به‌طور کلی در سیستم جدید ویزاهای کشور انگلستان، ویزاهای انگلستان به دسته‌های زیر تقسیم می‌شوند:

ویزای Tire1 که به سه دسته اصلی تقسیم می‌شود:

1.سرمایه‌گذاری در انگلستان:

سرمایه‌گذاری در انگلستان به این که شکل است که شما می‌بایست یک‌میلیون پوند که 750 هزار پوند آن در یکی از مؤسسات یا شرکت‌های سهامی انگلستان سرمایه‌گذاری شده است و 50 هزار پوند آن در هر زمینه‌ای که خود شما خواستار آن هستید نقدینگی داشته باشد. همچنین می‌بایست 50% اوقات خود را در کشور انگلستان سپری کنید.

این نوع ویزا هیچ نیازی به داشتن مدارک دانشگاهی نداشته و همه متعلقات شما (فرزند، همسر و …) می‌توانند به‌واسطه ویزای شما به انگلستان سفر کنند.
این ویزا به مدت 3 سال در ابتدا (و 2 سال تمدید آن) توسط دولت انگلستان داده می‌شود و بعد از آن می‌توانید برای اقامت دائم در انگلستان اقدام نمایید و همچنین برای دریافت ویزا سرمایه‌گذاری می‌بایست در آزمون IELTS نمره 6.5 را در همه مواد کسب کنید.
با داشتن این ویزا تمامی حقوق و مزایای شما همانند یک شهروند انگلیسی خواهد بود (از قبیل خدمات پزشکی و آموزشی و …) و شما قادر هستید برای اقامت دائم در انگلستان تمامی شرایط را احراز کنید.


 2.ویزا برای تأسیس شرکت در انگلستان است:

نحوه ارزیابی صلاحیت متقاضیان گرفتن این ویزا در کشور انگلستان به‌وسیله self assessment points calculator و پر کردن فرم تقاضای شما و اطلاعات شخصی شما صورت می‌گیرد.
برای گرفتن این ویزای کشور انگلستان می‌بایست 200 هزار پوند را برای شروع یک فعالیت اقتصادی در انگلستان در یکی از شرکت‌های تحت نظارت (financial service authority) در گردش باشد. دانستن زبان انگلیسی می‌تواند تا 10 امتیاز شانس شما را در مهاجرت به انگلستان افزایش دهد. کسب نمره 6.5 آزمون IELTS در این قسمت موردنیاز است.


3.post-study work

که برای گرفتن این ویزا جهت ورود و اقامت به انگلستان سابقه گرفتن مدرک تحصیلی از انگلستان و یا بودن تحت ویزای Tier 4 اجباری است.

همچنین در این ویزا نیز موارد بسیار ضروری درخواست می‌شود که شرح کامل آن نیز به تفصیل گفته خواهد شد.

ویزای Tire 2 نوع ویزا مهارت شغلی (Skilled Worker)

 برای دریافت این ویزای انگلستان داشتن پیشنهاد کاری از یک موسسه یا شرکت انگلیسی برای کارهای کوتاه یا بلند مدت در این دوره الزامی است. همچنین شرکت‌های چند ملیتی واقع در انگلستان می‌توانند برای کارمندان خود تحت این پوشش ویزای کاری دریافت کنند. این دسته همچنین شامل رهبران مذهبی و ورزشکاران حرفه‌ای نیز است؛ که می‌توانند برای اقامت در انگلستان اقدام کنند.

که در این ویزا شما به یک پشتیبان یا تأمین‌کننده منابع مالی در ضمن اقامت شما در انگلستان نیاز دارید که این مقدار برابر 800000 پوند برای درخواست کننده ویزا و 5300 پوند دیگر برای هر یک از همراهان وی است که باید 90 روز قبل از درخواست در حسابی قرار بگیرد.

بیشتر امتیازات ویزای کاری در انگلستان مربوط به پیشنهاد شغلی شما در انگلستان است که تا 50 امتیاز شما را پوشش می‌دهد و حداقل ساعت کاری 30 ساعت در هفته است.

درآمد آینده شما و مدارک تحصیلی و مدارک زبان انگلیسی نیز در گرفتن ویزای TIER 2 جهت اقامت در انگلستان مؤثر می‌باشد.

ویزای Tier 3 مربوط به کارهای موقت و علاقه‌مندان به مهاجرت کاری به انگلستان به‌صورت موقت می‌باشد.

ویزای Tier 4 ویزای دانشجویی انگلستان:

که به 2 دسته دانش آموزان General (بالای 17 سال) و دانش آموزان Child (بین 74 تا 17 سال) تقسیم می‌شوند.
شرط اولیه گرفتن این ویزا داشتن پذیرش از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی در انگلستان می‌باشد که در این امور موسسه ما می‌تواند با انتخاب و برقراری ارتباط با دانشگاه دلخواه شما بهترین گزینه را در جهت تحصیل در انگلستان به شما معرفی می‌نماید.

در ویزا دانشجویی 10 امتیاز مربوط به داشتن یک پشتیبان جهت پرداخت هزینه‌های هتل در انگلستان اختصاص داده شده است که شخص یا یک بورسیه از دانشگاه‌های انگلستان نماید.

همچنین 30 امتیاز این ویزا به نوع پذیرش دانشجویی یا دانش‌آموزی شما از یک موسسه آموزشی در انگلستان بستگی دارد. گرفتن نمره مناسب در آزمون IELTS نیز در این ویزا کاملاٌ مؤثر است. مدت این ویزاها از 6 تا 18 ماه می‌باشد و فقط به مقاطع دکترا و یا دندان پزشکان ویزای 3 ساله داده می‌شود.

 

 Tier5 ویزای ویزای موقت کاری جهت کار در انگلستان:

مربوط به متقاضیان کار در انگلستان به صورت موقت و طی یک دوره کوتاه می‌باشد.

Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا