اخذ وقت  سفارت کانادا فوری تضمینی:

 

اخذ وقت فوری سفارت کانادا در آنکارا

اخذ وقت فوری سفارت کانادا در استانبول

اخذ وقت فوری سفارت کانادا در ابوظبی

اخذ وقت فوری سفارت کانادا در دبی

 

میسر میباشد.

 

نوع ویزا میتواند ویزای توریستی کانادا ، ویزای دانشجویی کانادا یا ویزای والدین کانادا باشد که ویزای موقت کانادا هستند ، یا ویزای سرمایه گذاری کانادا ، ویزای کارآفرین کانادا ، ویزای متخصصان مشاغل ، ویزای تکفل فامیلی ، ویزای پرستار خانواده و ویزای تجارت خلاقانه که ویزای مهاجرتی کانادا هستند.

 

جهت اطلاع از هزینه وقت سفارت کانادا از آنکارا با قصران گشت تماس بگیرید.

 

مسافر برای گرفتن وقت سفارت کانادا به دو صورت اقدام می نماید:


درخواست کاغذی (draft): مسافر باید تمامی مدارک خود را ترجمه با مهر دارالترجمه رسمی و  تایید دادگستری  آماده نماید و به یکی از کنسولگری های سفارت کانادا در شهرهای  آنکارا، استانبول یا ابوظبی مراجعه نماید تا مدارک را به سفارت تحویل دهد. با توجه به قانون جدید انگشت نگاری، حضور فرد الزامی است. پس از تحویل مدارک و انجام انگشت نگاری درخواست وی  در سفارت ثبت می شود و باید منتظر جواب بماند. لازم به توضیح است که هزینه ی ویزا باید از طریق بانک به حساب سفارت واریز گردد و رسید آن به همراه مدارک به کارگزاری تحویل داده شود. پس از تحویل مدارک به سفارت فرد یک کد پیگیری (Tracking ID) دریافت می کند که از طریق آن می تواند وضعیت پرونده ی خود را از ابتدا تا انتها از طریق سایت کارگزاری سفارت (VAC) پیگیری کند. بیشترین زمان پاسخگویی که از جانب سفارت اعلام شده 62 روز است.
درخواست آنلاین: در این نوع درخواست نیازی به حضور مسافر در کنسولگری نمی باشد و متقاضی مدارک را به صورت اسکن شده در سایت سفارت کانادا ثبت میکند.  برای انجام درخواست آنلاین باید یک حساب کاربری در سایت سفارت ایجاد شود. پس از انجام مراحل ارزشیابی آنلاین، در صورت تایید صلاحیت و دریافت کد کاربری ، شخص می تواند نسبت به درخواست آنلاین اقدام نماید. برای انجام این کار باید تمامی مدارک به صورت اسکن شده موجود باشد. پرداخت هزینه ی ویزا در این روش تنها از طریق کارت اعتباری صورت می گیرد. پس از اتمام کار متقاضی یک شماره ی پرونده و برگه ی انگشت نگاری دریافت می کند و پیگیری پرونده تنها از طریق این شماره صورت می گیرد. زمانیکه ثبت نام آنلاین انجام شد، شخص تا یک ماه زمان دارد که برای انگشت نگاری به یکی از کنسول گری های سفارت کانادا در آنکارا، استانبول یا ابوظبی مراجعه نماید. زمان پاسخگویی به درخواست آنلاین، طبق اعلان سفارت، 25 روز می باشد.
انگشت نگاری: انگشت نگاری مرحله اخر ثبت نام ویزای کانادا در سفارت می باشد. در حالتی که متقاضی درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت می کند تا 30 روز مهلت دارد که به یکی از شعب واک در آنکارا، استانبول یا ابوظبی مراجعه نماید. در غیراینصورت درخواست او باطل می شود و هزینه ی پرداخت شده برگشت داده نمی شود. در صورتی که فرد بخواهد حضوری ثبت نام کند در موقع ثبت نام و تحویل مدارک انگشت نگاری انجام می شود. توجه داشته باشد که تا زمانیکه انگشت نگاری انجام نشود ثبت نام تکمیل نشده و درخواست ویزای او تحت بررسی قرار نخواهد گرفت.


تعرفه ثبت نام ویزا:
تعرفه ثبت نام ویزا و انگشت نگاری به شرح زیر می باشد:
هزینه ویزا: 100 دلار
هزینه انگشت نگاری : 85 دلار
به عبارتی در ثبت نام حضوری برای هر نفر باید 185 دلار  به حساب سفارت کانادا واریز شود.
در ثبت نام آنلاین پرداخت از طریق کارت اعتباری و به صورت آنلاین انجام می گردد. اما در ثبت نام حضوری باید آن وجه در گارانتی بانک به حساب سفارت واریز شود و رسید آن تحویل سفارت گردد.
جهت درخواست ویزای توریستی (تک ورود (شش ماهه)، چند بار ورود (2 ساله)) مدارک زیر لازم است :
کپی تمام صفحات پاسپورت
ترجمه شناسنامه
نامه ی تمکن مالی یا گردش حساب چهار ماهه
تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا (application form)
تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی (family information)
یک قطعه عکس 3.5 * 4.5
ارائه ی ترجمه سند ملکی
ارائه ی ترجمه مدرک شغلی (برای صاحبین مشاغل جواز کسب لازم است، اما برای کارمندان نامه ی اشتغال به کار و فیش حقوقی باید ارائه شود)
رزرو هتل و بلیط (اختیاری)
دعوتنامه (اختیاری)
ترجمه سند ازدواج (اگر زن و شوهر با هم اقدام کنند)

 

هت دریافت ویزای پنج ساله (Supervisa)  مدارک زیر الزامی است:
ویزای 5 ساله که همان ویزای 10 ساله می باشد اما به علت اعتبار پاسپورت های ایرانی که بیشتر از 5 سال نیست ، اعتبار این ویزا برای ایرانی ها 5 ساله لحاظ می شود.افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که فرزند یا نوه ی آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده PR یا مقیم کانادا) باشد. معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند. برای دریافت ویزای پنج ساله علاوه بر مدارک فوق الذکر لازم است که:
– مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا
– ارزشیابی مالی فرد مقیم در کانادا
– T4
– گواهی حقوقی فرد مقیم در کانادا
– بیمه یک ساله برای متقاضی
– نتیجه آزمایشات پزشکی متقاضی (پزشکان مورد تائید)
ارائه شود.
 

Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا