در این مطلب می خوانید :
ویزای درمانی (Medical Visa)
مراحل اخذ ویزای سلامت
اخذ ویزای درمان فرودگاهی
مدارک لازم جهت اخذ ویزای سلامت
مدت اعتبار ویزای سلامت
بخش درمان صنعتی است که در چند سال اخیر برای کشورها جنبه درآمدزایی داشته است. کشور ما ایران نیز از این قاعده مستثنی نبوده و افراد بسیار زیادی برای درمان وارد ایران شده اند. از پیشرفت های بسیار زیادی که کشورمان در رشته های پزشکی دارد نباید صرف نظر کنیم که می تواند یکی از دلایلی باشد که باعث جذب افرد بسیاری از سرتاسر دنیا به ایران شده است؛ از سوی دیگر هزینه های درمان در ایران نسبت به سایر کشورها نسبتا پایین است که خود از عوامل تاثیر گذار در انتخاب ایران برای درمان انواع بیماری ها می باشد.
بدین منظور ویزایی به نام ویزای سلامت برای افرادی که به جهت درمان وارد ایران میشوند صادر می شود که در این مقاله به چگونگی و شرایط آن می پردازیم.
ویزای درمانی (Medical Visa)
ویزای درمانی نوع خاصی از ویزاست که افرادی که به بیماری خاصی دچار هستند و هزینه های درمان در کشورشان بسیار بالاست و یا کشور خودشان مجهز به تجهیزات و یا علم برای درمان آن بیماری نمی باشد، برای صدور آن ویزا درخواست می دهند.
بدین منظور پس از تحقیقات و مذاکره با کشور مقصد ( کشوری که قصد درمان در آنجا را دارند) برای اخذ ویزای آن کشور اقدام می کنند. ویزای درمانی نوعی از ویزا است که در مدت زمانی کوتاه وبرای دوره ی مشخصی برای فرد صادر می شود.
ویزای درمانی ایران
ویزای درمانی یا ویزای نوع T، شکلی از ویزا است که برای دوره ی مشخصی برای فرد بیمار صادر می شود. مدت زمان این ویزا معمولا 30 روز است اما بسته به نوع بیماری می تواند متغیر باشد. صدور ویزای سلامت در زمان کوتاهی انجام می شود. برای درخواست صدور ویزای درمانی فرد بیمار یا یکی از بستگان او باید از طریق یکی از شرکت های متخصص در حوزه گردشگری سلامت در خواست صدور ویزا بدهد. توصیه ما این است که با کارشناسان مجرب قصران در این باره مشورت کرده و راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.
مراحل اخذ ویزای سلامت
مجوز IPD چیست نوعی مجوز است که تعدادی از بیمارستان ها دارای آن هستند. در واقع بخش بین المللی بیمارستان برای پذیرش بیمار، نامه ای مبنی بر قبول درمان آن بیمار صادر می کند. این نامه پذیرش که به آی پی دی مشهور است توسط بیمارستان برای وزارت امور خارجه ایران نوشته می شود و در آن اشاره می شود که فردی با مشخصات اعلام شده نیازمند درمان در این بیمارستان می باشد. مدارک پزشکی و توضیحاتی درباره بیماری نیز پیوست به نامه می شود. اولین شرط برای پذیرش بیمار دارا بودن نامه ی بیمارستان میباشد. به این طریق که بیمار درخواست خود را نزد یکی از شرکت هایی که در حوزه گردشگری سلامت فعال هستند ثبت می کند. شرکت مربوطه از طرف بیمار با بیمارستان وارد مذاکره شده و نامه پذیرش بیمار را دریافت می کند. بیمار نامه را به سفارت ایران در کشور خود برده وبه این ترتیب برای او ویزای سلامت صادر می شود.
لیست بیمارستان هایی که نامه آی پی دی صادر می کنند و دارای پذیرش بیمار در بخش بین الملل هستند به شرح زیر است:
- بیمارستان جم تهران
- مرکز قلب تهران
- بیمارستان شریعتی تهران
- بیمارستان آتیه تهران
- بیمارستان عرفان تهران
- بیمارستان تخت جمشید کرج
- بیمارستان نور کرج
- بیمارستان قائم گیلان
- بیمارستان آریا گیلان
- بیمارستان اردیبهشت شیراز
- بیمارستان آپادانا اهواز
- بیمارستان بوعلی همدان
- بیمارستان امام رضا (ع) مشهد
- بیمارستان امام علی(ع) کرمانشاه
- بیمارستان مهرگان کرمان
اخذ ویزای درمان فرودگاهی
در سالهای گذشته فرد متقاضی که خود و بدون واسطه شرکت هایی که در حوزه گردشگری سلامت فعالیت داشتند اقدام به دریافت ویزای سلامت می کرد می توانست ویزای خود را از یکی از فرودگاه های بین المللی که در زیر به نام آنها اشاره می کنیم دریافت کند. به این ترتیب که فرد متقاضی از یکی از بیمارستان ها دعوتنامه خود را دریافت کرده و هنگام ورود به ایران و در فرودگاه و با در درست داشتن نامه، ویزای سلامت خود را دریافت کند. البته این روش پیشنهاد نمی شود. چون صدور این ویزا جزو سیاست های جدیدی است که در کشور ما در حال انجام است، ممکن است در مراحل و روند دریافت آن دچار اشتباه شوید و در نهایت با وجود صرف وقت و هزینه بسیار با صدور ویزای شما موافقت نشود. با کارشناسان ما در قصران گشت تماس گرفته و مشاوره لازم و دقیق جهت صدور ویزای سلامت را دریافت کنید. 02188697080
لیست فرودگاه هایی که ویزای سلامت صادر می کنند:
- فرودگاه بین المللی امام خمینی تهران
- فرودگاه بین المللی کیش
- فرودگاه مهرآباد تهران
- فرودگاه بین المللی هاشمی نژاد مشهد
- فرودگاه بین المللی قشم
- فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز
- فرودگاه بین المللی شهید دستغیب شیراز
- فرودگاه بین المللی بوشهر
- فرودگاه بین المللی اصفهان
- فرودگاه بین المللی اهواز
- فرودگاه بین المللی بندر عباس
مدارک لازم جهت اخذ ویزای سلامت
برای دریافت ویزای سلامت مدارک زیز را باید به همراه داشته باشید:
- پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه
- اسکن عکس پرسنلی
- نامه پذیرش از واحد آی پی دی بیمارستان
- مدارک پزشکی مورد نیاز
- تایید نامه پزشک مبنی بر اینکه فرد مذکور نیاز به درمان دارد.
مدت اعتبار ویزای سلامت
مدت زمان اعتبار ویزای سلامت یک ماه است. به این ترتیب پس از صدور ویزا تا 1 ماه فرصت دارید که وارد ایران شده و درمان خود را آغاز کنید. مدت اقامت شما نیز در ایران تا 30 روز است. یعنی تا 30 روز زمان دارید برای درمان در ایران بمانید. در صورتیکه طول درمان بیشتر از این میزان شد می توانید ویزای خود را تمدید کنید. برای تمدید مدت ویزای خود با مراجعه به یکی از دفاتر پلیس + 10 و با در دست داشتن مدارک لازم می توانید مدت ویزای خود را تمدید کنید.
- افرادی جهت درمان به ایران وارد می شوند باید تست PCR منفی خود را با اعتبار 96 ساعت و به صورت ترجمه شده به همراه داشته باشند.