به سمت لوگانو (مدت زمان سفر: 01:25 دقیقه).

12:00ورود به هتل چهارستاره Hotel De La Paixیا مشابه.

ادامه روز آزاد.اقامت شب در لوگانو.

روز دوم                                    لوگانو

10:00 امروز گشتی پانورامیک از شهر زیبای لوگانو خواهید داشت. گشتی در بخش ایتالیائی سوئیس یعنی باغ شهر زیبای لوگانو و اطراف، قرار گرفته بر کرانه ساحل رویایی لوگانو و نیز با بافت قدیم و مکانهای تاریخی این شهر آشنا میشوید. (گشت 3 ساعته)

بازگشت به هتل.

اقامت شب در لوگانو.

روز سوم                                   لوگانو- مورکوتلوگانو

 

09:00 ترانسفر از هتل به سمت روستای قرون وسطاییمورکوتکه در سال 2016 عنوان زیباترین روستای سوییس را ازان خود کرد . جاذبه ی بی نظیر معماری این روستا، کلیسای سانتا ماریا دل ساسو  که در سبک رنسانس و باروک ساخته و طراحی شده، شما را مجذوب خواهد کرد.

 11:00بازدید از پارک مینیاتوری سوییس، در شهر کوچک ملیده، جاذبه ای بزرگ در ابعاد کوچک که کودکان شما را به وجد خواهد آورد و خاطرات شما را زنده خواهد کرد.

12:30 وقت آزاد برای صرف نهار.

 14:00 ترانسفر برگشت به هتل در لوگانو.

اقامت شب در لوگانو.

 

روز چهارم                                لوگانو- میلان- لوگانو

09:00 ترانسفر از هتل با اتوبوس به سمت شهر میلان.

امروز این فرصت را دارید که در گشتی تمام روز با شهر میلان آشنا شوید.

بازدید شما از بنای معروف دوومو دی میلانو آغاز می شود. کشف رموز و گنجینه های خیره کننده کلیسا و گالری ویتتوریو در انتظار شما خواهد بود. (بازدید از بیرون ساختمان است. )

باقی روز را نیز به کشف جلوه های بی نظیر میلان بپردازید.

اقامت شب در لوگانو.

 

روز پنجم                                 لوگانو-میلان-تهران

08:00 تحویل دادن اتاقها و ترانسفر به فرودگاه میلان (مدت زمان سفر: 01:25 دقیقه)

ورود به فرودگاه مالپنزا، تحویل دادن بار و ثبت مهر خروج.

پرواز بازگشت از میلان به تهران.

ورود به فرودگاه امام خمینی.

 


توضیحات:

این تور شامل موارد زیر است:

جابه جایی های درون شهری طبق برنامه با اتوبوس کولردار مدرن٬مینی بوس یا مینی ون.

4 شب اقامت در هتل 4 ستاره با صبحانه

گشت ها و ورودیه ها براساس برنامه

راهنمای تور زبان فارسی

 

این تور شامل موارد زیر نیست:

هزینه ی ویزا

هزینه های شخصی

هزینه ی لغو کردن تور 

مالیات شهری 

بیمه مسافرتی

و هر مورد دیگری که در برنامه ذکر نشده است.

 


 

 




تور لیدر فارسی زبان
ترانسفر
گشت شهری
ویزا
بیمه مسافرتی
بلیط رفت و برگشت

1 -مدارك شغلی

برای دانشجویان:

ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل.

اعضای هیئت علمی دانشگاه ها:

اصل و ترجمه رسمی حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر.

برای دانش آموزان:

اصل و ترجمه رسمی گواهی اشتغال به تحصیل.

برای صاحبان شرکت های خصوصی )مدیر عامل ، رئیس هیئت مدیره، نائب رئیس هیئت مدیره، عضو هیئت مدیره و... (:

اصل و ترجمه روزنامه رسمی )تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت(معتبرهمراه با مهر.

برای کارمندان شرکت های خصوصی:

الف: ترجمه رسمی و کپی از روزنامه رسمی و آخرین تغییرات مدیریتی شرکت.

ب: اصل و ترجمه رسمی گواهی اشتغال به کار که نشانگر سمت، مدت اشتغال و علت سفر متقاضی باشد و بوسیلهی مدیر عامل اشاره شده در روزنامه رسمی بند الف امضا و تایید شده باشد. (امضای اسکن شده یا الکترونیکی مورد قبول نیست.)

ج: ارائه اصل و ترجمه سابقه بیمهتامین اجتماعیبا حداقل 1 سال پیوستگی قبل از سفر همراه با مهر سازمان تامین اجتماعی.

برای کارمندان بخش دولتی:

اصل و ترجمه آخرین حکم کارگزینی / اصل و ترجمه آخرین فیش حقوقی به همراه مهر.

برای بازنشستگان:

اصل و ترجمه ی رسمی آخرین حکم بازنشستگی / اصل و ترجمه ی آخرین فیش حقوقی.

برای کسبه:

اصل و ترجمه ی رسمی جواز کسب معتبر/ اصل و ترجمه ی رسمی کارت بازرگانی برای تجار.

برای پزشکان:

اصل و ترجمه ی رسمی پروانه مطب معتبر/ اصل و ترجمه ی رسمی کارت نظام پزشکی معتبر.

برای مهندسان:

اصل و ترجمه رسمی پروانه مهندسی/ اصل و ترجمه رسمی کارت نظام مهندسی.

(در صورت اشتغال در شرکت) مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارایه گردد.

در صورت عدم اشتغال در شرکت باید مدارک ساختمان سازان را هم ارائه دهند.

برای ساختمان سازان:

اصل و ترجمه ی گواهی ساختمان معتبر در سال جاری/اصل و ترجمه ی قراردادهای کاریدر سال جاری/اصل و ترجمه یپایان کار ساختمان در سال جاری.

برای وکال:

اصل و ترجمه ی رسمیپروانه وکالت معتبر/ اصل و ترجمه ی رسمی کارت وکالت.

نکتـه: برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین می گردد ارائه مدرك جهت اعالم منبع درآمدشان الز امی می باشد. ماننـد ارائه اجاره نام هرسمی معتبر همراه با هولوگرام.

 

2 -مدارك بانکی و مالی

برای حساب های کوتاه مدت یا جاری:

حداقل 6 ماه از افتتاح آن گذشته باشد : گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل به همراه ریز پرینت 3 ماه آخر مطابق با نام و نام خانوادگی درج شده در پاسپورت. (به زبان انگلیسی و تبدیل ارز به یورو)

برای حساب هاب بلند مدت:

(حداقل یکماه از افتتاح گذشته باشد): حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه.

حداقل مانده حساب:

بطور مثال حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست 70 میلیون تومان باشد، بدیهی ست در صورت سفر خانواده سه نفره حساب سرپرست خانواده می بایست حداقل 210 میلیون تومان موجودی داشته باشد. برای هر نفر متقاضی که بصورت مجردی سفر میکند نیزمی بایست مانده حسابی به میزان حداقل 100 میلیون تومان داشته باشد.

 

نکتـه:

* گردش حساب 3 ماهه آخر به زبان انگلیسی الزامی میباشد.

** افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمی باشد.

*** به هیچ عنوان پس از گرفتن تمکن مالی تا زمان اخذ ویزا وجه مذکور از حساب برداشت نگردد.

3 -سند ملکی:

ترجمه ی اصل سند مالکیت بنام مسافر. ارائه اصل سایر اسناد ملکی (در صورت موجودبودن).

4-سایر مدارك:

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبارهمراه با امضای صاحب گذرنامه+ کپی گذرنامه های گذشته در صورت داشتن ویزای شنگن در 5 سال اخیر، انگلستان، کانادا ، آمریکا یا استرالیا )صفحه اول و ویزاهای مورد نظر( دو قطعه عکس 5/4 * 5/3 گرفته شده در 6 ماه اخیر و متفاوت با عکس پاسپورت، رنگی و تمام رخ با زمینه روشن ، ترجمه شناسنامه.

(ترجمه به زبان انگلیسی با مهر دارالترجمه رسمی)

نکتـه: ارائه کپی از تمام مدارك در اندازه A4 به همراه اصل مدارك هنگام ثبت نام الزامی می باشد در صورت عدم وجود کلیه مدارك هنگام ثبت نام، مسافر موظف به تکمیل مدارك خود حداکثر تا دو روز پس از تاریخ ثبت نام می باشد.

* حضور مسافر درمحل VFS واقع در میدان هروی جهت ارائه مدارك و انگشت نگاری الزامی می باشد و حضور آنها فقط در صورتی که در 2سال اخیر از سفارتخانه های عضو پیمان شنگن به غیر از یونان در ایران ویزای شنگن گرفته باشند الزامی نمیباشد (ارائه ضمانت نامه بازگشت تحت هر شرایطی الزامیست).

** در صورت داشتن سابقه عدم صدور روادید (ریجکتی) توسط سفارتخانه های عضو پیمان شنگن و عدم اعالم آن به شرکت قصران گشت ، کلیه مسئولیت ها اعم از پرداخت تمامی هزینه های مربوطه به عهده آژانس همکار ومسافر می باشد.

* سایر موارد مهمی که می بایست به کارشناسان ما اعالم گردد:

1 .هرگونه مراجعه به سفارت خانه های حوزه شنگن از قبیل گرفتن وقت و حتی عدم مراجعه در زمان وقت گرفته شده.

2 .پس گرفتن مدارک از سفارتخانه هاقبل از صدور ویزا.

3 .پس دادن مدارک از سوی سفارت و اعالم اینکه درخواست آنها در صورت ادامه روند کنسولی رد خواهد شد، لذا بهتر است مدارک را پس بگیرند.

4 .ریجکت شدن درخواست مسافر حتی با وجود اعالم سفارت به این موضوع که ریجکت در سیستم ثبت نشده است.

 *جهت بررسی نهایی به کارشناس مربوطه مراجعه نمایید.

* ترجمه رسمی مدارک به زبان انگلیسی همراه با مهر دارالترجمه، که حداکثر در 3 ماه اخیر ترجمه شده باشد.

* مسئولیت بررسی ممنوع الخروج بودن مسافر به عهده شرکت قصران گشت نمی باشد و در صورت تایید ممنوع الخروجی،مسافر مشمول پرداخت هزینه تور به طور کامل میباشد.

**** این شرکت بعنوان نماینده رسمی گردشگری سوئیس در ایران اعلام میدارد که هیچگونه تضمین صد در صدی برای صدور ویزا وجود ندارد و تصمیم نهایی کامل به عهده کنسول سفارت سوئیس بوده و هرگونه ادعای دریافت ویزای تضمینی کاله برداری محسوب میگردد.

لطفامدارک درخواست شده به ترتیب زیر به بخش ویزا ارائه شوند:

1-اصل گذرنامه معتبربا حداقل شش ماه اعتبار و حداقل 4 صفحه خالی

2-فرم تقاضای ویزا که بطورکامل به زبان انگلیسی تکمیل ودوکادر صفحه چهارمتوسط شخص متقاضی امضا شده باشد.

3-دو قطعه عکس جدید با زمینه روشن.

4-گذرنامه (کپی بسیار واضح)

5-ویزاهای سه سال اخیرکشورهای شنگن، انگلستان، آمریکا،کانادا و استرالیاکپیA4

6-ترجمه شناسنامه متقاضی

7-گواهی تمکن مالی و گردش حساب 3 ماهه از بانک مربوطه به زبان انگلیسی(تمکن مالی برای هرنفرباید حداقل هفتاد میلیون تومان باشد). (( برداشت ازموجودی حساب قبل از اخذ ویزا باعث ریجکتی میشود.))

8-ترجمه سند و اصل فقطیک ملک (در صورت موجودبودن).

9-رزرو هتل برای کل مدت سفر

10-مدارک شغلی:طبق جزئیات اعلام شده در بالا.

11-برنامه دقیق سفر

12-رزرو بلیت رفت و برگشت به سوییس A4 کپی

13-بیمه مسافرتی کپیA4

14-نامه ریجکتی (درصورت داشتن سابقه ریجکتی ازکشورهای اتحادیه شنگن)

15 -ضمانت نامه حسن اجرای تعهدات برای هرنفر اعضای خانواده که به اتفاق سفر میکنند حداقل هفتاد میلیون تومان و برای اشخاصی که بصورت مجردی سفر میکنند حداقل 100 الی 120 میلیون تومان به نام شرکت قصران گشت اخذ میگردد.(این مبلغ بنابر شرایط مسافرممکن است تغییریابد) .

 

هزینه صندوق سفارت : در داخل یک پاکت نامه قرارداده شود

برای افرادبالای 12 سال: ۹.۶۰۰.۰۰۰ ریال + ۲۶.۵ یورو

برای کودک 6 تا 12 سال : ۵.۶۰۰.۰۰۰ ریال + ۲۶.۵ یورو

*برای کودکان زیر 6 سال رایگان است.

 

نکته بسیار مهم: مسافر حدا کثر 3 هفته قبل از سفر وارد VFS میشود لذا خواهشمند است مدارک حداقل 4 هفته جلوتر به کارشناسان ما تحویل داده شود.

 

 


هتل د لا پیکس
سوئیس / لوگانو

مناطق دیدنی سوئیس

سوئیس  -  لوگانو



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید



 تور برزیل         تور استرالیا 
  تور فرانسه آلمان
 تور یونان
 تور آنکارا 
  تور فرانسه ایتالیا
 تور کانادا   تور آفریقا
  تور پرتغال اسپانیا
 تور انگلیس    تور دبی   تور یونان ایتالیا
 اخذ ویزا
  تور استانبول   تور یونان فرانسه

نشاني دفتر مركزي :

تهران، شهرک غرب، بلوار پاکنژاد بالاتر از چهارراه دریا،ساختمان کسری

دفتر ترکیه (آنکارا) :

Turkey: Sehit CengizTopel Mah.Ziya Oralay Cadesi, Yuksel Apt. No 22/4 06630 Cankaya / Ankara

برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا