لطفا برای اطلاعات به روز به صفحه ی ویزای جدید مراجعه شود

 

اندونزی

ويزاي توريستي و تزانزيت فرم تقاضا 2 عدد، عكس 4 × 6 دو عدد، جهت يك بار وروداعتبار گذرنامه بايد 6 ماه پس از انقضاي مدت ويزا باشد و جهت ورود مكرر بايد 18ماه اعتبار داشته باشد. كپي برگه رزرو بليط هواپيما، تجاري و دعوتنامه


توجه: چون فرم تكميل شده بايد به تاييد مقامات اندونزي برسد پس 14 روز زودتر از سفر اندونزي نسبت به تكميل فرم اقدام نماييد.

Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا