مدارک موردنیاز ویزای یونان

کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند:

- شناسنامه ایرانی

گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حتماً شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبارویزای درخواستی باشد.

- کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
- سه قطعه عکس رنگی 
- ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تراز سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد،در ابعاد ٣٥ در ٤٥ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢میلی‌متر  
اسنادرسمی شغلی و منابع مالی  
- برای اشخاص تحت تكفل، زنان خانه‌دار یا فرزندان ): گواهی کار، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر و یا دفترچه حساب پس‌انداز متكفل)شوهر، پدر) (ارائه گواهی بانكی ساده به‌تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب 
- برای دانش‌آموزان دبستانی و دبیرستانی و دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل
- یک سندمالکیت ( ترجمه‌ی رسمی انگلیسی)
- بیمه مسافرتی
- بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد یونان 
- در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقام


Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا