ویزای توریستی آفریقای جنوبی

مدت اعتبار ویزا یک ماه است و امکان تمدید آن در کشور آفریقای جنوبی وجود ندارد . 
جهت تقاضای روادید مصاحبه انجام نمی‌گیرد و حضور متقاضی الزامی نیست.

فرم تقاضای روادید در 2نسخه

شناسنامه ایرانی

گذرنامه
؛ 6 ماه اعتبار

دو قطعه عکس رنگی

ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر
 :عکس رنگی،زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ٤٠ در ٦٠ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢ میلی‌متر .

اسناد رسمی شغلی و منابع مالی

آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق
صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر
 )و یادفترچه حساب پس‌انداز (ارائه گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست ( با تاریخ گشایش حساب .
برای دانش‌آموزان دبستانی و دبیرستانی و دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل .

بلیط رفت و برگشت به مقصد آفریقای جنوبی یا رزرواسیون قطعی .
برگه‌ی رزرو هتل
 برای کل مدت اقامت .
کل هزینه‌ی روادید

مدارک موردنیاز کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده و از تمامی آن‌ها یک سری کپی موجود باشد. اصل مدارک بعد ازبررسی بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت آفریقای جنوبی می‌ماند.


Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا