لطفا برای اطلاعات به روز به صفحه ی ویزای جدید مراجعه شود

 

ویزای اتريش:

الف) اقامت توريستي در اتريش
گذرنامه معتبر (مدت اعتبار حداقل 6 ماه) دو قطعه عكس جديد (از هر متقاضي و همراهان در گذرنامه) اصول دعوتنامه يا به عبارتي تعهد نامه‌اي كه در اتريش رسما توسط محضرتاييد شده باشد، حكم فوق يا تاييد به ميزان درآمد دعوت كننده بيمه حوادث و بيماري تا سقف 52000 دلار صادر شده از جانب شركت بيمه ايران با آسيا، ترجمه سند ملك(تاييد شده توسط وزارت امور خارجه) دفترچه حساب بانكي متقاضي به انضمام ترجمه آن.
ب) دعوتنامه تجاري، گذرنامه معتبر (مدت اعتبار حداقل 6 ماه) دو قطعه عكس جديد (ازهر متقاضي و همراهان در گذرنامه) اصل دعوتنامه يا به عبارتي تعهدنامه تجاري با مهرشركت، (تاييد محضر مورد نياز نيست)
ج) ترانزيت گذرنامه معتبر (مدت اعتبار حداقل 6 ماه) دو قطعه عكس جديد (از متقاضي وهمراهان در گذرنامه) رواديد كشور 

فرم درخواست روادید
شناسنامه
پرداخت عوارض سفارت
پرینت بانکی
سند ملک
شرکت ایرانی
اشتغال  گواهی کار گواهی مرخصی
بلیط رزرو هتل

Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا