لطفا برای اطلاعات به روز به صفحه ی ویزای شینگن مراجعه شود

 

اخذ  ویزای شینگن

 

ویزای شینگن چیست؟

ویزای شنگن سند صادر شده توسط مقامات مربوطه به حزب علاقه مند برای بازدید و یا سفر به و در منطقه شنگن است.

 

محدوده شینگن یا منطقه شنگن چیست؟

محدوده شنگن یا منطقه شینگن از 26 کشور تشکیل شده که موافقت کرده اند  اجازه حرکت آزاد شهروندان خود را در درون این محدوده به عنوان یک کشور واحد بدهند. از 26 کشور  توافقنامه شینگن، 22 کشور، بخشی از اتحادیه اروپا و 4 کشور دیگر بخشی از انجمن تجارت آزاد اروپا هستند. 
منطقه شینگن اکثر کشورهای اروپایی را پوشش می دهد ، به جز انگلستان و کشورهایی مانند رومانی، بلغارستان، کرواسی، قبرس و ایرلند که به زودی به توافقنامه می پیوندند.  کشورهایی هم وجود دارند که بخشی از اتحادیه اروپا نیستند ولی از سیاست جنبش آزاد پیروی میکنند، مانند نروژ، ایسلند، سوئیس و لیختن اشتاین

 

کشورهای عضو شینگن

اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، کشور پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس و لیختن اشتاین در عضویت شینگن هستند.

 

چه کسانی ویزای شینگن نیاز دارند؟

شهروندان کشورهای عضو غیر شنگن به منظور ورود به منطقه شنگن اجبارا به ویزای شنگن نیاز دارند. در این مورد بعضی کشور ها استثنا هستند، ولی برای ایرانیان ویزای شنگن الزامی است

 

 انواع ویزای شینگن

با توجه به طبیعت / هدف از این سفر، انواع مختلفی از یک ویزای شنگن صادر شده توسط سفارت / کنسولگری وجود دارد:

1- ویزای شینگن (USV)

 

مجوز از یکی از کشورهای عضو منطقه شینگن به منظور حمل و نقل و یا اقامت در قلمرو مورد نظر برای یک دوره معینی از زمان تا حداکثر 90 روز در هر دوره شش ماهه که شروع این زمان از تاریخ ورود است.
با توجه به هدف از سفر شنگن ویزا ی USV شامل همه از این سه دسته، "B"، "A" و "C" میشود:

دسته  ویزای A  برای ویزای ترانزیت فرودگاه که اجازه می دهد تا دارنده ویزای شنگن A  از طریق منطقه بین المللی فرودگاه کشور شنگن، بدون ورود به کشور منطقه شنگن  سفر کند. ویزای ترانزیت فرودگاه برای شهروندانی که از یک کشور غیر شنگن به یک کشور دیگر غیر شنگن از طریق یک تغییر پرواز در فرودگاه یک کشور عضو شنگن سفر میکنند الزامی است.

 

دسته  ویزای B برای ویزای ترانزیت است که اجازه می دهد تا دارنده آن به حمل و نقل در حداکثر5 روز از طریق بیش از یک کشور شنگن با ماشین، قایق و یا هواپیما به یک کشور غیر شنگن بپردازد.


دسته  ویزای C برای ویزای کوتاه مدت است که اجازه می دهد تا دارنده آن  در یک کشور  شنگن برای یک دوره معینی از زمان بسته به اعتبار ویزا اقامت داشته باشد. این دسته خاص، با توجه به هدف دارنده از سفر را می توان در یک شکل از دست می آید:


ویزای تک ورودی (Single-entry) اجازه می دهد تا دارنده آن برای ورود به یک کشور شنگن تنها یک بار برای دوره معینی از زمان. هنگامی که شما این کشور شنگن خاص شما را ترک وارد اعتبار ویزا منقضی حتی اگر مدت زمان اجازه داده که در این کشور بمانند هنوز تمام نشده است.


ویزای دو ورودی (Double-entry) هم سیاست ذکر شده در بالا را دارد، با این حال شما مجاز به ورود به کشور شنگن دو بار هستید، به این معنی که برای دوره معینی از زمان مجاز هستید توسط ویزای خود وارد کشور شنگن شوید ، آن کشور را ترک کنید و دوباره بدون هیچ مشکلی وارد آن کشور شنگن شوید. هنگامی که شما  از آن کشور برای دومین بار خارج میشوید ویزا منقضی می شود.

 

ویزای چند ورودی (Multiple-entry) اجازه می دهد تا دارنده آن به تعداد دلخواه از کشور شنگن خارج بشود و باز داخل شود. با این حال این ویزا اجازه می دهد تا دارنده آن به اقامت در یک منطقه شنگن برای حداکثر 90 روز در نیم سال که  شروع آن از روز اول از مرز عبور بین یک کشور عضو شنگن و کشور عضو غیر شنگن است بپردازد.

 

2. ویزای اعتبار محدود منطقه ای (LTV)
این نوع ویزا به اجازه می دهد تا شما  تنها در کشور شینگنی که ویزا صادر کرده سفر کنید و یا در برخی از موارد دیگر، در برخی از کشورهای شنگن خاص که هنگام درخواست برای ویزا ذکر شده است. به غیر از این کشورهای شنگن، این نوع ویزای خاص  برای هر کشور شنگن دیگر که قبلا مشخص نشده نامعتبر است. دارنده این نوع ویزا نمی تواند ورود و یا رفت و آمد (ترانزیت) از طریق هر کشور شینگن دیگری که مقصد اول یانهایی هدف نیست کند. این نوع از ویزا در موارد بسیار نادرمانند یک دلیل انسان دوستانه و یا در زیر تعهد بین المللی به عنوان یک استثنا در سیستم مشترک USV صادر میشود.  این نوع از ویزا برای افرادی که سند معتبر مسافرتی (مثلا پاسپورت) ندارند و در عین حال مجبور به سفر به منطقه شنگن در مواقع اضطراری هستند اعمال می شود.

 

3. ویزای ملی
ویزای ملی دسته  D به افرادی که قرار است به تحصیل، کار یا اقمت دائم در یکی از کشورهای شنگن بپردازنداعطا می شود. ویزای ملی تک ورودی (Single) می تواند برای افرادی که نیاز به سکونت در کشور شنگن برای یک دوره معینی از زمان و به منظور مشخصی اعطا شود و پس از آن آنها باید به کشور خود بازگشت کنند. از سوی دیگر یک ویزای ملی چند ورودی(Multiple) نیز برای افراد خاص اجازه می دهد دارنده آن به سفر در داخل و خارج از این کشور شنگن به دفعات نا محدود کنند و همچنین در سراسر منطقه شنگن نیازی به ویزا اضافی برای سفر ندارد.


معیارهای گرفتن ویزا شینگن ملی چند بار ورود


برنامه دانشجویان بین المللی ویزای شنگن برای یک دوره حداکثر یک سال اعطا میکند.


برای یک دانشجوی بین المللی که قرار است  یک دوره کامل از تحصیلات را شروع کند در یکی از کشورهای شنگن، دوباره ویزا برای یک دوره یک سال با امکان افزایشآن صادر میشود.

 

کار آموزشی در یک موسسه یا مرکز تحقیقات عالی در هر یک از کشورهای عضو پیمان شنگن، با توجه به فرد و اعضای خانواده آن است.

 

یک حرفه ای که در سفر در هر یک از کشورهای عضو پیمان شنگن به دلیل تخصص خود است که میتواند یک ورزشکار، یک هنرمند و یا هر حرفه ای دیگر از نوع خودش با هدف به اشتراک گذاری تخصصش باشد.

 

موارد اضطراری به عنوان یک وضعیت پزشکی که مانع از ترک فردی از منطقه شنگن در چارچوب زمانی تعیین شده است.

 

 بیمه مسافرتی ویزا شنگن

هر کسی که  به طور موقت به یک منطقه شنگن از یک کشور که به ویزا نیاز دارد سفر میکند، چه یک فرد یا گروه بازدید کننده باشد، گردشگران، و یا مسافران تجاری،  نیاز است برای خرید بیمه مسافرتی که به تعداد روزهایی که او به گذراندن در منطقه شنگن خواهد بود پوشش می دهد اقدام کند.
بیمه باید در سراسر قلمرو کشورهای عضو معتبر باشد و پوشش کل مدت اقامت در نظر گرفته شده فرد یا حمل و نقل (ترانزیت) او را بدهد. حداقل پوشش باید 30000 یورو باشد.

 

آژانس مسافرتی و گردشگری قصران گشت برای شما عزیزان تمام خدمات ویزای شینگن را فراهم میکند.

Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا