فرایند کلیرنس

کلیرنس ویزای آمریکا – FBI Check، کلیرنس یا همان Administrative Processing پروسه ایست که توسط وزارت امور خارجه آمریکا صورت می گیرد و همه چیز به فرد مصاحبه کننده در سفارت این کشور بستگی دارد. این فرد اگر نسبت به موضوعی در درخواست شما تردید داشته باشد آن را برای بررسی بیشتر وارد پروسه کلیرنس ویزای آمریکا می کند. البته برای ایرانی ها در 99 درصد مواقع این اتفاق رخ می دهد و دانشجویان بخت برگشته وارد پروسه عجیب و غریبی می شوند.

در این پروسه شرایط لازم برای رد یا قبول برخی از متقاضیان ویژه ویزا مورد بررسی قرار می گیرد. این فرآیند شامل ارسال درخواست صدور ویزا به مقر وزارت امور خارجه در واشنگتن جهت تحقیق در مورد احتمال اتهام به جاسوسی، تروریسم و صادرات غیرقانونی فناوری به خارج از ایالات متحده آمریکا است. در واقع این پروسه وظیفه دارد تا آمریکا را از خطرات احتمالی ناشی از نفوذ نیروهای بیگانه به داخل خاک این کشور و سوءاستفاده این نیروها از تکنولوژی و علم حاضر در آمریکا یا عملیات خرابکارانه جهت مقابله با منافع آمریکا و دیگر ملت ها و همچنین سلب آرامش و صلح در امان نگاه دارد.

این پروسه پس از سپتامبر 2001 شدت بیشتری گرفت و همواره ملاحظاتی در انجام این پروسه مطابق با آخرین تغییرات نظام امنیتی جهان صورت می گیرد.

کلیرنس ویزای آمریکا

سازمان های مرتبط با بررسی سوابق

 سایر سازمان ها و آژانس های مرتبط مخصوصا نهادهای تحت نظارت وزارت امنیت خارجی آمریکا علاوه بر وزارت امور خارجه آمریکا نیز به بررسی شرایط اخذ ویزا ورود می کنند. نام مهمترین این نهادها عبارت است از: FBI، CIA، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، ، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای و وزارت بازرگانی.

 

زمان لازم برای بررسی کلیرنس ویزای آمریکا

وزارت امور خارجه ادعا می کند که در سرتاسر جهان ۸۰ درصد متقاضیان ویزا واجد شرایط بررسی در پروسه کلیرنس در کمتر از دو هفته کلیر می شوند اما همچنان زمان دقیقی برای این پروسه اعلام نمی کند.

چه مواردی باعث کلیرنس ویزای آمریکا می شوند؟ 

مهمترین مرحله در اخذ ویزای هر کشوری روز مصاحبه است. آفیسر و مسئول رسیدگی به پرونده فردی است در اعطا یا رد ویزای متقاضی بسیار تاثیرگذار است. موارد زیادی هستند که ممکن است توسط افسر پرونده تایید نباشد و منجر به کلیرنس ویزای آمریکا شود. مهمترین موارد عبارتند از:

رشته های تحصیلی و دانشگاه 

به نظر می رسد افسران آمریکایی نسبت به برخی رشته های دانشگاهی حساسیت نشان می دهند و نسبت به آنها دقیق تر هستند. رشته هایی که مربوط به مسائل امنیتی و شبکه های ملی است ممکن است با کمی حساسیت مواجه شوند.

سابقه کاری 

دیده شده است که دارا بودن سابقه کاری در یک ارگان خاص باعث حساسیت افسر پرونده شده و منجر شده پرونده فرد متقاضی وارد پروسه کلیرنس ویزای آمریکا شود.

کلیرنس ویزای آمریکا

وابستگی با نهادهایی که از طرف دولت آمریکا تحریم هستند

اگر وابستگی نزدیک با افرادی دارید که در ارگان هایی مشغول به کار و فعالیت هستند که از طرف آمریکا تحریم هست ممکن است پرونده شما با مشکل روبرو شود.

فعالیت های مجازی 

جالب است بدانید بررسی بر روی پرونده متقاضیان به شکل عجیب و سخت گیرانه ای انجام می شود. تمامی فعالیت های اجتماعی فرد حتی در شبکه های اجتماعی نیز مورد بررسی قرار می گیرد. در صورتی که فرد تهدیدی برای امنیت آمریکا تلقی شود از ورود او به کشور جلوگیری می شود.

*گاهی همه شرایط برای دریافت ویزای آمریکا مطلوب به نظر می رسد اما به دلایل کاملا نامعلوم پرونده فرد وارد پروسه کلیرنس ویزای آمریکا می شود.

شرایط و اولویت کلیرنس:

  • ویزاهای همسر و فرزندان سیتیزن و دارنده اقامت قانونی (گرین کارت ) به شرط اجرای مقرارت سنی.
  • ویزا کار – H1b –  j-  E3 – پرستاری.
  • پدر و مادر سیتیزن منوط به اجرای شرط سنی و گواهی سلامت.
  • ویزای برادر و خواهر سیتیزن منوط به اجرای شرط سنی و گواهی سلامت.
  • در مورد ویزاهای نامزدی مشروط به تشخیص افسر کنسولی.
  • ویزاهای سرمایگذاری و گروه – Eb1 -Eb2 – Niw.

کلیرنس ویزای آمریکا

آخرین اطلاعات مربوطه به کلیرنس و صدور ویزا یک ضرب امریکا بعد از بحران ویروس کرونا، سفارتهای امریکا موظف به رعایت موارد زیر میباشند:

  • انجام آزمایشات بیماری کرونا برای همه انواع ویزا مهاجرتی و غیر مهاجرتی.
  • انجام شرط اقامت ۱۴ روزه در کشور محل صدور ویزا و مراجعه به سفارت بعد از ۱۴ روز.
  • صدور ویزا مشروط به تعهد متقاضی به ورود به خاک امریکا بلافاصله بعد از دریافت ویزا.

قصران گشت پیرو تکمیل خدمات خود و رفاه حال مشتریان محترم، خدمات تعیین وقت سفارت آمریکا و پیکاپ ویزای آمریکا را در ۳ کشور ترکیه، امارات و ارمنستان در دسترس قرار داده ‌است تا متقاضیان محترم بتوانند بدون کوچک‌ترین دغدغه‌ای شاهد پیشرفت روند اخذ ویزای خود باشند.

نکته آخر هر گونه فعالیت سفارتخانهای امریکا مشروط به فروکش اپیدمی ویروس کرونا در خاک امریکا می باشد مدت زمان فعالیت سفارتخانهای امریکا در صورت عدم موفقیت درمان ویروس کرونا حداکثر تا اوسط پاییز سال ۲۰۲۰ پیش بینی میشود.

بنر تماس قصران گشت

2 دیدگاه برای ”کلیرنس ویزای آمریکا

  1. سلام من و همسرم و پسرم در مهر ماه برای مصاحبه ویزای توریستی به دوبی رفتیم در همان مصاحبه به من و پسرم ویزا اوکی شد ولی همسرم ( خانمم ) کارشناس اداره استاندارد تهران بود به او گفتند یک ایمیل برای شما میاد اطلاعات خواسته شده را ارسال نمایید و جواب برای شما ایمیل میشود الان خدود 4 ماه می گذرد ولی جواب تیومده . لطفا راهنمایی نمایید.
    ضمنا با دئبار خانوادگی در سال 2014 و 2016 توریستی به امریکا رفته ایم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *