مدارك مورد نياز براي درخواست ويزاي ديدار كانادا:

1 – پاسپورت با حداقل یکسال اعتبار و در صورت داشتن پاسپورت قدیم

2 – دو قطعه عکس 5 /4 × 5 / 3

3 – شناسنامه

4 – کارت ملی

5 – مدارک شغلی ( کارمند بخش دولتی ( حکم کار گزینی – کارت پرسنلی – 6 عدد فیش حقوقی

بخش خصوصی ( گواهی شغلی – روزنامه رسمی – آگهی تاسیس – آخرین روزنامه رسمی – قبض پرداخت مالیات  - لیست بیمه

پرسنل و در صورت داشتن قرارداد شرکت با شرکت های دیگر)

مشاغل آزاد :( جواز کسب – قبض پرداخت مالیات – اجاره نامه یا سند مالکیت محل فعالیت – لیست پرسنل – کاتالوگ – تائیدیه

جواز از اتحادیه )

6 – سند مالکیت منزل

7 – سند ازدواج

8 – سابقه بیمه

9 – دفترچه بیمه

10 – پرینت بانکی  6 ماه گذشته

11 – تمکن مالی

12 – در صورت داشتن سهام

13 – در صورت دارا بودن سپرده بانکی

14 -عدم سو پیشینه

15- آخرین مدرک تحصیلی

16- سند ماشین

17-دعوت نامه و مدارک مالیاتی شخص دعوت کننده

18- اسکن pr یا کپی سیتیزن شیپ، کپی پاسپورت کانادایی

19-پروانه دائم

20-پروانه مطب و کارت نظام پزشکی برای پزشکان

21-ریز نمرات برای ویزای تحصیلی

22-گواهی اشتغال به تحصیل برای محصلین

23-پرینت رنگی از تمام سفرهای دارای مهر و ویزای سالهای گذشته

تذکر : شرکت هایی  که جزء تحریم می باشند مدارک شغلی نباید ارائه نمایند .

ضمنا مسافر جهت مصاحبه می بایست به یکی از کشورهای اطراف ( ترکیه، دبی، ارمنستان و...) به دفتر

vac  مراجعه نمایند .



Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا