لطفا برای اطلاعات به روز به صفحه ی ویزای جدید مراجعه شود

 

ویزای توریستی سنگاپور

مدارک موردنیاز کلیه‌ی مدارک بایدهمراه با یک نسخه کپی باشد
شناسنامه ایرانی 
گذرنامه؛ بایدحداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر شما اعتبار داشته باشد
یک قطعه عکس زمینه‌روشن٤×٦ که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد
آدرس کامل محل سکونت، محل کار و عنوان شغل متقاضی

در برخی از موارد، بلیط رفت و برگشت و برگه‌ی رزرواسیون قطعی هتل نیز از متقاضی طلب می‌شود

Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا