ویزای توریستی کانادا

 

شرایط گرفتن ویزای ویزیت کانادا:

 

نیازهای اساسی برای گرفتن ویزای توریستی کانادا:


اسناد قانونی سفر از جمله پاسپورت
وضعیت پزشکی مناسب
نداشتن سوء سابقه و یا جرم مربوط به مهاجرت
متقاعد کردن افسر در رابطه با اینکه شما روابط شغلی،خانوادگی و یک سری دارایی هایی دارید که به خاطرآن ها به کشور خود باز خواهید گشت.
متقاعد کردن افسر که شما در پایان سفر به وطن خود باز خواهید گشت.
داشتن پول کافی برای اقامت خود(مقدار پولی که لازم دارید متفاوت است و بستگی دارد به این که شما برای اقامت در هتل خواهید ماند و یا نزد خانواده و دوستان خود)
ممکن است به موارد زیر نیز احتیاج پیدا کنید:
 آزمایش پزشکی
 دعوت نامه از کسی که در کانادا زندگی میکند.


اسناد ورود به کانادا بعنوان توریست:


متقاضیان علاوه بر مدارک اساسی بالا، احتیاج به اسناد قانونی ورود دارند. مطلع شوید آیا احتیاج به تاییدیه ی الکترونیکی سفر (eTA) و یا ویزا دارید؟


اسناد سفربرای ورود به کانادا احتیاج به اسناد و مدارک صحیح و قانونی  و هویتی برای خود و  برای افراد همراهتان  دارید.
شرکت های حمل و نقل از جمله شرکت های هواپیمایی باید مطمئن شوند که شما مدارک صحیح و قانونی سفر را دارید و در غیر این صورت اجازه ی پرواز نخواهید داشت و سفر شما به تعویق خواهد افتاد.


مدارک زیر قانونی به حساب نمی آیند:
پاسپورت هایی که توسط سومالی صار شده اند.
پاسپورت هایی که توسط سیستم قابل خواندن نباشند و توسط جمهوری چک صادر شده باشند.
پاسپورت های موقتی که توسط آفریقای جنوبی صادر شده باشند.
پاسپورت هایی موقتی که توسط ونزولا صادر شده  باشند.
برای اطلاعات در رابطه با مدارک مورد نیاز قبل از سفر به کانادا  بخش در فرودگاه کانادا و یا مقررات خاص برای کودکان را ببینید.

 

لیست کامل مدارک موردنیاز برای ویزای توریستی کانادا:

  • اصل پاسپورت های جدید و قدیمی “صفحه اول و صفحاتی که مهر ورود و خروج یا ویزا دارند، حتما باید اسکن شوند
  • ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان
  • ترجمه سند ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.
  • تکمیل فرم درخواست ویزا Application form
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
  • یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید
  • ترجمه سند ملکی در صورت وجود
  • ترجمه مدارک شغلی ( برای صاحبان مشاغل جواز کسب، روزنامه رسمی و آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، پروانه طبابت، پروانه نظام مهندسی و یا پروانه بهره وری لازم است. کارمندان باید نامه اشتغال به کار، سه فیش حقوقی آخر و حکم کارگزینی یا حکم بازنشستگی خود را ارائه دهند.)
  • گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد و نامه تمکن Bank Statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک
  • دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده و مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده (در صورت نبود دعوتنامه ارائه رزرواسیون هتل الزامی است.)
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
  • رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند.

 

شرایط جدید ویزای توریستی:

سیستم بیومتریک برای متقاضیان ویزای موقت (دیداری، دانشجویی و کار) الزامی است.

 از تاریخ یازدهم دسامبر 2013 متقاضیان ایرانی ویزای دیداری، دانشجویی و کار بین 14 و 79 سال، ملزم به دادن داده های بیومتریک خود ( اثر انگشت و عکس) می باشند.

 این سیستم جدید شامل شهروندان 29 کشور و یک منطقه خواهد بود.

شما می بایست به آنجا مراجعه نمایید. لیست شهرهایی که می توانید این خدمات را انجام دهید به شرح زیر است، البته شرایط ترکیه بهتر است.

 1-آنکارا و استانبول 2- ارمنستان 3- آذربایجان 4- گرجستان 5- کویت 6- بحرین 7- امارات

 

 اعتبار ویزای کوتاه مدت کانادا:

اعتبار ویزاهای کانادا به هنگام ورود به کانادا توسط افسران اداره مهاجرت و مرزبانی کنترل می شوند. به طور معمول متقاضیان ویزای توریستی و دیداری می توانند حداکثر تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشند. کسانی که سوپر ویزا دریافت کرده اند اجازه دارند تا دو سال در کانادا بمانند. اگر ویزا به صورت مالتیپل Multiple صادر شده باشد چند بار ورود است و به دارنده ویزا امکان می دهد به طور متعدد وارد کانادا شود. در صورتی که اعتبار گذرنامه شما کم است، آن را تعویض نمایید.

 

واجد شرایط بودن خود برای اخذ ویزای دیدار کانادا را مشخص کنید-شما به عنوان توریست برای ورود به کانادا به چه چیزهایی احتیاج دارید؟


ملیت های خارجی که برای سفر به کانادا احتیاجی به صدور ویزا ندارند برای ورود به کانادا  و یا رفت امد در داخل این کشور احتیاج به تاییدیه الکترونیکی سفر Electronic Travel Authorization (eTA) دارند. شهروندن آمریکایی و یا مسافرانی که دارای ویزای قانونی کانادا هستند از این قاعده مستثنی هستند. شهروندان کانادایی از جمله شهروندانی که دارای تابعیت دوگانه دارند و یا شهروندان دائمی کانادا نمیتوانند برای این تاییدیه اقدام کنند. دوره ای که در ان مسافران اجازه ی ورود به کانادا بدون این تاییدیه را دارند به زودی به اتمام خواهد رسید.
قبل از اینکه بخواهید پرواز خود را برای کانادا رزرو کنید، برای تاییدیه الکترونیکی سفر اقدام کنید. گرچه تعدادی از متقاضیان چند روزی طول میکشد تا تاییدیه الکترونیکی بگیرند اما بیشتر متقاضیان نیز در طول چند دقیقه  تایید می شوند.
بیشتر مسافران برای یک ورود قانونی و سفر به کانادا نیازمند مدارک ورود از جمله تاییدیه الکترونیکی سفر یا (eTA)  و یا ویزا ی دارند. این مسئله بستگی به اقامت و یا شرایط شما دارد.

 

اقدام  برای تاییدیه الکترونیکی:
قبل از اقدام مطمئن شوید ایا احتیاج با تاییدیه ورود دارید یا خیر؟
اقدام برای این تاییدیه یک فرایند آنلاین ساده است که تنها چند دقیقه وقت شما را خواهد گرفت.
برای جواب سوالاتتان در رابطه با فرایند تقاضا برای تاییدیه الکترونیکی به این بخش مراجعه کنید.
برای تقاضا باید پاسپورت قانونی و اسناد معتبرسفر ، کردیت کارت و آدرس ایمیل را داشته باشید.

 

اگر افراد مقیم دائم کانادا هستید:


اگر مقیم دائم کانادا هستید  باید برای ورود مجدد به کانادا از طریق هواپیما، قطار، قایق و یا اتوبوس  کارت اقامت دائم خود را نشان دهید و اگر از طریق وسایل شخصی خود وارد می شوید لازم است تا مدارک دیگری را همراه به خود داشته باشید .
اگر قصد خروج از کانادا را دارید تاریخ انقضای کارت خود را چک کنید تا مطمئن شوید که کارت شما در موقع برگشت به این کشور اعتبار لازمه را دارا باشد. بیشتر کارت ها تا 5 سال اعتبار دارند.
 اگر مقیم دائم کانادا و یا شهروند کشوری هستید که برای ورود به کانادا احتیاج به صدور ویزا ندارند و یا از کشوری هستید که برای ورود به کانادا باید حتما برای آن ها ویزا صادر شود، باید کارت اقامت دائم و یا اسناد سفر اقامت دائم خود را به همراه داشته باشید. در غیر این صورت قادر به سفر به این کشور نخواهید بود.
اگر در کانادا هستید و در حال حاضر کارت اقامت دائم ندارید بخش چگونگی اقدام برای کارت اقامت دائم را چک کنید.
 اگر در خارج از کانادا هستید و کارت اقامت دائم ندارید و یا کارت شما منقضی شده است، بخش چکونگی اقدام برای کارت اقامت دائم را مطالعه کنید.
افرادی که مقیم دائم کانادا هستند ویا شهوند کشوری که برای ورود به این کشور احتیاجی به صدور ویز ندارند لازم نیست تا برای تاییدیه الکترونیکی سفر یا همان ETA اقدام کنند.  زیرا این تاییدیه به این منظور صادر میشود که افراد خارجی اسکن شوند  و برای ورود به کانادا مورد پذیرش واقع شوند.
بعضی از افراد مورد پذیرش واقع نمی شوند و اجازه ی ورود را پیدا نمی کنند. موارد زیر باعث غیر قابل پذیرش شدن افراد می شود:
درگیری در فعالیت های کیفری، نقض حقوق بشری، درگیری در جرائم سازمان دهی شده.
ممکن است افراد از لحاظ امنیتی، پزشکی و یا مالی غیر قابل پذیرش باشند.  در رابطه با غیر قابل پذیرش بودن اطلاعات بیشتری کسب کنید.

آژانس مسافرتی و گردشگری قصران گشت مفتخر است با در اختیار داشتن بهترین وکیل های رسمی کانادا و سابقه طولانی در گرفتن انواع ویزای کانادا بصورت تضمینی، در خدمت هموطنان عزیز باشد.

Yandex.Metrica



Ghasrangasht Tour & Travel Service

© 2015  |  Privacy Policy
All Rights Reserved

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید




برای اطلاع از آخرین تورها و خدمات قصران گشت در خبرنامه ما عضو شوید
 
یا