ویزای توریستی آمریکا - ویزای ویزیتوری آمریکا برای ایرانیان با دعوتنامه / بی دعوتنامه:

 

ویزای توریستی آمریکا - ویزای ویزیتوری آمریکا

 چطور ویزای توریستی آمریکا بگیریم

برنامه ریزی مصاحبه آمریکا

اسناد و مدارک مصاحبه سفارت آمریکا

افزایش مدت اقامت

تغییر وضعیت
اطلاعات بیشتر


ویزای توریستی آمریکا برای کیست:


عموما یک شهروند خارجی برای ورود به ایالات متحده امریکا در ابتدا نیازمند  یکی از انواع ویزاهای ورود به این کشوراست. این ویزا میتواند ویزای غیر مهاجرتی برای اقامت موقت و یا ویزای مهاجرتی  برای اقامت دائم، باشد.
ویزای توریستی یک ویزای غیر مهاجرتی برای افرادی است که  قصد دارند به صورت موقت با اهدف تجاری (ویزای نوع B1)، توریستی (ویزیتوری)، تفریحی(ویزای نوع B2) و یا تلفیقی از اینها (ویزای B1/B2 )وارد کشور ایالات متحده شوند.

 

 چطور ویزای توریستی آمریکا بگیریم:

 

گرفتن ویزای توریستی آمریکا چند مرحله دارد ولی ترتیب این مراحل و یا چگونگی کامل کردن آنان در سفارت  و کنسولگری آمریکا در هر کشوری که میخواهید از آنجا اقدام کنید، فرق دارد.


تکمیل آنلاین تقاضانامه ویزای آمریکا:


اپلییشن آنلاین ویزای غیر مهاجرتی آمریکا (فرم DS-160 ):


1)  درخواست آنلاین ویزا را تکمیل کرده 

2) صفحه ی تاییدیه فرم درخواست را پرینت کرده و برای مصاحبه خود به همراه داشته باشید

 

عکس فرم تقاضای ویزای غیرمهاجرتی آمریکا (فرم DS-160  ) : در مرحله ی تکمیل فرم آنلاین درخواست( DS-160 ) عکس خود را آپلود کنید. فرمت عکس باید مطابق با توضیحات  در بخش ملزومات عکس باشد

 

برنامه ریزی مصاحبه آمریکا:


در حالی که عموما مصاحبه برای متقاضیان در یک سری از رده های سنی که در زیر توضیح داده میشود، لازم نیست اما افسر این اختیار را دارد تا با تمام متقاضیان سوای رده سنیشان مصاحبه به عمل آورد:
اگر 13 ساله و یا کمتر هستید: عموما مصاحبه لازم نیست
 اگر در بین سنین 14 الی 79 ساله هستید: مصاحبه لازم است(با در نظر داشتن یک سری از استثناعات برای تکرار مصاحبه)
اگر در سن 80 به بالاتر هستید: عموما مصاحبه لازم نیست.


برای مصاحبه باید یک وقت ملاقات در سفارت و یا کنسولگری آمریکا بگیرید. 
در هر کدام از سفارت خانه ها و یا کنسولگری های آمریکا میتوانید وقت مصاحبه خود را تعیین کنید اما توجه داشته باشید که اگر خارج از از محل اقامت دائمیتان باشید،  شایستگی پیدا کردن برای گرفتن ویزا کمی مشکل است. زمان های انتظار برای وقت مصاحبه  با در نظر گرفتن موقعیت، فصل و نوع ویزا متفاوت است، بنابراین لازم است تا زودتر برای ویزا اقدام کنید.

 

برای مصاحبه سفارت آمریکا آماده شوید:
هزینه-  اگر لازم است تا قبل از وقت مصاحبه خود هزینه ی غیر قابل بازگشت فرم ویزا را بپردازید، آن را پرداخت کنید. وقتی ویزای شما تایید شد، در صورتی که به ملیت شما قابل اطلاق باشد، باید هزینه ی صدور ویزا را نیز پرداخت کنید.

 


اسناد و مدارک مصاحبه سفارت آمریکا:


قبل از وقت مصاحبه خود اسناد و مدارک زیر را آماده و جمع آوری کنید.
1.پاسپورت معتبر برای سفر به آمریکا: پاسپورت شما باید حداقل 6 ماه بیشتر از دوره ی اقامت شما در ایالات متحده آمریکا معتبر باشد،مگر در صورتی که موافقت های ویژه کشوری ( country-specific agreements (PDF – 57 وجود داشته باشد.


در صورتی که بیشتر از یک نفر در پاسپورت شما درج شده باشد، هر کدام از آنها که نیاز به ویزا داشته باشد، باید یک فرم جداگانه را تحویل دهد

 

2. درخواست ویزای غیر مهاجرتی- صفحه تاییدیه فرم DS-160 
3. رسید پرداخت هزینه های درخواست ویزا
4. عکس: وقتی در حال پر کردن فرم آنلاین DS160 هستید، عکس خود را آپلود کنید. در صورتی که آپلود به مشکلی برخورد، لازم است تا عکس پرینت شده را در فرمتی که در Photograph Requirements توضیح داده شد، همراه خود داشته باشید.


مدارک اضافی که ممکن است مورد نیاز واقع شوند


دستورالعمل های درخواست ویزا را در وب سایت سفارت و یا کنسولگری محلی که قصد اقدام  برای ویزا را دارید، بازبینی کنید. 
اگر واجد شرایط باشید لازم است مدارک بیشتری را فراهم کنید. از مدارک اضافه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
هدف شما از سفر
اثبات ترک ایالات متحده بعد از سفر  
توانایی پرداخت تمامی هزینه های سفر 

مدارک مربوط به اشتغال و یا روابط خانوادگی ممکن است برای اثبات سفر و برگشت شما به کشور خود کافی باشد. 
اگر قادر به پرداخت همه هزینه های سفر خود نیستید، مدارکی را تهیه کنید و نشان دهید که فرد دیگری مسئولیت برخی و یا تمام هزینه های سفر شما را به عهده دارد

 

تبصره: در مقایسه با ضمانت خانواده و دوستان در آمریکا، احراز شایستگی متقاضیان  برای صدور ویزا بیشتر بر اساس اقامت و رابط خارجه متقاضی است.
برای ویزای توریستی غیر مهاجرتی، دعوت نامه و یا ضمانت نامه پشتیبانی (Affidavit of Support ) نیاز نیست. اگر قصد دارید تا یک دعوت نامه و یا ضمانت نامه پشتیبانی با خود برای مصاحبه بیاورید، لطفا  در نظر داشته باشید که این مسئله نمیتواند یکی از فاکتورهایی باشد که در تعیین صدور و یا رد کردن ویزای توریستی غیر مهاجرتی  از آن استفاده می شود. 


نکات وقت مصاحبه ویزا ی آمریکا :


 در طول مصاحبه، افسر تعیین می کند که آیا شما شایستگی دریافت ویزا را دارید و اگر دارید، کدام دسته از ویزا بر اساس هدف  از سفر، مناسب شما است. لازم است تا اثبات کنید که شما بر طبق قوانین آمریکا  شایستگی های لازم برای کسب ویزایی که تقاضا کرده اید را دارید. 
انگشت نگاری دیجیتال به عنوان یکی از مراحل تقاضای شما انجام خواهد شد. این مرحله معمولا در طول مصاحبه شما انجام می گیرد اما در موقعیت های مختلف این مسئله متفاوت است.

بعد از مصاحبه ویزا، لازم است تا تقاضای شما مراحل اداری بیشتری را پشت سر بگزراند. در صورت نیاز به بررسی های بیشترتقاضای شما، افسر سفارت به شما اطلاع خواهد داد. 

 


در صورتی که ویزای شما تایید شد، باید هزینه ی صدور ویزا را در صورت مشمولیت ملیت شما، پرداخت کنید و به شما اطلاع داده خواهد شد که چگونه می توانید پاسپورت و ویزای خود را تحویل بگیرید.
بخش visa processing time مدت مراحل ویزا را بازبینی کنید تا مطلع شوید که چگونه پاسپورت و ویزای شما هرچه زودتر برای پیک آپ و تحویل از طریق پیک آماده می شود. 


افزایش مدت اقامت:

در وب سایت خدمات مهاجرت و شهروندی امریکا (USCIS  )، بخش افزایش مدت اقامت Extend Your Stay را بازبینی کنید تا در رابطه با درخواست افزایش اقامت بیشتر از تاریخی که در مهر پذیرش و یا در فرم I-94 درج شده است بیشتر بدانید. شما باید آمریکا را تا قبل از تاریخ درج شده در مهر پذیرش و یا فرم I-94   ترک کنید مگر اینکه درخواست افزایش مدت اقامت شما توسط خدمات مهاجرت و شهروندی امریکا (USCIS  )، تایید شده باشد. 


ترک نکردن به موقع  آمریکا، منجر به بروز مسئله ی out of status برای شما خواهد شد.  برطبق قوانین آمریکا، ویزای مسافرانی که در خارج از وضعیت هستند، به صورت اتوماتیک باطل خواهد شد. (بخش 222 قوانین مهاجرت و ملیت). 
اگر ویزایی دارید که چندین بار با آن میتوانید وارد شوید (ویزای چند ورودی -ویزای مالتیپل - Multiple) و به خاطر بروز مسئله ی  خارج از وضعیت باطل شده است، این ویزا برای ورودهای آینده به کشور آمریکا دیگر معتبر نیست. 
ترک نکردن به موقع کشور آمریکا نیز منجر به ناکارآمد شدن متقاضی برای دریافت ویزا در آینده می شود


تغییر وضعیت: 


در حالی که در آمریکا هستید، می توانید از خدمات مهاجرت و اقامت آمریکا USCIS درخواست کنید تا وضعیت غیر مهاجرتی شما را به یکی از دیگر دسته های  غیر مهاجرتی تبدیل کند. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید بخش Change My Nonimmigrant Status را در وب سایت USCIS بررسی کنید. 
درخواست تغییر وضعیت از USCIS در حالی که در آمریکا هستید و یا قبل از انقضا اقامت قانونی شما، به معنای اقدام برای ویزای جدید نیست. در صورتی که نمی توانید در آمریکا بمانید و USCIS فرایند تغییر وضعیت شما را شروع کرده است، باید برای ویزا در یکی از کنسولگری ها و یا سفارتخانه های آمریکا اقدام کنید. 

 

نمونه سوالات و تجربیات متداول مصاحبه سفارت آمریکا:

 

وابستگی به خانواده (family tie) - به چه منظور سفر می کنید - اگر برای دیدن بستگان میرید آنها چطور به آمریکا مهاجرت کردند و کی -
شغل شما در ایران چیه و جزئیاتش - آیا هیچوقت تو شرکت دولتی کار کردی - مجردی یا متاهل - سن فرزندان - نامه موجودی حساب بانکی - اصل کارت پایان خدمت و ترجمش از جمله سوالات متداول مصاحبه توریستی سفارت آمریکا است


اطلاعات بیشتر:


تورسیتها این اجازه را ندارند در آمریکا مشغول به کار شوند. 
 تا قبل از اینکه ویزا برای شما صادر نشود بلیط نخرید و برنامه ریزی پایانی نداشته باشید.
 ویزای شما تا قبل از تاریخ انقضا معتبر است مگر اینکه کنسل و یا لغو شود. 
در  صورتی که یک ویزای معتبر در پاسپورت منقضی شده داشته باشید، آن را خارج نکنید. این امکان را دارید تا از این ویزای معتبر در پاسپورت منقضی شده  به همراه یک پاسپورت  جدید معتبر برای اجازه ی سفر به آمریکا، استفاده کنید

 

آژانس مسافرتی و گردشگری قصران گشت با سالها تجربه در اخذ ویزای توریستی آمریکا و در اختیار داشتن وکیل های درجه یک آمریکا میتواند در اکثر زمینه های بالا خدمت رسانی کند و مشاوره رایگان در اختیار متقاضیان ویزای توریستی آمریکا ارائه دهد

 

Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا