ویزای دانمارک:

پاسپورت جدید و قدیم و فتوکپی ازتمامی صفحات با اعتبار حداقل یکسال

اصل و فتوکپی شناسنامه با ترجمه رسمی در صورت تاهل ترجمه همه صفحات الزامی می باشد.

قطعه عکس 3.5*4.5

گواهی شغلی با ترجمه رسمی

توضیح: گواهی اشتغال به کار شامل: روزنامه رسمی-اساسنامه-گواهی شغلی از شرکت خاص ممهور به مهر و امضای مدیر عامل همراه با سابقه بیمه تامین اجتماعی - پروانه وکالت-پروانه مطب یا کارت نظام پزشکی و....

سند ملکی به نام شخص متقاضی یا قیم قانونی همراه با ترجمه رسمی

توضیح: سند ملکی میتواند شامل باغ زمین خانه و یا مغازه باشد

ریز پرینت حساب بانکی در دوره 6 ماهه متوالی به روز ممهور به بانک به زبان لاتین همراه با گواهی تمکن مالی

قیمت و مدت زمان اخذ ویزای دانمارک

زمان اخذ ویزای دانمارک حداقل 1 ماه است

Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا