لطفا برای اطلاعات به روز به صفحه ی ویزای جدید مراجعه شود

 

ویزای توریستی هند

گذرنامه 
آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق 
بلیط رفت و برگشت به مقصد هند  
رزرواسیون قطعی هتل برای مدت اقامت موردنظر
مدت ویزا یک ماه است

کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده و از تمام آن‌ها یک سری کپی موجود باشد. اصل مدارک بعد از بررسی بازگردانده می‌شود

Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا