ویزای استونی:

برای سفر به کشور استونی می توانید با تهیه ویزای شنگن یا ویزای ملی کشور استونی وارد این کشور شود ، البته با ویزای ملی کشور استونی اجازه ورود به کشورهای دیگر حوزه شنگن را نخواهید داشت ، اما در صورت اخذ ویزای شنگن از سفارت استونی قادر به سفر به کل حوزه شنگن خواهید بود. مدت زمان اخذ ویزای استونی بسته به نوع ویزای درخواستی متفاوت می باشد که معمولا تقاضای ویزا و سپس دریافت ویزا از سفارت استونی حدودا ٤٥ روز زمان می برد.

مدارک ویزای استونی :

1- اصل و کپی رزرو پرواز

2- اصل بیمه مسافرتی به همراه کپی آن

3- اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی و ترجمه رسمی ( همراه تائیدیه قوه قضایی و امورخارجه )

4- اصل و کپی پاسبورت ( کپی از صفحه اول و سایر صفحات حاوی ویزا ی شنگن ) که حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد

5- دو قطعه عکس 4 × 6 که حداقل مربوط به 6 ماه اخیر باشد ( پشت سفید و بدون روتوش )

6- اصل گواهی اشتغال به کار به زبان فارسی و ترجمه رسمی آن ( همراه با تائیدیه قوه قضایی و امور خارجه )

7- گواهی موجودی حساب بانکی و اثبات تمکن مالی صادر شده به زبان انگلیسی

8- اصل سند ملکی و ترجمه رسمی آن

9- فرم تکمیل شده روادید

10- رزرو هتل همراه با تائید آژانس مسافرتی مبنی بر پرداخت هزینه هتل ( رزرو اینترنتی قابل قبول نخواهد بود )

11- اصل و کپی تائیدیه آژانس مسافرتی

12- اصل و کپی دعوتنامه رسمی

ارائه درخواست روادید استونی بدین معنی نیست که متقاضی قطعا" ویزای استونی را دریافت خواهد کرد حتی اگر وی شرایط ویزای استونی را بدرستی داشته باشد. مدارک بالا مربوط به ویزای توریستی استونی می باشد و برای کسب اطلاع از مدارک لازم جهت ویزای تجاری استونی ، ویزای دیداری استونی ، ویزای پزشکی استونی ، ویزای کنفرانس استونی ، ویزای ورزشی استونی و ویزای هنری استونی.


Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا