چگونه ویزا شینگن بگیریم؟

 معاهده شینگن یک قرارداد است که در سال ۱۹۸۵ بین چند کشور امضا شد؛ با این معاهده، ورود ساکنین کشورهای اروپایی بدون ویزا به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت و آمد بین مرزی برای آن‌ها کم شود. شهروندان خارج از این پیمان جهت سفر و اقامت ملزم به اخذ ویزای شینگن هستند.

 

کشورهای شنگن

۲۶ کشور عضو معاهده شینگن هستند: ویزای شینگن آلمان، ویزای شینگن فرانسه، ویزای شینگن ایتالیا، ویزای شینگن اسپانیا، ویزای شینگن پرتغال،ویزای شینگن هلند، ویزای بلژیک، ویزای لوکزامبورگ، ویزای سوئد، ویزای نروژ، ویزای فنلاند، ویزای دانمارک، ویزای لیتوانی، ویزای لتونی، ویزای لهستان، ویزای مجارستان، ویزای شینگن اتریش، ویزای استونی، ویزای اسلواکی، ویزای اسلوانی، ویزای چک، ویزای ایسلند، ویزای مالت، ویزای یونان, ویزای لیختن اشتاین , ویزای سوئیس ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن،کره جنوبی و مالزی نیازی به گرفتن ویزای شینگن ندارند و می‌توانند به مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن:

چهار نوع ویزای شینگن صادر می‌شود که اکثر ویزای مورد درخواست ایرانی‌ها، ویزای توریستی و نوع C آن است.

ویزای نوع A ویزای ترانزیت است؛ یعنی مسافر نمی‌تواند از فرودگاه خارج شود، فقط می‌تواند در یکی از فرودگاه‌های شینگن پرواز خود را عوض کند و به کشوری در خارج از شینگن برود.

ویزای نوع B ویزای عبور است؛ یعنی مسافر می‌تواند از فرودگاه خارج شود و از شینگن به عنوان منطقه عبوری استفاده کند تا از طریق زمینی خود را به کشوری در خارج از محدوده شینگن برساند.

ویزای نوع D ویزای بلندمدت است که معمولا تاجران و بازرگانان از آن استفاده می‌کنند تا بتوانند در طی سال چندین بار به شینگن وارد و از آن خارج شوند.

مرکز ویزای شینگن اولین و تنها وبسایت نیازمندی و درج آگهی تخصصی ویزای شینگن است که نقش پل ارتباطی امن میان خدمات دهندگان امور ویزای شینگن و افرادی که به دنبال مکانی میگردند زا بازی میکند تا به تمامی فعالان ویزای شینگن دسترسی داشته باشند و بتوانند خدمات ایشان را مقایسه نمایند.

مراحل دریافت ویزای شینگن

تعیین وقت سفارت و مصاحبه بهتر است قبل از آماده کردن مدارک برای تعیین وقت سفارت اقدام کنید. درخواست تعیین وقت با توجه به سفارت کشور مورد نظر، به صورت حضوری، تلفنی یا اینترنتی به مسافر داده می‌شود. سفارت معمولا وقت عادی به مسافر می‌دهد، بنابراین بهتر است از ۲ ماه قبل سفر برای تعیین وقت اقدام کنید.در این ضمینه کارشناسان ما بهترین خدمات را به شما ارائه می دهند. 

در شرایط خیلی خاص پزشکی و … با صلاحدید خود سفارت، وقت فوری هم داده می‌شود. بعد از تعیین وقت مسافر یک روز برای مصاحبه و ارائه مدارک در سفارت حاضر می‌شود. مطمئن‌ترین راه این است که مسافر به یک آژانس معتبر در این ضمینه مراجعه کند و برای تعیین وقت اقدام کند. سوال‌های مصاحبه سفارت معمولا سوال‌هایی کلی در مورد خود شخص و دلایل سفر خواهد بود. عکس و اثر ده انگشت مسافر هم در زمان مصاحبه برای ثبت در سیستم VIS گرفته می‌شود.

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز برای همه کشورهای عضو شینگن شبیه به هم است؛ فقط در جزئیات کمی متفاوت است.

به هر ترتیب، مدارک اصلی که باید همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:

  • فرم تکمیل‌شده‌ درخواست: به طور کلی اولین مرحله برای اخذ ویزای هر کشور تکمیل فرم درخواست روادید آن است. این فرم باید از سفارت مربوطه دریافت شود. هر چند که این کشورها عضو شینگن هستند، ممکن است فرم درخواست ویزای هر یک از آن‌ها متفاوت باشد؛ در نتیجه لازم است می توانید از کارشناسان ما دریافت کنید.
  • اصل گذرنامه و گذرنامه‌های قبلی. همچنین گذرنامه باید تا حداقل ۶ ماه پس از درخواست روادید، اعتبار داشته باشد.
  • عکس پرسنلی رنگی تمام رخ با زمینه‌ی سفید که باید با ظاهر وقت صاحب عکس هم‌خوانی داشته و جدید باشد.
  • مدارک شغلی رسمی مانند جواز کسب، روزنامه‌ی شغلی، فیش حقوقی و گواهی اشتغال به کار یا تحصیل لازم است. همچنین، اسناد ملکی شخص متقاضی و منابع مالی وی همراه با گردش حساب رسمی مورد نیاز خواهد بود.
  • نکته: لازم به اشاره است که این مدارک باید همراه با ترجمه‌ی رسمی به سفارت ارائه شود.

  • بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد یا رزرو بلیط لازم خواهد بود.

  • بیمه مسافرتی: متقاضیان روادید باید برای کل مدت‌ زمان سفر بیمه‌ مسافرتی فردی یا جمعی داشته باشند. شرکت بیمه‌گذار نیز باید نماینده‌ معتبری در کشور مقصد داشته باشد.

  • واچر هتل: همراه داشتن برگه‌ی تاییدیه‌ رزرو هتل یا اصل دعوت‌نامه‌ای که شخص دعوت‌کننده از کشور مقصد برای متقاضی فرستاده است.

شما می توانید تمامی این مدارک رو با کارشناسان مربوطه چک نمایید همچنین ما برای سهولت شما مسافر گرامی  در سایت فرم مشخصات فردی ویزا را قرار داده ایم .

سوالات متداول سفارت در مصاحبه:

  • قصد سفر به کدام کشورهای اتحادیه‌ی شینگن را دارید؟
  • آیا از اعضای خانواده، آشنایان، دوستان یا فامیل‌های خود کسی را در کشورهای عضو شینگن دارید؟
  • هدف از سفرتان چیست؟
  • هزینه سفر شما بر عهده‌ی کیست؟
  • آیا ازدواج کرده‌اید؟ اگر بله، چه مدت است که ازدواج کرده‌اید؟ شغل همسرتان چیست؟
  • آیا فرزند دارید؟ اگر بله، چند سالشان است و چه می‌کنند؟
  • اقامتتان برای چه مدت به طول خواهد انجامید؟
  • محل اقامتتان کجا خواهد بود؟
  • وضعیت سواد و تحصیلی‌تان چگونه است؟
  • در چه شرکتی مشغول به کار هستید؟
  • کار شرکت و خودتان چیست؟
  • درآمد و حقوقتان چقدر است؟
  • آیا تاکنون به کشورهای دیگر سفر کرده‌اید؟
  • از کجا مطمئن باشیم که به وطن خود باز خواهید گشت؟

 

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *