لطفا برای اطلاعات به روز به صفحه ی ویزای جدید مراجعه شود

 

مالزي

اتباع ايراني تا دو هفته احتياج به ويزا ندارند براي امور توريستي و تجاري بيش از2 هفته، دعوتنامه، 2 قطعه عكس، بليط رفت و برگشت، فرم سفارت.

Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا