عواقب اقامت بیش از حد در حوزه شینگن – قبل از سخن در خصوص عواقب اقامت بیش از حد در حوزه شینگن باید این موضوع بیان شود و افرادی که دارای ویزای شینگن هستند این اصل و قانون مهم در خاطر خود نگه دارند که اقامت بیش از حد در حوزه شینگن هیچ زمانی از توجه دور نخواهد ماند چرا که ورود و خروج هر شخص به حوزه شینگن در پایگاه داده های مهاجرت ثبت خواهد شد. در نتیجه اقامت بیش از حد در حوزه شینگن حتی فقط برای یک روز به مقامات گزارش داده می شود.

موضوعی که در این خصوص شایان ذکر است، عمدی و غیر عمدی بودن این عمل است که در هر صورت تفاوتی برای آن قائل نمی شوند و باید در هر دو حالت جریمه پرداخت شود. این جریمه می تواند نقدی و یا غیر نقدی (به عنوان مثال اخراج از حوزه یا حتی ممنوعیت ورود به حوزه شینگن برای مدت معینی) باشد که متناسب با شرایط آن را اعمال میکنند.

جای دارد در این مقاله اشاره ای هم به این موضوع شود که افرادی که ویزای شینگ دارند و از آن استفاده نمیکنند نیز عواقبی را در پیش خواهد داشت. چنانچه به خواندن مقاله عواقب استفاده نکردن از ویزای شینگن علاقه مندید کلیک فرمایید.

ادامه مقاله به عواقب اقامت بیش از حد در حوزه شینگن چه به صورت نقدی و چه غیر نقدی پرداخته می شود اما بهتر است قبل از آن قوانین ویزای شینگن 2020 و نکات مهم در خصوص ویزای شینگن بیان شود تا با آگاهی کامل تری بتوان سراغ عواقب اقامت بیش از حد در حوزه شینگن رفت.

عواقب اقامت بیش از حد در حوزه شینگن

قوانین ویزای شینگن 2020

ویزای توریستی حوزه شینگن دارای انواع مختلفی است که هر کدام از آن ها اعتبار مخصوص به خود را دارند. به همین دلیل پس از دریافت ویزای شینگن ورود و خروج فرد دارای ویزای شینگن به وسیله پلیس مهاجرت ثبت می شود. فرد دارای ویزای شینگن همیشه باید به تاریخ اعتبار ویزای خود توجه داشته باشد چراکه این ویزا کوتاه مدت است. این ویزا چه ویزای سینگل باشد چه ویزای مولتی شینگن تنها دارای اعتبار سه ماهه یا 90 روزه است.

طبق قوانین ویزای شینگن 2020 فرد متقاضی در مدت زمان 180 روز تنها 30 روز می تواند در منطقه شینگن اقامت داشته باشد، حتی اگر فرد دارای ویزای مولتی 3 ساله، ویزای توریستی و یا تحصیلی باشد. فرد متقاضی پس از اقامت سه ماهه باید به کشور خود بازگردد و پس از بازگشت به کشور خود باید پس از مدت 180 روز می تواند مجدد برای اخذ ویزای شینگن اقدام کند. در غیر این صورت مشمول جریمه خواهد شد.

به طور کلی نکات مهمی که باید از آن ها آگاهی داشته باشید به شرح زیر است:

    • ورود و خروج هر شخص به حوزه شینگن در پایگاه داده های مهاجرت ثبت خواهد شد.
    • فرد متقاضی به هیچ وجه نباید بیش از حد مجاز ویزای خود در حوزه شینگن اقامت داشته باشد.
    • برای ویزای یک بار ورود در لیبل ویزا و در بخش DURATION OF STAY مدت زمان مجاز جهت اقامت در حوزه شینگن ذکر شده است. توجه داشته باشید که روز ورود و روز خروج فرد نیز در این بازه حساب می شود. در صورتیکه دارای ویزای چندبار ورود هستید مثلا اگر دارای ویزای یک ساله مالتی پل هستید، در بخش DURATION OF STAY عدد ۹۰ ذکر شده است. این بدان معنا است که در هر بار ورود به حوزه شنگن تنها میتوان تا ۹۰ روز در این حوزه اقامت داشت و پس از ۹۰ روز باید حوزه شینگن را ترک کرده و به کشور مبدا بازگشت. شایان ذکر است در صورتیکه دارای ویزای یک ساله هستید توسط این ویزا ، در ۱ سال ۲ دفعه ۹۰ روزه می توانید در منطقه شینگن اقامت داشته باشید. جهت معرفی حروف و عبارت‌های برچسب ویزای شینگن کلیک فرمایید.

به طور کلی به این مورد توجه کنید که با هر نوع ویزای توریستی، شما در ۱۸۰ روز گذشته نباید بیش از ۹۰ روز در خاک شینگن اقامت داشته باشید.

عواقب اقامت بیش از حد در حوزه شینگن

باید بیان شود که تمامی کشورهای عضو شینگن جهت جریمه اقامت بیش از حد در حوزه شینگن سیاست مشترکی ندارند. اقامت بیش از حد در حوزه شینگن پیامدهایی دارد اما از آنجایی که کشورهای اتحادیه اروپا نمی توانند مجازات های طولانی مدت را برای اقامت بیش از حد در حوزه شینگن در نظر بگیرند، هر یک از کشور ها برای فرد خاطی مجازات خاصی را در نظر می گیرد. به عنوان مثال کشور مربوطه برای ویزای توریستی یونان سنگین ترین جریمه های نقدی و کشور آلمان از سخت گیرترین کشورهای منطقه شینگن هستند به طبع سایر این کشورها هم مجازاتهای متفاوتی برای این تخلف (Over Stay) در نظر گرفته اند.

باید گفته شود، اقامت بیش از حد در حوزه شینگن زندانی ندارد اما اگر فرد در مدت زمانی که در حوزه شینگن بوده و جرمی مرتکب شده باشد، قبل از اخراج، باید دادگاهی شود، زندان برود و بعد از پایان محکومیت و پرداخت جریمه نقدی به کشور خود باز گردانده شود.

اخراج در صورت اقامت بیش از حد در حوزه شینگن

افرادی که اقامت غیر قانونی یا اقامت بیش از اندازه در کشورهای اروپایی داشته باشند از اروپا اخراج شده و به کشور مبدا تبعید می شوند. با این گونه افراد به دو صورت برخورد می شود. اگر فرد خوش شانس باشد در اولین فرصت، در عرض چند ساعت و یا چند روز او را به کشور خود بر میگردانند. اما در بسیاری از مواقع دیپورت یا اخراج از اروپا، جریمه، تنبیه و مشکلاتی از قبیل ممنوعیت ورود به کشورهای حوزه ی شینگن برای مدت زمان مشخص یا همیشه را به دنبال خواهد داشت.

جریمه نقدی در صورت اقامت غیر مجاز

یکی از عواقب اقامت بیش از حد در حوزه شینگن که از متداول ترین اشکال مجازات می باشد جریمه نقدی می باشد. شایان ذکر است وابسته به کشور حوزه شینگن مبلغ نقدی می تواند متفاوت باشد. باید گفته شود در صورتیکه فرد به مدت زیادی به صورت غیر قانونی در حوزه شینگن اقامت داشته باشد، علاوه بر جریمه نقدی از ورود به منطقه شینگن نیز برای مدت معینی یا حتی برای همیشه منع خواهد شد.

ممنوعیت ورود به حوزه شینگن

ممنوعیت ورود افراد به حوزه شینگن برای افرادی اتفاق می افتد که بیش از زمان مجاز در این حوزه اقامت داشته اند و در این مدت مشغول به کار بوده و کسب درآمد داشته اند و یا فعالیت های غیر قانونی داشته اند. اینگونه افراد برای مدت سه سال و یا ممکن است بیشتر اجازه ورود به کشورهای عضو حوزه شینگن را نداشته باشند.

در چه صورتی اقامت بیش از حد مجاز عواقبی نخواهد داشت؟

گاهی اوقات در شرایط خاص اقامت بیش از حد در حوزه شینگن عواقبی نخواهد داشت. به عنوان مثال اگر فرد سالمندی به علت بیماری و یا کودکی بدون سرپرست خود قادر به مسافرت نباشند در این صورت به احتمال زیاد جریمه ای شامل حال آن ها نخواهد شد.

توصیه می شود در شرایطی مانند وقتی که فرد در حوزه شینگن تصادف کرده باشد و یا دچار بیماری پیش بینی نشده ای شده باشد و یا در کل در شرایطی قرار دارد که امکان برگشت به کشور مبدا را ندارد، دخواست تمدید ویزای شینگن کند.

بنر تماس قصران گشت

11 دیدگاه برای ”عواقب اقامت بیش از حد در حوزه شینگن چیست؟

  1. سلام و وقت بخیر، من ویزای تجاری شینگن آلمان رو دارم میخوام برم فرانسه و اونجا درخواست پناهندگی بدم. بنظرتون از این شرایط پناهندگی چه مواردی بگم تا قبول کنند و یا در همون آلمان بدم بهتره؟

    1. باید از ویزای و مدت اقامت شما حداقل 6 ماه گذشته باشه در غیر اینصورت برمیگردونند به مبدا دریافت کننده ویزا یعنی المان – در کل بنظرم فرانسه انتخاب خوبی نیست

  2. سلام . من سال ۲۰۲۲ با ویزای توریستی اومدم فرانسه و اینجا با یک فرانسوی ازدواج کردم و دیگه برنگشتم . الان کارت اقامت فرانسه ارو گرفتم و در حال گذراندن مراحل اخذ پاسپورت فرانسه هم هستم. جریمه نقدی بابت اینکه ویزای توریستیم تمام شده بود و در فرانسه مانده بودم چند ماه بدون تمدید ویزا رو و همون اوایل به فرمانداری شهرمون در فرانسه پرداخت کردم . حالا میخوام به ایران سفر کنم آیا به نظر شما مشکلی وجود خواهد داشت برای سفر به ایران ؟؟؟ممنون میشم پاسخ بدین.
    سپاس .

    1. ایران کاری با این کارا نداره اگه فرانسه مشکلی ندارید. اول برید سفارت ایران و پاسپورت جدید بگیرید

  3. سلام من میخوام با ویزای توریستی برم استرالیا و دیگه برنگردم بنظرتون چقد احتمال داره که بهم پناهندگی بدن

  4. با ادب و احترام. سپاس از اطلاع رسانی شما. دختر خانم بنده ویزای تحصیلی کشور اتریش رو دریافت کردند و روزای اول به شهرداری مراجعه تشکیل پرونده دادند محل سکونت رو اعلام کردند حساب بانکی افتتاح کردند در دانشگاه ثبت نام و شروع به تحصیل کردند. اما به علت اینکه دقیقا مراحل اقامت رو نمیدونستیم برا دریافت مجوز و کارت اقامت که فرآیند ساده در آخرین مرحله است و یه مراجعه ساده به شهرداری داره اقدام نکردند. الان بعد از ده ماه که قصد سفر به ایران از مسیر وین-فرانکفورت-تهران رو داشتند توسط پلیس آلمان بازجویی و تشکیل پرونده شدند که به علت نداشتن کارت اقامت شش ماه حضور غیر مجاز در اتریش و یه ورود غیرمجاز در آلمان داشته اند و باید منتظر تصمیم مقامات بین الملل باشند البته اجازه خروج به ایران رو به ایشون دادند و در ایران هستند. الان ما نگران تصمیم پلیس بین الملل در مورد اهمال اداری ناخواسته و نادانسته خودمون هستیم. میتونید در این مورد راهنمایی بفرمایید. جریمه و مراحل دفاع قانونی رو بفرمایید. سپاسگزارم

  5. درود.اگر کسی ویزای تجاری اسپانیا را داشته باشه و بدون اینکه به اسپانیا سفر کنه،،مستقیما به سوئیس بره و از اونجا به المان بره و ویزاش به پایان برسه و برای پناهندگی اقدام نکرده باشه ،اگر پلیس اون کشور متوجه بشه چه عواقبی برای اون شخص داره؟
    آیا میتونه بعد از اینکه پلیس اون کشور متوجه شد بره واعلام پناهندگی کنه؟
    ممنونم از راهنمایی شما

    1. چنین ویزایی برای ورود به کشور دیگری می تواند به مشکلات منجر شود و ممکن است آن شخص را متحمل عواقب قانونی کند، از جمله اخراج از کشور.

      درباره پناهندگی، هر کشوری قوانین و مقررات خاص خود را در مورد پذیرش پناهندگان دارد. به طور کلی، شخص باید دلایل موجه و قانع کننده برای اینکه نتواند به کشور خود برگردد را بیان کند. این موضوع ممکن است به نوع تهدیداتی که شخص در کشور خود تجربه می کند، حقوق بشر در آن کشور، و دیگر عوامل مرتبط بستگی داشته باشد.
      توصیه من به شما مشاوره با یک کارشناس حقوقی مهاجرت است : 02122118085 قصران گروپ

  6. سلام من بلیط رفت و برگشت دارم ولی حواسم به مدت اقامتم نبود و بلیط برگشتم دو روز بیشتر از اقامت در حوزه شنگن است. آیا در بدو ورود برای من مشکلی پیش میاد؟ یا در فرودگاه به من گیر میدند؟ میخوام اونجا که رسیدم درخواست تمدید اقامت کنم.

    1. سلام! ممکن است مشکلی پیش بیاید چون بلیط برگشت شما دو روز بیشتر از مدت اقامت مجاز در شنگن است. در فرودگاه ممکن است به شما گیر بدهند و از شما توضیح بخواهند. توصیه می‌کنم قبل از سفر، این موضوع را رفع کنید تا با خیال راحت سفر کنید.

      1. زمان برگشت کسی با شما کاری نداره اصلا و براشون ویزای شما اصلا مهم نیست چون دارید خارج میشید – سعی کنید اگه این اتفاق میخواد بیوفته یک هفته قبلش به پلیس محلی اطلاع بدید همین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *