مهاجرت به آمریکا
درباره آمریکا
مهاجرت یا همان واژه Immigration یک جنبش بینالمللی از مردم یک کشور به مقصدی است که آنها در آن کشور بومی نبوده و تابعیت آنجا را ندارند. با توجه به موارد اقتصادی تحقیقات نشان داده که مهاجرت برای هر دو کشور دریافتکننده و فرستنده مفید است.مهاجرت کلمهای است که این روزها زیاد شنیده میشود، روند مهاجرت در جهان هرساله رو به افزایش است.
دانشجویان و علاقهمندان به مهاجرت به آمریکا میبایستی اطلاعات بسیاری درباره آمریکا داشته باشند .جهت اطلاع باید بدانید کشور آمریکا بانام کامل ایالاتمتحده آمریکا ( united states of America ) حدود ۹٫۸ میلیون مترمربع مساحت دارد و جمعیت آن بیش از ۳۳۰ میلیون نفر است . پایتخت آمریکا واشنگتن دی. سی. و واحد پول آن دلار آمریکا است. آمریکا شامل ۵۰ ایالت، چندین جزیره پراکنده، ۱ منطقه فدرال و ۵ سرزمین خودمختار است. نظام سیاسی ایالاتمتحده آمریکا، جمهوری فدرال بوده و قانون اساسی این کشور بر اساس نظام انتخاباتی، نظام فدرالی و تفکیک قوا شکلگرفته است.
شرایط و قوانین کشورها برای پذیرش مهاجران طی سالهای اخیر کمی دشوارتر و پیچیدهتر شده است. برای مهاجرت به هر کشوری روشهای فوقالعاده متنوعی وجود دارد، همچنین هزینههای مربوط به هر کشور و روش مهاجرتی موردنظر متفاوت خواهد بود.
مهاجرت به امریکا یکی از بزرگترین کشورهای جهان همیشه جذاب بوده و آرزوی بسیاری برای رسیدن به اقامت در این کشور است. کشور آمریکا به دلیل سطح بالای رفاه و امکانات شهروندی و سایر جذابیتهای اجتماعی همواره مقصد بسیاری از ایرانیان و حتی مردم سایر نقاط دنیا برای مهاجرت بوده است. مردم و مهاجران بر این باورند که ایالاتمتحده آمریکا سرشار از موقعیتها و فرصتهاست. اگرچه مهاجرت به آمریکا کار آسانی نیست. راههای مختلفی برای مهاجرت به آمریکا وجود دارد و آنهایی که به دنبال مهاجرت هستند باید از شرایط و گزینهها آگاه باشند.
سیستم آموزشی آمریکا
کشور آمریکا جزو ده کشور برتر دنیاست که بودجه قابلتوجهی برای بخش آموزشی خود اختصاص داده است و در پی تربیت افرادی است که در آینده به این کشور کمک فراوانی میکنند. قوانین کلی آموزشی در آمریکا توسط وزارت آموزش این کشور وضع میشود و هر ایالت اختیار دارد براین اساس قوانین داخلی خود را نیز داشته باشد. در بیشتر ایالتهای آمریکا از سن ۶ تا ۷ سالگی آموزش آغازشده و تا ۱۸ سالگی ادامه دارد. مانند بسیاری از کشورها آمریکا نیز دارای دبیرستانها و مدارس دولتی و خصوصی است و البته دانش آموزان میتوانند در دبیرستانهای خصوصی، شبانهروزی، دینی و یا تخصصی (مانند دبیرستان هنر یا موسیقی) نیز تحصیل کنند.
جالب است بدانید بیشتر از ۸۰درصد جمعیت بالای ۲۰ سال آمریکا تا مقطع دبیرستان آموزشدیدهاند و بیش از ۵۰درصد نیز تحصیلات دانشگاهی دارند و در سطح کالج درسخواندهاند. حدود ۲۷درصد جمعیت امریکا دارای مدرک کارشناسی و بیش از ۹ درصد آنها تحصیلات تکمیلی دارند. ۲۷ دانشگاه برتر جهان در این کشور قرار دارند و از همین رو مهاجرت به آمریکا و تحصیل در آن را در میان دانشجویان جهان محبوب ساخته است.
خدمات درمانی و رفاهی
در امریکا بیمه به شکل دولتی و خصوصی وجود دارد و بهصورت عمومی برای همه ارائه نمیشود . دو طرح عمده خدمات درمانی آمریکا شامل Medicare (برای افراد بالای 65 سال) و Medicaid(برای افراد کمدرآمد) میشود. لازم به ذکر است که حدود 58% از بیمارستانهای این کشور خصوصی هستند، بااینحال انجام معاینات و آزمایشها اورژانسی بدون توجه به داشتن بیمه صورت میگیرد.
مهمترین راههای مهاجرت به آمریکا
مهاجرت به آمریکا از طرق مختلف امکان پذیر است که هر فرد با توجه به شرایط و تمایل خود می تواند از یکی روش های مهاجرت به آمریکا را برای زندگی در این کشور اقدام کند.
مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایهگذاری
کشور آمریکا، یکی از کشورهای سرمایهگذاری محسوب شده و مهد کاپیتالیسم است. سرمایهگذاری در آمریکا و مهاجرت به آن، رویای بسیاری از سرمایهداران بینالمللی است که البته آمریکا هم نیز از سرمایه گزار ها استقبال میکند. ویزایی که به سرمایهگذاران اعطا میشود، ویزایebs بوده که مطابق با شرایط خاصی صادر میشود. آمریکا کشور توسعهیافتهای است که با برنامههای توسعهای فراوان توانسته به جایگاه برتر اقتصاد دنیا برسد.
انواع ویزاهای سرمایهگذاری که کشور آمریکا صادر میکند، عبارتاند از :
- ویزای سرمایهگذاری مستقیم با 500 هزار دلار
- ویزای سرمایهگذاری منطقهای با 500 هزار دلار
- ویزای سرمایهگذاری (کاری)
مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل
یکی از روشهای اصلی در مهاجرت به آمریکا تحصیل و دانشجویی است. در این روش هر فرد با توجه به مقطع موردنظر باید شرط سنی را نیز رعایت کند. در آمریکا شرایط سنی برای مقاطع مختلف دانشجویی ازجمله کارشناسی،کارشناسی ارشد،دکترا متفاوت است . البته در پذیرش دانشجو در امریکا رزومه افراد هم تأثیرگذار است و در صورت برخوردار نبودن از شرط سنی میتوان به بحث رزومه نیز اتکا کرد.
در دانشگاههای آمریکا طول مدت تحصیل در مقطع کارشناسی 4 سال، مقطع کارشناسی ارشد 2 سال و مقطع دکتری بین 4 تا 6 سال است. هزینه تحصیل در آمریکا با توجه به رشته تحصیلی، مقطع تحصیلی و نوع دانشگاه متفاوت است، هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی بین 14000تا 20000(دلار)، هزینه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی مانند کارشناسی ارشد بین 15000تا 20000(دلار) و هزینه تحصیل در مقطع دکترا بین 15000تا 22000(دلار) است. البته باید در نظر بگیرید که هزینه زندگی در آمریکا به هزینههای دانشگاه اضافه میشود و بهعنوانمثال برای زندگی دانشجویی در آمریکا باید سالانه مبلغی بین 35000 تا 40000 (دلار) در نظر بگیرید.
هرکدام از ویزاهای مختلف تحصیلی در امریکا کاربرد خاص خود رادارند. هر یک از این ویزاها با یکی از حروف انگلیسی و یک عدد مشخصشده است. ویزاهای کشور آمریکا شامل حروف B, F, M, J, H میشود. ویزاهای نوع F ویزاهای تحصیلی آمریکا است. این ویزاها نیز برای افراد در مقاطع تحصیلی مختلف مناسب هستند. شما با استفاده از این ویزا حق کار در کشور آمریکا را نخواهید داشت. شما برای مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل نیاز به اخذ این ویزا رادارید. ویزاهای نوع B بهصورت توریستی، تجاری و خانوادگی است.
جهت اطلاع از مدارک لازم جهت مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل و نحوه گرفتن وقت سفارت آمریکا با کارشناسان قصران تماس بگیرید.
مهاجرت به امریکا از طریق ویزای کار
مهاجرت به امریکا از طریق کار جزو مهمترین ویزاهای مهاجرتی است که مورد استقبال اکثر مهاجران آمریکا است.اقتصاد در امریکا رکن اساسی ورود مهاجران کار به این کشور است. شرط اخذ ویزا در امریکا برای کارگران حرفهای و متخصصان دانشگاهی داشتن جاب آفر یا پیشنهاد کاری معتبر از سوی کارفرمای برای شما است.
مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج
روش مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج با اتباع آمریکایی صرفاً از طریق دریافت گرین کارت ازدواج (Marriage green card) امکانپذیر خواهد بود. ویزای ازدواج و نامزدی در آمریکا از شرایط خاصی برخوردار هستند و هرکسی نسبت به شرایطش میتواند برای این ویزاها درخواست دهد. گرین کارت ازدواج به شما بهعنوان همسر شهروند آمریکایی یا دارنده گرین کارت اجازه کار وزندگی دائمی در هرجایی از ایالاتمتحده را فراهم میکند،افراد باگذشت 3 سال از زندگی مشترکشان درکنارهمسر آمریکایی خود صلاحیت دریافت پاسپورت آمریکایی را دریافت میکنند.البته این شرایط برای مهاجرت به کانادا نیز وجود دارد که میتوانید از طریق مقاله مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج از آن مطلع شوید.
متقاضیان حتماً باید به دو نکته اساسی توجه نمایند: نکته اول اینکه ازدواج شما با اتباع آمریکایی بایستی در آمریکا ثبت رسمی شود. نکته دوم اینکه شرط اصلی ثبت ازدواج در آمریکا،اثبات حقیقی بودن ازدواج است.
مهاجرت از طریق لاتاری
قرعهکشی از سادهترین روشها برای مهاجرت به امریکا است. برای شرکت در لاتاری تنها کافی است وارد سایت ثبتنام لاتاری مربوطه شده، ثبتنام کرده و منتظر قرعهکشی ماند. تنها مدارکی که لازم است اسکن آنها را در زمان ثبتنام ارسال کرد عبارتاند اسکن پاسپورت و همچنین ارسال یک قطعه عکس لاتاری که این عکس باید دارای ویژگیهای خاصی نیز باشد.
ثبت نام برای شرکت در قرعهکشی لاتاری آمریکا هرسال از اویل ماه اکتبر (اواسط مهر) آغاز میگردد و تا بیش از 30 روز ادامه مییابد. نتایج آن نیز در اوایل ماه می (اواسط اردیبهشت) سال آینده اعلام میگردد و باید دقت کامل در خصوص تکمیل فرم ها داشته باشید. ثبتنام لاتاری هیچ شرطی ندارد و تنها مورد برای تکمیل فرمها داشتن حداقل مدرک دیپلم است و اگر فرد متقاضی این مدرک را نداشته باشد با ارائه 2 سال سابقه کار میتواند فرم مربوط به مهاجرت به آمریکا از طریق لاتاری را تکمیل نماید.
پیشنهاد میشود جهت اطلاع از سایز، فرمت و رزولوشن عکس لاتاری مقاله ثبتنام لاتاری 2024 را مطالعه فرمایید.