توربوداپست وین
جزئیات تور

توربوداپست وین

مدت تور 7 روز و 6 شب تاریخ شروع و پایان 2 اسفند 1397 - 9 اسفند 1397
کلاس پرواز اکونومی
ایرلاین
مهلت ثبت نام تور به اتمام رسیده است
نام هتل درجه هتل خدمات دو تخته یک تخته سه تخته نفر اضافه کودک زیر 2 سال کودک بالای 2 سال سفارش
هتل نووتل بوداپست 730 یورو + نرخ پرواز 1120 یورو + نرخ پرواز 710 یورو + نرخ پرواز رایگان + نرخ پرواز کودک 4 تا 12 ساله (با تخت اضافه) :590 یورو + نرخ پرواز

برنامه سفر:

روز اول:

ورود به فردودگاه بوداپست.

استقبال وخوشامد گویی در فرودگاه.

انتقال به هتل در بوداپست: هتل چهار ستاره نووتل سنتروم بوداپست یا .Novotel Centrum Budapest 4* or similar :مشابه ادامه روز آزاد. اقامت شب در بوداپست.

روز دوم:

امروز گشتی نیم روزه خواهید داشت برای بازدید از نقاط دیدنی ومعروف شهر بوداپست. از جمله میدان قهرمانان، بلوار آندراسی، خانه اپرا، بازدید ازداخل کلیسای ماتیاس وسنت استفان، قلعه کوارتر، بازدید از بازار وامکان خرید. ادامه روز آزاد. اقامت شب در بوداپست.

روز سوم:

خود را برای یک گشت تمام روز دل انگیز آماده کنید. در این روز به زنجیره ای از شهرهای کوچک مجارستان خواهید رفت که زیباترین مناطق مجارستان را تشکیل می دهند و البته قلب تاریخ مجارستان است. استرگم محل تولد اولین پادشاه مجار است. همچنین در این شهر می توان به بازدید از موزه قرون وسطایی و چندین محل تاریخی دیگرپرداخت. سپس ناهار را در یک رستوران به سبک و سیاق شکارگاه میل می کنید وسپس به بازدید از ارگی در باالی تپه خواهید رفت پس از بازدید از موزه بی نظیر سرامیک این شهر فرصتی خواهید داشت تا به خرید بپردازید. پس از پایان گشت تمام روز، بازگشت به هتل. اقامت شب در بوداپست.

روز چهارم:

تحویل دادن اتاق ها و حرکت به سمت بوداپست .

توقفی در میان مسیر در شهر براتیسالوا پایتخت کشور اسلواکی و گشت کوتاه پیاده در این شهر که شما را با تاریخ و فرهنگ آن آشنا می کند.

از جاذبه های دیگری همچون میدان اصلی و مجسمه های برنزی که تجسم زندگی روزمره و افراد مشهوراند، دیدن خواهید کرد.

بعداز ظهر، ادامه مسیر به سمت وین و عصر، ترانسفر به هتل، تحویل گرفتن اتاق ها، ادامه روز .مشابه یا Hotel Am Konzerthaus Vienna RE MGallery by Sofitel 4* هتل در شب اقامت، آزاد اقامت شب در وین

روز پنجم:

امروز از یک تور فشرده 4 ساعته در وین لذت میبرید و جاذبه های آن را میبینید.

قرار است امروز به دیدار کاخ هافبورگ در وین بروید، یکی از قصرهای سلطنتی زیبای این شهر

در ادامه محل زندگی موزارت را خواهید دید.

می توانید در ساختمان باشکوه و مدرسه سوارکاری اسپانیایی وین درنگ کوتاهی کنید. از گذرگاه ها عبور می کنید و به محله بلوتگاسه می رسید که با کوچه های زیبا و حیاط های پشتی خانه هایش هر بیننده ای را به تحسین وا می دارد.

در پایان گشت و گذار شما با بازدید کوتاهی از کلیسای جامع سنت – اتین به پایان می رسد. ادامه روز آزاد و اقامت شب در وین. 

روز ششم:

پس از صرف صبحانه گشت و گذاری 4 ساعته در برجسته ترین جاذبه های شهر وین میروید: کاخ باروک شون برون، اقامتگاه تابستانی پادشاهان اتریش با سالنی مجلل و تزیین شده با جواهرات گران بها و یک باغ زیبا.

ادامه روز آزاد و اقامت شب در وین. 

روز هفتم:

امروز روز بازگشت به ایران است !

انتقال به فرودگاه وین برای پرواز بازگشت به ایران.

 

 

خدمات تور:

 جابجاییهای درون شهری طبق برنامه با اتوبوس کولردار مدرن، مینی بوس یا مینی ون

 6 شب اقامت در هتل 4 ستاره با صبحانه

 راهنمای تور فارسی زبان

 

 

 

 


تور لیدر فارسی زبان
ترانسفر
گشت شهری
ویزا
بیمه مسافرتی
بلیط رفت و برگشت

1 -مدارك شغلی

برای دانشجویان:

ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل.

اعضای هیئت علمی دانشگاه ها:

اصل و ترجمه رسمی حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر.

برای دانش آموزان:

اصل و ترجمه رسمی گواهی اشتغال به تحصیل.

برای صاحبان شرکت های خصوصی )مدیر عامل ، رئیس هیئت مدیره، نائب رئیس هیئت مدیره، عضو هیئت مدیره و... (:

اصل و ترجمه روزنامه رسمی )تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت(معتبرهمراه با مهر.

برای کارمندان شرکت های خصوصی:

الف: ترجمه رسمی و کپی از روزنامه رسمی و آخرین تغییرات مدیریتی شرکت.

ب: اصل و ترجمه رسمی گواهی اشتغال به کار که نشانگر سمت، مدت اشتغال و علت سفر متقاضی باشد و بوسیلهی مدیر عامل اشاره شده در روزنامه رسمی بند الف امضا و تایید شده باشد. (امضای اسکن شده یا الکترونیکی مورد قبول نیست.)

ج: ارائه اصل و ترجمه سابقه بیمهتامین اجتماعیبا حداقل 1 سال پیوستگی قبل از سفر همراه با مهر سازمان تامین اجتماعی.

برای کارمندان بخش دولتی:

اصل و ترجمه آخرین حکم کارگزینی / اصل و ترجمه آخرین فیش حقوقی به همراه مهر.

برای بازنشستگان:

اصل و ترجمه ی رسمی آخرین حکم بازنشستگی / اصل و ترجمه ی آخرین فیش حقوقی.

برای کسبه:

اصل و ترجمه ی رسمی جواز کسب معتبر/ اصل و ترجمه ی رسمی کارت بازرگانی برای تجار.

برای پزشکان:

اصل و ترجمه ی رسمی پروانه مطب معتبر/ اصل و ترجمه ی رسمی کارت نظام پزشکی معتبر.

برای مهندسان:

اصل و ترجمه رسمی پروانه مهندسی/ اصل و ترجمه رسمی کارت نظام مهندسی.

(در صورت اشتغال در شرکت) مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارایه گردد.

در صورت عدم اشتغال در شرکت باید مدارک ساختمان سازان را هم ارائه دهند.

برای ساختمان سازان:

اصل و ترجمه ی گواهی ساختمان معتبر در سال جاری/اصل و ترجمه ی قراردادهای کاریدر سال جاری/اصل و ترجمه یپایان کار ساختمان در سال جاری.

برای وکال:

اصل و ترجمه ی رسمیپروانه وکالت معتبر/ اصل و ترجمه ی رسمی کارت وکالت.

نکتـه: برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین می گردد ارائه مدرك جهت اعالم منبع درآمدشان الز امی می باشد. ماننـد ارائه اجاره نام هرسمی معتبر همراه با هولوگرام.

 

2 -مدارك بانکی و مالی

برای حساب های کوتاه مدت یا جاری:

حداقل 6 ماه از افتتاح آن گذشته باشد : گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل به همراه ریز پرینت 3 ماه آخر مطابق با نام و نام خانوادگی درج شده در پاسپورت. (به زبان انگلیسی و تبدیل ارز به یورو)

برای حساب هاب بلند مدت:

(حداقل یکماه از افتتاح گذشته باشد): حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه.

حداقل مانده حساب:

بطور مثال حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست 70 میلیون تومان باشد، بدیهی ست در صورت سفر خانواده سه نفره حساب سرپرست خانواده می بایست حداقل 210 میلیون تومان موجودی داشته باشد. برای هر نفر متقاضی که بصورت مجردی سفر میکند نیزمی بایست مانده حسابی به میزان حداقل 100 میلیون تومان داشته باشد.

 

نکتـه:

* گردش حساب 3 ماهه آخر به زبان انگلیسی الزامی میباشد.

** افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمی باشد.

*** به هیچ عنوان پس از گرفتن تمکن مالی تا زمان اخذ ویزا وجه مذکور از حساب برداشت نگردد.

3 -سند ملکی:

ترجمه ی اصل سند مالکیت بنام مسافر. ارائه اصل سایر اسناد ملکی (در صورت موجودبودن).

4-سایر مدارك:

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبارهمراه با امضای صاحب گذرنامه+ کپی گذرنامه های گذشته در صورت داشتن ویزای شنگن در 5 سال اخیر، انگلستان، کانادا ، آمریکا یا استرالیا )صفحه اول و ویزاهای مورد نظر( دو قطعه عکس 5/4 * 5/3 گرفته شده در 6 ماه اخیر و متفاوت با عکس پاسپورت، رنگی و تمام رخ با زمینه روشن ، ترجمه شناسنامه.

(ترجمه به زبان انگلیسی با مهر دارالترجمه رسمی)

نکتـه: ارائه کپی از تمام مدارك در اندازه A4 به همراه اصل مدارك هنگام ثبت نام الزامی می باشد در صورت عدم وجود کلیه مدارك هنگام ثبت نام، مسافر موظف به تکمیل مدارك خود حداکثر تا دو روز پس از تاریخ ثبت نام می باشد. 

* حضور مسافر درمحل VFS واقع در میدان هروی جهت ارائه مدارك و انگشت نگاری الزامی می باشد و حضور آنها فقط در صورتی که در 2سال اخیر از سفارتخانه های عضو پیمان شنگن به غیر از یونان در ایران ویزای شنگن گرفته باشند الزامی نمیباشد (ارائه ضمانت نامه بازگشت تحت هر شرایطی الزامیست).

** در صورت داشتن سابقه عدم صدور روادید (ریجکتی) توسط سفارتخانه های عضو پیمان شنگن و عدم اعالم آن به شرکت قصران گشت ، کلیه مسئولیت ها اعم از پرداخت تمامی هزینه های مربوطه به عهده آژانس همکار ومسافر می باشد.

* سایر موارد مهمی که می بایست به کارشناسان ما اعالم گردد:

1 .هرگونه مراجعه به سفارت خانه های حوزه شنگن از قبیل گرفتن وقت و حتی عدم مراجعه در زمان وقت گرفته شده.

2 .پس گرفتن مدارک از سفارتخانه هاقبل از صدور ویزا.

3 .پس دادن مدارک از سوی سفارت و اعالم اینکه درخواست آنها در صورت ادامه روند کنسولی رد خواهد شد، لذا بهتر است مدارک را پس بگیرند.

4 .ریجکت شدن درخواست مسافر حتی با وجود اعالم سفارت به این موضوع که ریجکت در سیستم ثبت نشده است.

 *جهت بررسی نهایی به کارشناس مربوطه مراجعه نمایید.

* ترجمه رسمی مدارک به زبان انگلیسی همراه با مهر دارالترجمه، که حداکثر در 3 ماه اخیر ترجمه شده باشد.

* مسئولیت بررسی ممنوع الخروج بودن مسافر به عهده شرکت قصران گشت نمی باشد و در صورت تایید ممنوع الخروجی،مسافر مشمول پرداخت هزینه تور به طور کامل میباشد.

**** این شرکت بعنوان نماینده رسمی گردشگری سوئیس در ایران اعلام میدارد که هیچگونه تضمین صد در صدی برای صدور ویزا وجود ندارد و تصمیم نهایی کامل به عهده کنسول سفارت سوئیس بوده و هرگونه ادعای دریافت ویزای تضمینی کاله برداری محسوب میگردد.

لطفامدارک درخواست شده به ترتیب زیر به بخش ویزا ارائه شوند:

1-اصل گذرنامه معتبربا حداقل شش ماه اعتبار و حداقل 4 صفحه خالی

2-فرم تقاضای ویزا که بطورکامل به زبان انگلیسی تکمیل ودوکادر صفحه چهارمتوسط شخص متقاضی امضا شده باشد.

3-دو قطعه عکس جدید با زمینه روشن.

4-گذرنامه (کپی بسیار واضح)

5-ویزاهای سه سال اخیرکشورهای شنگن، انگلستان، آمریکا،کانادا و استرالیاکپیA4

6-ترجمه شناسنامه متقاضی

7-گواهی تمکن مالی و گردش حساب 3 ماهه از بانک مربوطه به زبان انگلیسی(تمکن مالی برای هرنفرباید حداقل هفتاد میلیون تومان باشد). (( برداشت ازموجودی حساب قبل از اخذ ویزا باعث ریجکتی میشود.))

8-ترجمه سند و اصل فقطیک ملک (در صورت موجودبودن).

9-رزرو هتل برای کل مدت سفر

10-مدارک شغلی:طبق جزئیات اعلام شده در بالا.

11-برنامه دقیق سفر

12-رزرو بلیت رفت و برگشت به سوییس A4 کپی

13-بیمه مسافرتی کپیA4

14-نامه ریجکتی (درصورت داشتن سابقه ریجکتی ازکشورهای اتحادیه شنگن)

15 -ضمانت نامه حسن اجرای تعهدات برای هرنفر اعضای خانواده که به اتفاق سفر میکنند حداقل هفتاد میلیون تومان و برای اشخاصی که بصورت مجردی سفر میکنند حداقل 100 الی 120 میلیون تومان به نام شرکتقصران گشت اخذ میگردد.(این مبلغ بنابر شرایط مسافرممکن است تغییریابد) .

 

هزینه صندوق سفارت :در داخل یک پاکت نامه قرارداده شود

برای افرادبالای 12 سال: ۹.۶۰۰.۰۰۰ ریال + ۲۶.۵ یورو 

برای کودک 6 تا 12 سال : ۵.۶۰۰.۰۰۰ ریال + ۲۶.۵ یورو

*برای کودکان زیر 6 سال رایگان است.

 

نکته بسیار مهم: مسافر حدا کثر 3 هفته قبل از سفر وارد VFS میشود لذا خواهشمند است مدارک حداقل 4 هفته جلوتر به کارشناسان ما تحویل داده شود.


 

هتل نووتل بوداپست
مجارستان / بوداپست


Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید



 تور برزیل         تور استرالیا 
  تور فرانسه آلمان
 تور یونان
 تور آنکارا 
  تور فرانسه ایتالیا
 تور کانادا   تور آفریقا
  تور پرتغال اسپانیا
 تور انگلیس    تور دبی   تور یونان ایتالیا
 اخذ ویزا
  تور استانبول   تور یونان فرانسه

نشاني دفتر مركزي :

تهران، شهرک غرب، بلوار پاکنژاد بالاتر از چهارراه دریا،ساختمان کسری

دفتر ترکیه (آنکارا) :

Turkey: Sehit CengizTopel Mah.Ziya Oralay Cadesi, Yuksel Apt. No 22/4 06630 Cankaya / Ankara

برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا