لطفا برای اطلاعات به روز به صفحه ی ویزای جدید مراجعه شود

 

ویزای توریستی چین

اصل پاسپورت
شناسنامه ایرانی   
گذرنامه

دو قطعه عکس
دعوت‌نامه؛خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند
اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل
 بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چین

در حال حاضر کنسولگری چین در ایران، دو نوع ویزای عادی ونیمه‌فوری را صادر می‌کند

Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا