پرتغال

توريستي: دعوتنامه رسمي و آدرس كامل معرف از پرتغال، فرم سفارت، 2 قطعه عكس، گواهي اشتغال به كار، فتوكپي شناسنامه، فتوكپي گذرنامه، فتوكپي از گذرنامه و صفحات رواديد قبلي. صدور رواديد بين 15 تا 20 روز طول مي‌كشد.
بازرگانی : دعوتنامه رسمی از شرکت پرتغالی و مدارک توری
ستی

Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا