ویزای توریستی چک

کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند
شناسنامه ایرانی 
گذرنامه 
؛ اعتبار گذرنامه باید حتماً شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌یاعتبار ویزای درخواستی باشد .
کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌ طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید
 .
سه : 
سه قطعه عکس رنگی
توجه : چنان‌چه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی روادیدذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد
 .
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تراز سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ٤٠*٦٠ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢ میلی‌متر، دعوت‌نامه
اسناد رسمی شغلی و منابع مالی
گواهی اشتغال به تحصیل 
بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور روادید دو هفته به طول می‌انجامد؛ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است که شما واجددریافت روادید هستید یا خیر

بعد از موافقت با صدور روادید 
مدارکی که هنگام دریافت روادید نیاز دارید، این‌ها هستند 
بیمه مسافرتی 
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چک
 
در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت

Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا