لطفا برای اطلاعات به روز به صفحه ی ویزای جدید مراجعه شود

ویزای توریستی ایتالیا

شناسنامه ایرانی 
توجه: ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات بایدحتماً موجود باشد .    
گذرنامه 
توجه: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد ازتاریخ درخواست روادید باشد 
کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
سه قطعه عکس رنگی 
توجه: در صورتی که عکس همراهان در گذرنامه‌ی متقاضی باشد،باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید
 .
عکس باید زمینه روشن، واضح و کاملاٌ جدید باشد و با ظاهرفعلی متقاضی مغایرتی نداشته باشد.
  
آدرس محل کار و منزل به طور دقیق    
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی    
ترجمه آخرین مدرک تحصیلی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی  
 مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی    
 ترجمه یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
ضمانت‌نامه بانکی و یا چک رمزدار به ازای هر فرد
بیمه مسافرتی  
 بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد ایتالیا 
در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت   
کل هزینه روادید

Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا