لطفا برای اطلاعات به روز به صفحه ی ویزای جدید مراجعه شود

 

ویزای توریستی آلمان

ویزای توریستی آلمان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند وبرای مدت معینی در آلمان اقامت خواهند داشت. ویزای توریستی عموماً برای سه ماه از تاریخ صدور به متقاضی اجازه‌ی اقامت در کشور آلمان را می‌دهد و شخص باید قبل از اتمام نود روز خاک آلمان را ترک کرده باشد .حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. 
تکمیل فرم درخواست روادید  .
فرم تقاضای روادید در دو نسخه باید تکمیل شود .

مدارک :

هویتی :

شناسنامه، پاسپورت، عکس

شغلی :

کارمند بخش خصوصی:

گواهی اشتغال به کار، سابقه بیمه، آخرین فیش حقوقی

کارمند بخش دولتی :

حکم کار گزینی، 3 فیش آخر حقوقی

مدیر عامل :

روزنامه رسمی، آگهی تاسیس، آگهی تغییرات، لیست فیش و حقوق مزایای کارمندان

شغل آزاد:

جواز کسب، نام اتحادیه در جهت تائید جواز کسب، تمکن مالی به لاتین بالای

 50میلیون تومان

گردش حساب 3 ماه اخیر به لاتین بامهر

Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا