ویزای دانشجويی کانادا:

هرساله بالغ بر ۱۳۰٫۰۰۰ دانشجو از سراسر جهان براي تحصيل وارد كانادا می‌شوند .
اكثر دانشجويان خارجی نيازمند اجازه تحصيل در كانادا می‌باشند . اگر چه در برخي موارد استثنا وجود دارد.

اجازه تحصيل در شرايط زير نياز نیست:

براي تحصيل در دوره‌ای كه مدت آن كمتر از شش ماه باشد

كودكاني كه والدين آن‌ها در كانادا اقامت قانوني دارند ( به غیر از ویزای توريستي )

خانواده يا کارمندان سفارتخانه‌ها در كانادا

ویزای تحصيلی، سندي است كه از سوي اداره مهاجرت كانادا صادر شده و بنابر آن دانشجو می‌تواند در مدت محدود و معمولاً در دانشکده‌ای مشخص يا رشته تحصیلی معینی در كانادا اقامت داشته باشد.

اداره مهاجرت كانادا معمولاً پس از دريافت پذيرش دانشگاه و احراز توانايي دانشجو جهت تأمین هزینه‌های زندگي و شهريه دانشگاه ویزای تحصيل را صادر می‌کند. در برخي موارد اداره مهاجرت متقاضي را به گذراندن آزمایش‌های پزشكي و تهيه سوء پیشینه از پليس ملزم می‌سازد.

ويزاي اقامت موقت براي كشورهاي معاف از ويزا لازم نمی‌باشد.

كار در كانادا در حين تحصيل :

اداره مهاجرت به دانشجويان خارجي اجازه كار در كانادا  با شرايط محدودي را می‌دهد
دانشجوي خارجي بايد توانايي پرداخت هزینه‌های زندگي و تحصيل خود را در حين تحصيل داشته باشد اما در برخي موارد نيز می‌تواند كار كند

كار در دانشگاه بدون اجازه كار

در برنامه‌های تعاوني يا كارآموزي كه سابقه كاري جزئي از برنامه تحصيلي قلمداد مي شود با اجازه كار

در برنامه هاي كاري پس از فارغ التحصيلي به مدت يك يا دو سال با توجه به رشته تحصيلي و با اجازه كار

در ضمن ، همسر دانشجويان متأهل می‌توانند، در زمان تحصيل همسر خود در كانادا كار كنند

اگربه دنبال تحصیل در کانادا و اخذ ویزای دانشجویی کانادا هستید، ابتدا باید دانشگاه و یا موسسه ایی که قصد تحصیل در آن را دارید را انتخاب نمایید. پس از اخذ پذیرش در رشته مورد نظر و قبل از اقدام برای ویزای تحصیلی باید در آن مدرسه و یا کالج ثبت‌نام نمایید. برخی افراد به اشتباه فکر می‌کنند نامه قبولی پذیرش دانشگاه یا کالج برای ورودشان به کانادا کافی است اما متأسفانه این بدین معنا نیست.

مزایای ویزای دانشجویی کانادا:

علاوه بر مزایای تحصیلی، مجوز تحصیلی تا پایان تحصیل معتبر بوده و بنابراین در هنگام تحصیل نگرانی بابت وضعیت مهاجرت نخواهید داشت و پس از دو سال متوالی تحصیل در کانادا می‌توانید برای اقامت دائمی و زندگی در کانادا اقدام نمایید.

برای اطمینان از حداکثر استفاده از تحصیل در کانادا شما آزادید که رشته و دانشگاه یا موسسه خود را تغییر دهید. این مورد فقط در مورد دانشجویان کالج و دانشگاه بوده و به دانش آموزان ابتدایی و دبیرستان مربوط نمی‌باشد.

مجوزهای تحصیلی سریعاً آماده می‌شوند – در اغلب موارد چند ماه پس از درخواست آماده می‌شود.

متأسفانه ویزای دانشجویی کانادا شامل اجازه کار در کانادا نمی‌شود، اگر قصد کار کردن را دارید به محض ورود به کانادا می‌توانید مجوز کار دانشجویی را نیز درخواست نمایید.

امور مالی:

اگر قصد زندگی و تحصیل در کانادا را دارید، برای روند پذیرشتان مهم است که نشان دهید توان مالی لازم برای تمام دوره تحصیلتان را دارید. این بدین معناست که جهت موفقیت در اخذ پذیرش باید پول کافی در حساب بانکیتان برای کل مدت تحصیل داشته باشید.

همچنین به محض ورود به کانادا باید نشان دهید که پول کافی جهت پرداخت تمامی شهریه‌های تحصیلی را دارید.

در نهایت باید ثابت کنید که توان مالی لازم برای بازگشت به کشور خودتان را پس از اتمام تحصیل و همچنین هزینه مربوط به دولت جهت انجام مراحل پذیرش را دارید.

مقرون به صرفه بودن تحصیل در کانادا:

با اینکه استانداردهای تحصیل و زندگی در کانادا در دنیا بسیار بالاست اما هزینه زندگی و تحصیل در این کشور در مقایسه با آمریکا و انگلستان برای دانشجویان بین‌المللی بسیار کمتر است. به همین سبب کانادا برای تحصیل در کالج و دانشگاه ارجح تر است.

سرزمین امکانات

در محیط پویا و فعال دانشگاهی کانادا، نه تنها دانش و مهارت در تجزیه و تحلیل شما افزایش میابد بلکه می‌توانید خود را مطرح کنید و قوه ابتکار خود را اثبات نمایید و اعتماد به نفستان افزایش یابد. استادان و پروفسورها همیشه در کنارتان هستند و به شما کمک می‌کنند و درس خواندن ترکیبی از ارتباط و همکاری در کلاس در کنار تحصیلات عالی است.

 

کلمات کلیدی : ویزای تحصیلی کانادا-ویزای دانشجویی کانادا-ویزای کانادا-امکانات تحصیلی در کانادا-دانشگاه در کانادا-ادامه تحصیل در کانادا



 


Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا